Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Waarom verschijnt mijn site niet op Google als ik een trefwoord invoer?!

20/11/2012 09:43:11
Vign_sffsfsa_all
De vraag is erg populair! Misschien dat u zichzelf al de vraag heeft gesteld? Dit kan om verschillende redenen zijn!
Om te beginnen als uw site nog in de proefperiode is dan zal hij niet op Google verschijnen. Het duurt ongeveer 5 tot 10 dagen werkdagen voordat een site wordt geïndexeerd en de proefsites blijven slechts 14 dagen online. Bovendien worden websites geïndexeerd met hun uiteindelijke URL en hebben proefsites een tijdelijk naam. Om op Google te verschijnen moet u een professionele website maken met een van onze 3 aanbiedingen.

Na uw registratie zal uw domeinnaam eerst worden geactiveerd (een domeinnaam die nog niet volledig overgedragen kan mogelijk niet direct worden gevonden). Op dit moment kunnen er nog enige redenen zijn waarom u misschien niet uw website kunt vinden op Google. Was uw registratiedatum slechts 5 tot 10 werkdagen geleden? Dan kunt het beste nog een paar dagen wachten. Wanneer dit langer geleden was dan is er een goede kans dat uw website met Google te vinden is. Het kan echter gebeuren dat uw site niet geïndexeerd is met de woorden die u gebruikt in de zoekterm. Om snel te weten of uw site op Google is typt u direct de domeinnaam (bijvoorbeeld www.MijnSite.com) in. Als u een resultaat krijgt dan betekent dit dat uw site geïndexeerd is. U moet alleen nog de juiste zoekwoorden vinden.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan? Het is echter nodig de tijd te nemen om na te denken over de trefwoorden! Ten eerste willen wij het begrip trefwoord duidelijk uitleggen. Een trefwoord is een reeks woorden of zinnen die worden gebruikt om uw site te vinden via andere sites op het internet. Neem de tijd om te bepalen welke trefwoorden u als zoekwoorden zult gebruiken. Welke zoekwoorden zou een normale persoon intypen om uw site te vinden? U moet uzelf in de schoenen van iemand anders plaatsen die niet weet wie u bent. Als u bijvoorbeeld een makelaar bent dan is het gebruik van uw naam geen goed trefwoord. Het is alleen nuttig voor klanten die u al kennen! Als u nieuwe klanten wilt aantrekken dan kunt u beter makelaar + uw regio als serie trefwoorden gebruiken. Denk er echter goed over na want de reputatie van uw site staat op het spel!

Nu moet u eveneens begrijpen hoe Google in zijn werkt gaat om deze zoekwoorden te vinden en aan uw site te associêren? Herhalen, herhalen, herhalen! Zet u trefwoorden zo veel mogelijk in uw site maar tegelijkertijd met mate! Dit is niet vanwege de robotten maar vanwege de bezoekers! In plaats daarvan kunt u de trefwoorden integreren in de inhoud van uw tekst, moduletitels, URL en paginatitels, alternatieve teksten voor afbeeldingen. Kortom overal waar uw inhoud heeft. Maak links aan die verwijzen naar andere pagina's van uw site voor een beter overvloeiende navigatie en profiteer uw zoekwoorden in te voegen als linktekst.

Tot slot willen we u laten weten dat u uw positie kunt verbeteren en uw zoekmachineoptimalisatie versnellen door AdWords-advertentiecampagnes en andere campagnes te gebruiken, waar u voor een geselecteerde zin per klik betaalt. U kunt de site AdWords bezoeken voor meer informatie. Deze campagnes zijn niet moeilijk op te zetten en u kunt al starten met slechts 2 € per dag.

De functionering van zoekmachineoptimalisatie en uw positie is een concept die niet gemakkelijk te vatten is. U moet weten dat de algorithmen van Google uw positionering bepalen en uw site indexeren. Het probleem is dat alleen Google precies weet hoe ze werken. Maar over de jaren heen en dankzij de aankondigingen van het bedrijf hebben experts een goed idee gekregen van hoe ze moeten slagen. Bij WebSelf houden onze experts u op de hoogte via dit blog en de technische ondersteuning. We hopen dat onze tips u erbij helpen u en aarzel niet om onze andere artikelen te door te lopen voor meer informatie!

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf