Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Waarom u bedrijf zijn eigen e-mailadres nodig heeft

10/10/2013 10:15:02
Vign_Lettre_all
Een e-mailadres voor uw bedrijf moet professionneel klinken als u een betrouwbaar imago wilt hebben.

Een andere goede reden voor professionele e-mailadressen is dat dit een zeker gemak met zich meebrengt binnenin uw bedrijf. Met een eigen domeinnaam kunt u bijvoorbeeld adressen kiezen voor de verschillende bedrijfsafdelingen; Zoals support@UwBedrijf.com of sales@UwBedrijf.com. Dit geeft meer duidelijkheid aan uw klanten en binnenkomende e-mails zullen makkelijker bij de geadresseerde persoon aankomen. Het is dus makkelijker om vragen van klanten te behandelen en sneller erop antwoorden.

U kunt ook het aantal e-mailadressen aanpassen aan het aantal medewerkers of nieuwe adressen toevoegen of wissen afhankelijk van uw bedrijfsgroei.

Klanten onthouden meestal een gepersonnaliseerd e-mailadres met uw bedrijfsnaam ook beter. Vooral omdat klanten een hekel hebben aan de e-mailstroom die ze dagelijks ontvangen. Uw adres zal beter de test doorstaan dan adressen die eindigen op @hotmail.com of
@gmail.com. FDeJong@UwBedrijf.com klinkt bijvoorbeeld beter dan FJo59@gmail.com.

Bovendien wordt via gratis e-mailaccounts vaak spam verstuurd en zowel klanten en providers hebben hier een broertje dood aan. Sommige bedrijven blokkeren zelfs alle e-mails die van dit soort gratis account afkomstig zijn.

Als u dus problemen wilt voorkomen en een goed imago aan uw klanten wilt geven dan weet u waar u mee moet beginnen.
WebSelf-klanten kunnen via het Extranet e-mailaccounts toevoegen.

Heeft u meer e-mailaccounts nodig?
Dan kunt u het beste een completer abonnement nemen. Bij ieder abonnement kunt u gebruik maken van een verschillend aantal
e-mailadressen: Bij het Essentieel-abonnement kunt u tot 5 adressen gebruiken, bij het Onderneming-abonnement tot 10 adressen, en bij het E-Winkel abonnement tot 20 adressen.
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf