Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Uw fouten kunnen u duur komen te staan

20/11/2012 09:44:34
Vign_zxczcxzxcxcz_all
Iberestudios heeft de resultaten gepubliceerd van een Europese studie over zoekresultaten en online-winkels. De resultaten zijn verrassend! De grote verrassing is dat wanneer we niet genoeg aandacht geven aan detail dat dit ons duur kan komen te staan! Hieronder is het artikel (vertaald uit het Spaans) in kwestie:
Volgens een studie van FACT-Finder, een Europees bedrijf die zich bezig houdt met online onderzoek en navigatie, loopt de verloren omzet van een bedrijf als gevolg van een spel-of vertalingsfout nu op tot 20%! De studie geeft eveneens aan dat 40% van de zoekopdrachten in een online winkel geen resultaat opleveren omdat de woorden die worden ingetypt door bezoekers afwijken van de tekst in de produktbeschrijvingen.

Degenen die hier de hoogste (lees slechtste) scores in behalen zijn de meertalige retail sites. De slechte vertalingen leveren geen zoekresultaten op en geven een slecht imago aan de online winkel. Dit betekent dat alle inspanningen voor de optimalisatie van de site voor zoekmachines en regelmatige updates van de inhoud verpest worden door kleine spelfouten. Het is echter eenvoudig om dit te voorkomen!

Deze verliesratios zijn zo hoog voor een probleem die een eenvoudige oplossing heeft. Het is voldoende om uw spelling te controleren en uw vertalingen te proeflezen vóór de publicatie of u uw vertalers nou vertrouwt of niet! Deze eenvoudige gewoonte kan het verliespercentage aanzienlijk verminderen.
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf