Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Succesvolle mailing campagnes

07/05/2013 08:46:13
Met de nieuwe Inschrijven voor nieuwsbrief module die onlangs is toegevoegd aan de editor van WebSelf, in samenwerking met MailJet, leek het ons een goed idee om het over e-mail campagnes te hebben. In tegenstelling tot geruchten kunnen e-mails en nieuwsbrieven een positieve uitwerking hebben. Nieuwsbrieven worden nog altijd door mensen bekeken ondanks het feit dat abonnees overspoeld  met spam van verschillende campagnes...  Het is natuurlijk nodig een mailing goed op te zetten als deze succesvol wil zijn! 41% van de nieuwe abonnees op een nieuwsbrief openen of klikken op de e-mail die ze ontvangen!

Hier zijn een aantal tips die u kunt gebruiken voor het opzetten van uw mailing:

Een goede titel!

Het eerste wat een klant of toekomstige klant ziet is de titel of onderwerp van de e-mail. Aandacht eraan besteden is dus geen overbodige luxe! Het is en blijft een e-mail en mensen worden soms onnodig lastiggevallen met onnodige berichten. Het is daarom beter niet titels te gebruiken die lijken op "40% korting". Dit soort titels worden makkelijk verward met spam en zeggen bovendien niks over uw bedrijf. Het is goed een call-to-action, een uitnodiging of uw bedrijfsnaam in de titel te gebruiken. Op de vraag: "Waarom heeft u een e-mail van de mailing geopend", antwoordde 64% van de mensen dat ze de e-mail geopend hadden omdat het afkomstig was van een bedrijf waarop ze zich hadden geabonneerd. 47% opende de e-mail vanwege de titel van de e-mail, en slechts 26% gaven aan dat ze het aanbod interessant vonden. 47% van de mensen is niet verwaarloosbaar. Gebruik dus een goede titel, die helder en waarheidsgetrouw is en niet gericht is op sneatie. Probeer ook uw titel korten dan 30 tekens te houden! 22% van de mensen bestenden minder dan 10 minten per week aan hum markeing e-mails. Zorg ervoor dat die van u niet direct in de prullenbak terecht komt.

Neem niet te vaak contact op

Zelfs als uw publiek geïnteresseerd is in uw bedrijf en zijn aanbiedingen is het geen goed idee om te vaak contact met ze op te nemen. 69% van de mensen die zich afmelden van een verzendlijst doen dit omdat ze te veel e-mails van de afzender ontvangen. Verlies niet de interesse van uw fans door ze elke week of zelfs elke dag te bellen! Stuur alleen een nieuwsbrief met belangrijke mededelingen. U kunt zelfs de verzendfrequentie van uw e-mail opgeven voordat een bezoekt icht inscrhijft met een tekst of een titel in de Inschrijvingsmodule. Zelfs als uw publiek geïnteresseerd is in uw bedrijf en zijn aanbiedingen is het geen goed idee om te vaak contact met ze op te nemen. 69% van de mensen die zich afmelden van een verzendlijst doen dit omdat ze te veel e-mails van de afzender ontvangen. Verlies niet de interesse van uw fans door ze elke week of zelfs elke dag te bellen! Stuur alleen een nieuwsbrief met belangrijke mededelingen. Voordat een bezoeker zich inschrijft kunt u bijvoorbeeld  de verzendfrequentie van uw e-mail aangeven met een tekst of een titel in de Inschrijvingsmodule.

Biedt een extraatje aan uw lezers

Voordat u met uw eerste campagne van start gaat kunt u over de inhoud ervan nadenken. Waarom gebruikt u nieuwsbrieven? Voor informatie, voor verkoop , om uw merk bekender maken, een publiek op te bouwen. .. Of vanwege al deze redenen? Een nieuwsbrief kan voor klanten of lezers interessant zijn voor verschillende redenen. Geef aan wat ze kunnen verwachten als ze zich inschrijven! Niet veel bezoekers zullen zich inschrijven als u geen extraatje aanbiedt! Beloof ze een korting, exclusieve primeurs, artikels met hulp, deskundig advies of een specialiteit van uw bedrijf! Als u bijvoorbeeld een cateringsbedrijf heeft; Dan kunt u een recept toevoegen aan uw nieuwsbrief! Lezers zullen ontdekken wat u over kokerellen kent en uw smaken, maar ze worden ook meer betrokken bij uw bedrijf... en bovendien, iedereen houdt van gratis dingen!

De inhoud van uw bericht

Inderdaad, er zijn bezoekers die zich inschrijven voor uw nieuwsbrief, maar let er op dat u wel hun aandacht en interesse blijft vasthouden. Het is makkelijk om zich uit te schrijven voor een nieuwsbrief of een e-mail niet te lezen! Probeer uw contacten zo lang mogelijk te houden! Niet te vaak berichten versturen is niet alleen belangrijk maar de inhoud ervan. Als ze uw woorden voor goud geld nemen dan kunt u er gebruik van maken! Maak de inhoud niet te standaard (zonder persoonlijkheid). Uw berichten zijn niet aan voor zoekrobotten bedoeld! U kunt het liefst een stijl gebruiken die uw activiteit goed vertegenwoordigd en die tegelijkertijd aangenaam is. Behalve de schrijfstijl kunt u een rijke inhoud gebruiken. U moet vertrouwen uitstralen. Dit kunt u doen door goede kwaliteit te leveren met echte artikelen en adviezen van gekwalificeerde experten. Het beste is niet over te komen als een verkoper. Zet uw publiek vooraan en zorg ervoor ze baat hebben bij uw berichten. Presenteer uw inhoud alsof u aan hun behoeften probeert te voldoen. 
  
35% van de mensen die een bon of een kortingsbon hebben ontvangen via een nieuwsbrief hebben deze nog in dezelfde week gebruikt. Het is dus een uitstekende manier om de verkopen van uw bedrijf of e-winkel te stimuleren! Als we als voorbeeld een webwinkel bij WebSelf gebruiken dan kunt u eenvoudigweg een kortingscode instellen en deze doorgeven aan de lezers van uw nieuwsbrief. Het zal misschien lukken om meer te verkopen dankzij deze nieuwsbrief!


Maak rustig gebruik van het feit dat de mededeling maar van korte duur is. Alleen de korting doorgeven is niet genoeg. U moet het feit benadrukken dat deze aktie slechts voor korte tijd geldig is en voeg een link toe naar de categorie of het produkt waar het om gaat of simpelweg naar uw winkel. Iedereen loopt warm voor een opruiming! Door een link naar uw webwinkel of product toe te voegen maakt u eveneeens gebruik van een call-to-action in uw e-mail waardoor de een rondkijkende klant makkelijker een koper wordt. Het is niet altijd waar dat als een aanbod interessant is klanten zich automatisch op uw website zullen begeven. Het is beter om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Mailings kunnen in het begin ingewikkeld zijn. Neem de tijd om over uw strategie na te denken en test gerust verschillende ideeën. U kunt een schrijfstijl ontwikkelen maar blijf consistent met uw website en activiteit. Het makkelijkste is normaal te blijven en niet bang ervoor zijn om fouten te maken. Als een campagne niet succesvol was dan kunt u de tijd nemen om te begrijpen waar het fout ging en de volgende keer niet dezelfde fout te maken! Net als uw website en zijn inhoud zijn uw nieuwsbrieven uw eigendom en u beslist u over de inhoud. U kunt de tijd nemen om erover na te denken en er een succes van te maken!

Veel succes!

Bronenn:
http://blog.cmbinfo.com/in-the-news-content-/bid/76542/Brand-and-Subject-Lines-Fuel-Email-Opens-Clutter-Drives-Users-Away
http://www.bluekangaroo.com/media/ChoozOn-Blue_Kangaroo_Survey_on_Marketing_Emails_August_2012.pdf

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf