Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Succesvol een webblog lanceren!

14/11/2012 10:09:54
Vign_sdf_all
Na enkele maanden is het dan eindelijk zover! Uw blog staat in de startblokken! Of het zich nu om een  blog voor kleine bedrijven handelt of uw persoonlijke fotoblog, wat vaststaat is dat het gebruik ervan meer verkeer verkeer zal genereren op uw site. Nadat u eenmaal een blog online heeft gezet met de blogmodule zal een gemeenschap zich vormen die een zekere bekendheid heeft met uw product, diensten of passie. Hier zijn enkele tips waar u rekening mee moet houden voor en tijdens de lancering van uw blog!

Schrijf een aantal artikelen voordat u uw blog lanceert. Een goed opgebouwde inhoud getuigt van een zekere continuïteit en professionalisme. U kunt een verborgen pagina gebruiken voordat u uw blog lanceert en op zijn minst 2 keer per week een artikel toevoegen. Wanneer u eenmaal 5 tot 10 artikelen heeft, kunt u uw blog publiceren. Op deze manier weten de mensen die tot uw gemeenschap behoren dat uw blog niet na slechts één artikel al zal worden verwaarloosd.

Kies zorgvuldig het onderwerp van uw eerste artikelen. Allhoewel u al een aantal artikelen heeft is het belangrijk dat u niet zomaar iets op papier zet! De eerste artikelen zullen als eerste worden gelezen. Als ze niet interessant zijn dan zal niemand meer naar uw inhoud omkijken.

Bepaal uw communicatiestrategie. Wijk niet van uw onderwerp af op uw blog! Zal uw blog gebruikt worden om uw verkopen of nieuwe produkten aan te kondigen, uw nieuwe creaties te exposeren of om het afgelegde traject te laten zien van uw reis? Kies uw onderwerp en blijf deze als vaste richtlijn gebruiken. Uw vaste lezers weten op die manier wat ze kunnen verwachten! En aarzel niet om uw expertise te delen met onderwerpen die u beheert!

Schrijf goede artikelen. U moet nooit onder de 200 woorden uitkomen, omdat dit de miminumlengte is om voldoende uitdrukkingen te vinden voor een referencering en een relevante inhoud. Denk ook eraan trefwoorden te gebruiken in de titels van uw artikel. Voeg foto's en video's toe aan uw artikelen om wat animatie toe te voegen en plagiaat te vermijden. U kunt gerust uw eigen stijl ontwikkelen. Dit is juist de reden waarom een blog interessant is!

Geef uw blog bekendheid. Een blog starten is prima maar in het begin heeft hij een zetje in de rug nodig. Vraag dus aan uw vrienden, collega's en mensen met invloed te deel te nemen aan discussies op uw blog of zelfs om deze te beginnen! Stuur een e-mail naar uw contacten om de lancering van uw blog aan te kondigen. Deel de link naar uw blog op netwerken (Facebook, Twitter, Google+ of zelfs Pinterest als uw foto's heeft die de moeite waard zijn!). Dit heet een buzz creëren. Als u op de juiste manier aandacht trekt bij het starten, is er een grotere kans dat uw blog populair zal worden en op zijn minst een zal publiek aantrekken!

Blijf consistent. Om een vast publiek of een reputatie als expert op te bouwen en alle andere dingen die een een blog nuttig maken moet u nieuwe inhoud aanmaken. U moet vermijden geen nieuwe inhoud toe te voegen op uw blog voor een lange tijd. U moet minstens eens per 7 tot 10 dagen publiceren vooral in het begin!

Voer discussies. Als uw blog eenmaal goed loopt zult u feedback krijgen. Laat ze niet zonder commentaar voorbij gaan! Word een actieve deelnemer in discussies en moedig uw lezers aan te reageren. De interactie met uw lezers zal alleen maar in uw voordeel uitpakken!

Het spreekt voor zich dat het onderhouden van een blog een taak op zich is. Het kost tijd en moeite maar het zal de moeite waard zijn! Blogs zijn niet alleen heel rijk in zoekwoorden en dragen hiermee bij aan uw zoekmachine-optimalisatie en positie op zoekmachines maar daarnaast ontwikkelt u eveneens uw e-reputatie met vaste bezoekers en gesprekken over uw branche. Dat kan dus alleen maar voordelen opleveren. Aan uw toetsen-borden. Klaar, typen maar! !
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf