Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Stap niet in de Webtrein na zijn vertrek!

31/01/2013 09:10:28
De website van het Canadese tijdschrift Les affaires publiceerde onlangs een artikel die aangaf dat meer dan een derde van de wereldbevolking is aangesloten op internet. Het artikel onthulde dat:
"Meer dan een derde van de wereldbevolking heeft toegang tot een internetverbinding, volgens een rapport opgesteld door de Internationale Unie voor Telecommunicatie(IUT) van de VN die afgelopen donderdag is vrijgegeven.

De ontwikkeling van breedbanddiensten wereldwijd heeft in het afgelopen jaar geleid tot een 11% toename van het aantal internetgebruikers over de hele wereld," aldus de Internationale Unie voor Telecommunicatie.

Begin 2012 waren er 2,3 miljard internetgebruikers wereldwijd, meer dan een derde van de wereldbevolking."
Als we deze cijfers zien worden we bewust dat het tijdperk waar men geen website nodig had tot het verleden behoort! Het aantal huishoudens met toegang tot internet groeit van jaar tot jaar in ieder land. Ieder huishouden is een potentiële klant of een belangrijke bron voor de MKB's of de particulier die een website heeft opgezet.

In dit perspectief is het belangrijk over de juiste kennis te beschikken voor het crëeren van een goede inhoud en dat u uw site kunt presenteren aan het juiste publiek. Het ontwerpproces van uw inhoud wordt een belangrijke stap op zich, niet alleen voor uw SEO, maar ook om u te onderscheiden van uw concurrenten. Meer Internetaansluitingen betekent ook meer websites. U moet dus uw site up-to-date en professioneel kunnen houden. Als uw inhoud is niet interessant genoeg is, zal uw publiek elders gaan kijken.

Stel uw tekst op voor uw publiek en houd hun altijd in gedachten. Richt u zich tot uw ouders of eerder aan ondernemers, kunstenaars, collega's, of vrienden? Adopteer het juiste taalgebruik en gebruik de juiste woordenschat tijdens het schrijven.

Het blog van AgentSolo heeft tips gepubliceerd voor het schrijven van inhoud op het web, geinspireerd door een infograaf (vertaald uit het Engels). Het artikel bespreekt een zeer toepasselijk en belangrijk onderwerp vandaar dat ik de informatie doorgeef, zoals hij werd gepubliceerd door de blogger Aurelie Ponton, maar ik heb de tekst op mijn eigen manier overgenomen!

Stap 1 : Doe voorafgaand onderzoek over uw onderwerpen

Het onderwerp. Is dit niet de basis van een tekst? Het lijkt zo eenvoudig en toch staan we er niet altijd bij stil. Eigenlijk moeten we in het begin van het schrijfproces goed nadenken over nieuwe ideeën, een verfrissende benadering, enz. Er blijven inderdaad weinig onderwerpen die nog nooit zijn besproken! Het is vaak nodig een nieuwe invalshoek te vinden, of het nu gaat om een blog of een ontvangstwoord op de site die u zojuist heeft gemaakt.

Maar vaak genoeg gaat een auteur van start inhoud te schrijven zonder echt de moeite te hebben genomen de manier te bestuderen waarop hij zich van de massa kan onderscheiden. Dit is een grove fout want dit is precies de manier waarop we in een "redactionele routine" vallen en dat we slechte gewoontes ontwikkelen.


Stap 2 : Probeer bronnen te vinden die u als referentie kunt gebruiken

Een goede webredacteur zal uiteraard het belang aanhalen van een goede link building strategie, dat wil zeggen, links delen met collega's of webmasters. Dit is een winnende strategie voor iedereen! Hier zou ik echter aan toevoegen dat u geloofwaardig moet overkomen. U kunt misschien uitstekende Webdocumenten schrijven maar deze zullen nooit meer invloed hebben dan wanneer u met andere bloggers samenwerkt en hun inhoud citeert in uw teksten. Citeer dus op een vrijstaande basis! Let er echter op dat u niet zomaar iets citeert! Gebruik inhoud met betrekking tot u en uw activiteit, kies verstandig uw inhoud en aarzel niet om op commentaren te reageren!


Stap 3 : Gebruik pertinente sleutelwoorden

Sleutelwoord zijn kleine duveltjes. We kunnen het nooit genoeg herhalen. Ze zijn belangrijk. Wanneer u ze echter niet op een logische wijze of zonder beperkingen gebruikt dan zal uw tekst zich snel veranderen in een tekst voor zoekrobotten. Het is nodig te leren een geoptima-liseerde inhoud te schrijven voor zoekmachines zonder uw tekst vol te proppen met tref-woorden. Niemand vindt het leuk om zes keer dezelfde uitdrukking in een paragraaf van 200 woorden te lezen!


Stap 4 : Organiseer uw inhoud

Het is niet onmogelijk zijn tekst goed te structeren. We hebben het al meerdere keren herhaald: Op het internet kunt u  de lezer aanmoedigen door uw tekst goed te structureren met behulp van ondersecties, opsommingstekens, enz.. Sommige auteurs gaan zelfs zo ver dat ze de structuur van de inhoud bijna even belangrijk als de inhoud zelf vinden. Slecht georganis-eerde inhoud, met name op het internet, werkt uitermate op de zenuwen. Direct ter zake komen, pakkende tekst schrijven, goed structuren. Houd deze woorden in gedachten!

Stap 5 : Ontwikkel uw eigen schrijfstijl

Sommige auteurs adviseren controverse te gebruiken in teksten met een percuterende titel, een directe stijl zoals een trailer in een actiefilm. Mevrouw Ponton, waar ik mee instem, is van mening dat deze stijl niet bij iedereen past. Een mislukte poging om een percuterende stijl te gebruiken kan snel melodramatisch worden en het effect van een punch kan in het water vallen! Bij schrijven is het vooral belangrijk uw eigen stem te vinden (net zoals in het leven uiteindelijk). Wees uzelf en spreek op uw eigen manier. Als u een uitgesproken type bent dan kunt een percuterende stijl gebruiken. Indien u eerder verlegen en gereserveerd bent dan kunt u de controverse beter aan andere mensen overlaten! U moet echter niet bang zijn uw eigen mening te laten zien. U zult eerst moeten experimenteren om een stijl te vinden die bij u past.

Val niet in de valkuil te herhalen zonder te commenteren of citaties te gebruiken zonder de tekst raad te plegen, enz.. Kortom, u moet uw eigen stijl vinden en deze ontwikkelen totdat u deze volledig onder controle heeft. Wees niet bang om een ??persoonlijke touch toe te voegen tijdens het schrijven. Dit zal immers uw blog, écht UW blog tot stand brengen!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf