Nederlands
 
Vign_fotolia_4282406_xs
 
Een website voor een sportclub maken

Door het maken van een website voor uw sportclub, krijgt uw club een visitekaartje, kunt u uw sport met meer mensen delen en het aantal leden verhogen. Het maakt niet uit of het om een voetbal-, basketbal- of atletiekclub gaat, WebSelf beantwoordt met zijn online platform aan uw behoeften bij het maken van uw website.
 
Hoe kan ik een sportwebsite maken?

U hoeft alleen maar de titel van uw website en een e-mailadres in te vullen en u kunt uw WebSelf-website beginnen te gebruiken en onze oplossing gedurende 2 weken vrijblijvend testen.
 
Uw website, een communicatiemiddel

Met de online WebSelf-editor kunt u bijzonder gemakkelijk de inhoud in verband met de activiteiten van uw club online zetten (foto's, klassementen, tijdschema's, enz.).
 
Vign_sport05_72
Met een website kunt u:
  • Uw club, uw geschiedenis en uw sport voorstellen.
  • Informatie geven over de inschrijvingen, licenties, opleidingen, enz.
  • Inschrijvings- en downloaddocumenten ter beschikking stellen.
 
Gebruik interactieve middelen om uw website tot leven te brengen.

Hebt u de laatste match gewonnen of bent u geselecteerd voor een wedstrijd? Gebruik de Blogmodule om te communiceren over de recente actualiteit van uw club. Gebruik de Afbeeldings- of Videomodule om de laatste topprestaties van de club te delen. Via de module Gastenboek kunnen uw leden en supporters uw team aanmoedigen. Met de modules Foto- en Videoalbum kunt u interactieve inhoud toevoegen en contact houden met uw fans en de hele gemeenschap.
 
Maak u het leven gemakkelijk en verhoog uw inkomsten.

Gebruik een webwinkel en laat uw leden direct online betalen via PayPal, een veilige methode om online te betalen. Zo beperkt u de administratieve rompslomp en hebt u meer tijd voor uw sportclub. Gebruik de webwinkel om badpakken, sjaals of andere afgeleide producten te verkopen aan uw leden, fans en supporters. Maak reclamebanners om uw sponsors in de kijker te zetten of eenvoudigweg om inkomsten te halen uit uw aanwezigheid op internet. Aarzel niet langer, maak nu uw website.
 
Vign_sport2
 
Nu een website maken!
Titel van uw site
Uw emailadres
We hebben uw e-mailadres nodig om u een wachtwoord toe te sturen.
Mijn website maken
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf