Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Scoren al uw paginas goed in zoekmachines?

11/06/2014 08:53:37
De positie van een website in zoekmachines hangt af van verschillende punten, waarbij de paginaopbouw één van de beslissende factoren is.
 
Een site met goed opgebouwde pagina’s bereikt vanzelf een hogere positie in zoekresultaten omdat de relevante informatie goed te vinden is. 
 
U moet er rekening mee houden dat een zoekmachine iedere pagina los van de rest van de website wordt beoordeeld en dat deze informatie niet wordt gebruikt om een positie voor de hele website te bepalen. Iedere pagina gebruikt dus in principe trefwoorden en uitdrukkingen gebruiken die bij het onderwerp van die pagina passen.
 
Door pagina’s onafhankelijk van elkaar te optimaliseren heeft u meer trefwoorden voor uw website in het algemeen en kunt u een zoekpositie voor een grote groep trefwoorden hebben. Dit betekent dat de overige pagina's van uw website eventueel ook als startpagina voor bezoekers gelden en dat de homepage niet de enige ingang is.
 
Internetgebruikers gebruiken verschillende sleutelwoorden om te vinden wat ze zoeken. Hoe meer trefwoorden u gebruikt, des te groter de kans dat u in zoekmachines verschijnt. Websiteoptimalisatie wordt over het algemeen als de goedkoopste manier beschouwd om een goede plek in zoekmachines te verdienen.
 
WebSelf biedt een alles-in-één oplossing voor het optimaliseren van uw pagina’s: SEO-instellingen.
 
Om de beste resultaten te behalen moet u beslissen welke informatie u in ieder veld zet. Voor beste resultaten is het belangrijk om de juiste informatie in ieder veld te zetten:
 
Hier zijn de vier punten waar u op moet letten:
  • Paginatitel (title-tag): Dit veld kan gebruikt woorden om extra sleutelwoorden toe te voegen die helpen bij de SEO van uw pagina. Deze tekst moet verschillend zijn voor iedere pagina (en tussen 10 en 70 tekens lang zijn), het moet in weergeven wat er op een pagina te vinden is en moet de hoofdwoorden en- zinnen van de pagina bevatten.
  • URL van de pagina: de paginaverwijzing. Automatisch wordt die altijd afgeleid van de tekst van uw menu. Vanwege de SEO kunt u deze wijzigen. U kunt het beste strategische trefwoorden gebruiken in de URL. Bovendien kunt u deze het beste van elkaar scheiden in de URL door streepjes (-) te gebruiken. Zoekmachines kijken niet naar lage streepjes (_).
  • Beschrijving: De tekst die wordt weergegeven in de zoekresultaten. De beschrijving moet kort en bondig en in één vloeiend leesbare alinea zijn geschreven. Daarnaast moet die tussen de 70 en 160 tekens lang zijn. Het is beter om trefwoorden of sleutelzinnen te gebruiken. Beschouw deze tekst al de advertentie die wordt weergegeven aan de bezoekers die op de link klikken om meer te lezen op de pagina.
  • Sleutelwoorden: gebruik trefwoorden of hele zinnen die direct op uw pagina terug te vinden zijn. De homepage is normaal gesproken de toegangspagina van uw website waardoor hij dus de belangrijkste pagina voor SEO. Maar zet hierop niet alle sleutelwoorden van uw website.
Een site die veel geoptimaliseerde pagina’s heeft die te maken hebben met het algemene thema van de website zullen voor een betere positie in zoekmachines zorgen. 
 
Tip: Weet u wat een webreputatie is?
 
Een website die produkten of diensten aanbiedt maar die daarnaast ook nuttige informatie aan bezoekers verschaft die wordt gedeeld door andere websites zal beter scoren dan een vergelijkbare site zonder verdere informatie. Een site met een goede invloedssfeer op een bepaald gebied heeft een hogere zichtbaarheid. 
 
En hoe zit het met de pagina’s van uw website? 
 
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf