Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Pagina niet door Google laten vinden

04/04/2013 08:58:02
In het algemeen willen we op Google te vinden zijn. Bij voorkeur natuurlijk bovenaan bij de meest populaire resultaten. Sommige pagina's moeten echter niet door zoekmachines geïndexeerd worden. Bijvoorbeeld verborgen of beveiligde pagina's. U moet deze pagina's aan Google doorgeven anders worden ze gewoon geîndexeerd! 
                               
Als u niet wilt dat een pagina wordt geïndexeerd kunt u dit op 2 manieren doen. Ten eerste kunt u een account maken bij Google Webmaster Tools en de indexeringsinstellingen van uw pagina's aangeven. De tweede manier is wat gemakkelijker. Door een regel code aan uw pagina toe te voegen kunt u aan Google aangeven dat de pagina niet mag worden weergegeven bij de zoekresultaten.  


Op de pagina u wilt blokkeren volgt u de volgende stappen:
  1. Klik op Module toevoegen
  2. Kies uit de lijst de Script-module
  3. In de module bevinden zich 3 velden. Kies het veld met de tags <Head> en </Head>. De regel verhindert de indexering alleen als u deze in dit veld wordt geplakt. Tussen de tags <Head> en </Head> plakt u de volgende zin:
    <META NAME="robots" CONTENT="noindex">
  4. Klik op Module toevoegen om de module aan uw pagina toe te voegen!

Klaar is Kees! Google zal na zijn volgende bezoek aan uw site de pagina verbergen. Dit kan een paar dagen of weken duren, afhankelijk van de frequentie waarmee u uw site wijzigt. Als een site vaak wordt verandert dan zal deze ook vaker door Google geïndexeerd worden. U kunt ook de URL van uw site aan Google voor indexatie hier doorgeven.

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf