Nederlands
 
Vign_concept41_72-f
 
Een webwinkel maken

U wilt nieuwe afzetmarkten vinden voor uw winkel of uw diensten? Door uw aanwezigheid op internet kunt u nieuwe klanten bereiken en uw inkomsten verhogen. Of u nu kleding of schilderijen verkoopt of vakantieappartementen verhuurt, WebSelf voorziet in uw behoeften. Een webwinkel creëert nieuwe invalshoeken voor u, u kunt onder andere: Uw producten voorstellen, in verschillende landen en verschillende deviezen verkopen en zelf de leveringskosten beheren. De maten en kleuren van uw producten beheren. Uw voorraad beheren.
 
Vign_design09_72-f
Breng uw producten onder in een specifieke catalogus.

Hebt u meerdere producten die u wenst te verkopen? Om de zichtbaarheid ervan te verbeteren en het bezoek van uw klant aangenamer te maken, is een overzicht nodig. Gebruik de module "Webwinkel" om uw producten te sorteren en te organiseren zoals u wenst. Maak een categorie voor uw T-shirts en een andere voor uw broeken bijvoorbeeld. Het doel is de winkelervaring voor uw klanten te vergemakkelijken tijdens het online shoppen!
 
Vign_fotolia_23354249_s
Beveiligde betaling

Betalingen zijn belangrijk! We streven slechts één doel na: uw veiligheid. Uw klanten kunnen u betalen met ##_ PayPal _## . PayPal is een beveiligd (gecodeerd) betalingssysteem dat op grote schaal op internet wordt gebruikt voor betalingen per creditcard. U kunt uw klanten ook via overschrijving of cheque laten betalen.
 
Treed in de voetsporen van meer dan duizend online WebSelf-handelaars!

Met een webwinkel beschikt u over een alles-in-één website inclusief hosting, domeinnaam, onbeperkte technische ondersteuning en een heleboel functies en dit alles vanaf € 19,95 per maand (of $ 29,95 per maand).
 
Vign_sefra
 
Nu een website maken!
Titel van uw site
Uw emailadres
We hebben uw e-mailadres nodig om u een wachtwoord toe te sturen.
Mijn website maken
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf