Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Online verkopen: Alleen maar voordelen!

30/01/2013 09:08:00
Vign_fotolia_45021091_s_all
Wist u dat er 27 miljoen MKB's in de Verenigde Staten zijn en dat minder dan de helft (44%) hiervan een website heeft? In Frankrijk is dit aantal grofweg vergelijkbaar: minder dan de helft (48%) van bedrijven met minder dan 50 werknemers zijn aanwezig op het web. Van deze 48% heeft slechts 14% een online winkel. Wat kunnen we hiervan leren? De handel op internet is maakt een sterke groei door! Door in korte tijd een webwinkel op te zetten bent u een stap voor op uw concurrenten en verhoogt u uw kansen op potentiële klanten.

We kunnen constateren dat Internet steeds meer plaats inneemt in de maatschappij of het nu om sociale netwerken gaat, zoals Facebook of via web referencering, of de Gouden Gids (Een directory die nog altijd veel wordt gebruikt!). In toenemende mate wordt het internet ook deel van het leven van consumenten. Een aantal markerende cijfers laten zien dat 78% van de internetgebruikers naar een product op internet zoeken alvorens te kopen en dat 82% van de zoekopdrachten op het web gevolgd worden door een lokaal winkelbezoek of een gesprek. De gewoontes van mensen veranderen. We zoeken tegenwoordig de producten die we willen tegen de laagste prijs en de beste service. Op het web is deze informatie 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Bovendien hebben bedrijven die op deze trend hebben ingespeeld door een transactioneel platform te ontwikkelen voor consumenten hun inkomen gemiddeled met 12,7% zien stijgen en 57% van de bedrijven met een online winkel hebben producten in het buitenland verkocht. Niet alleen de consument heeft dus baat gehad bij het internet! Natuurlijk is het gemakkelijk om in zijn pyjama te winkelen omdat we dit vanuit huis kunnnen doen en niet met iemand hoeven te praten. Aan de andere kant is het voor bedrijven mogelijk hun omzet te verhogen zonder al te veel moeite! Met een online verkoopplatform als onafhankelijke winkel of als aanvulling op een echte winkel, is het mogelijk om te verkopen buiten uw openingstijden, zonder klantenondersteuning, en zonder leveranciers te betalen, waar ook ter wereld. Orders ontvangen zonder een vinger uit te steken. Alles wat u moet doen is uw product verpakken en verzenden. Niet erg veeleisend!

Vaak groeien bedrijven met een webwinkel uit tot grotere bedrijven binnenin hun secteur. We kunnen Amazon als voorbeeld noemen! Veel boekwinkels hebben hun omzet zien dalen door de online gigant. De gewoonten van mensen veranderen. Zodanig dat we tegenwoordig een klant in een boekenwinkel zijn smartphone te voorschijn zien halen. In een korte tijd kunnen klanten online prijzen vergelijken met die van Amazon (vaak goedkoper) en het boek online betalen zonder bij de kassa van de boekwinkel langs te gaan. Ik geef toe dat ik dit ook regelmatig heb gedaan, bijna altijd. Vaak is het goedkoper op het web, omdat webwinkels lagere prijzen kunnen bieden omdat ze een groter gebied kunnen afdekken wat resulteert in lagere transactiekosten. U kunt zelf ook voordelen behalen bij het opzetten van een webwinkel voor het online verkopen van uw producten. Als u het niet doet dan zal iemand anders uit uw sector het zeker wel doen!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf