Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Nieuwe opties voor uw modules!

07/06/2013 08:40:49
In de WebSelf-editor zijn in het modulebeheer een paar dingen makkelijker gemaakt en waar u zeker weten tevreden mee zult zijn omdat het beheer van websites er sneller door wordt! Als eerste hebben we de keuze van de verschillende modules ergonomischer gemaakt door ze in categorieën in te delen in het menu "Module toevoegen". Als u voortaan dit menu opent worden verschillende categoriën links in een keuzemenu weergegeven waardoor de navigatie tussen de modules makkelijker wordt. Het is een manier om de modules duidelijker te bekijken en hierdoor vindt u misschien zelfs modules waar u die u eerder misschien niet had gedacht!

Het tweede nieuwtje verschijnt op het scherm wanneer de muis over de modules beweegt. Er werd ons vaak gevraagd modules toe te kunnen voegen vanaf iedere plek op een pagina! U kunt dus voortaan een module boven en onder een al bestaande module plaatsen. U hoeft dus niet meer de pijltjes te gebruiken om een module naar boven of naar beneden te verplaatsen! Als u de muis boven een module plaatst om toegang tot de toolbar te krijgen zult u dezelfde toolbar als voorheen zien met een klein verschil. Links in de toolbar heeft u nu een "+" op een groene achtergrond. Als u op dit pictogrammetje klikt, opent u het menu "Module toevoegen". U kunt kiezen uit de opties "Module bovenaan plaatsen", "Module onderaan plaatsen" en "Module kopiëren". Nee, u heeft het niet verkeerd gelezen. Sterker nog, u kunt modules naar verschillende pagina's kopiëren! Wanneer u een module heeft gekopiëerd wordt hij toegevoegd in het venster, "Een module toevoegen". U hoeft daarna alleen maar de plek te kiezen waar u hem wilt hebben. De oorspronkelijke module blijft natuurlijk rustig op zijn plek staan. 

Deze opties zijn toegevoegd om in de editor het werk als webmaster zijnde makkelijker te maken en om u te helpen een website te maken. Natuurlijk kunt u de opties combineren. U kunt bijvoorbeeld een module van een pagina kopiëren en boven een module op een andere pagina zetten!
Vign_Untitled-1Nl_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf