Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Nieuwe functies voor uw E-Winkel

05/07/2013 14:18:26
Vign_caddie_all
U heeft waarschijnlijk gemerkt dat we onlangs meerdere opties aan het webwinkelbeheer hebben toegevoegd. Het doel van deze nieuwe opties is het winkelen voor bezoekers makkelijker te maken en uw omzet te stimuleren.

Rekening in .PDF formaat

Uw rekening is voortaan in .PDF formaat beschikbaar in de sectie Winkelbeheer in de tab Bestllingen. U kunt rekeningen personaliseren door tekst boven- of onderaan toe te voegen. Handig als u uw bedrijfsgegevens zoals uw KvK-nummer wilt toevoegen. We hebben ook de
samenvattende e-mail van bestellingen voor klanten verbetert. Maar ook de e-mail die u ontvangt na een verkoop op uw website.

Personnaliseerbare betalingsoptie

Met WebSelf kunt u nu 5 verschillende betalingsopties in uw webwinkel aanbieden. Naast de 3 bestaande betalingsopties (PayPal, overstorting, cheque) is het nu mogelijk twee personaliseerbare betalingsopties toe te voegen. U kunt dus nieuwe betalingsopties toevoegen,zoals betaling bij ontvangst, of betaling in de winkel.
Hiervoor gaat u naar de sectie "Betalingsopties" in uw Winkelbeheer en activeert u de personaliseerbare betalingsoptie en voegt u een titel en beschrijving toe.

Gerelateere verkoop

Wilt u de gemiddelde waarde van een winkelmandje op uw webwinkel verhogen? U kunt nu ook gebruik maken van de optie "Gerelateerde verkoop". U kunt aan een productbeschrijving tot 5 verschillende producten verbinden die de koper kunnen interesseren. Als u fototoestellen verkoopt kunt u memory sticks voorstellen. Of als u halskettingen verkoopt kunt het armbandje dat erbij past voorstellen. Op deze manier kunt u nieuwe producten laten zien of bijbehorende aankopen aan uw klanten voorstellen. 
Om gerelateerde producten toe te voegen gaat u naar de tab "Geavanceerd" van uw product, activeert u de gerelateerde verkoop, en kiest u één of meerdere producten die u als extra wilt voorstellen. U kiest tot slot de weergavevolgorde en klaar is Kees.

Weergave producten en categorieën

U kunt nieuwe opties voor het weergeven van producten of categorieën in uw webwinkel gebruiken. De lijst van 6 producten of categorieën is niet meer nodig. U kunt 3 tot 15 items weergeven om de organisatie van uw webwinkel te verbeteren.


Maak snel gebruik van deze nieuwe opties!
Als u iets wilt zeggen over deze nieuwe opties kunt u ze zonder probleem aan ons doorgeven. We vinden het altijd leuk om van u te horen.

Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf