Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Nieuw: Sociale publicatie en documentatie over referencering

20/11/2012 10:12:22
Vign_fotolia_41105835_xs_all
Dat we uw succes ter harte te nemen willen wij laten zien omdat we deze week twee nieuwe functies introduceren die hulpzaam zijn voor het verbeteren van uw e-reputatie!

De eerste nieuwe functionaliteit is een reeks knoppen voor het delen van de publicaties van uw site (voor de eerste keer of met nieuwe inhoud) via sociale media. U kunt nu via sociale media aankondigen dat uw website online is en zelfs via meerdere netwerken! Door uw site te publiceren op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn of StumbleUpon, verspreidt u uw persoonlijke en professionele nieuws en vernieuwingen op uw site of zelfs de officiële lancering! Op deze manier krijgt u meer zichtbaarheid en meer koppelingen die verwijzen naar uw site. U wint op alle fronten!

Tenslotte, als u geabonneerd bent op één van onze formules, vind u voortaan documentatie op het extranet van uw site om u te helpen bij uw positionering op zoekmachines. In de sectie Beheer van de Extranetpagina zult u nu een een sectie vinden met Verbeter uw website - 10 tips om uw zichtbaarheid te verbeteren. Klik op deze sectie om het document te openen. Volg de 10 stappen om uw zichtbaarheid te verhogen en beter te voldoen aan de indexeringscriteria van Google. Elke stap is gedetailleerd met stap voor stap begeleiding. Stap één laat u nadenken over uw trefwoorden en de daaropvolgende stappen geven uitgebreide informatie over verschillende optimalisatiemethodes en de integratie in uw website. U kunt deze tips volgen en natuurlijk ook regelmatig ons blog checken voor meer informatie!


Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf