Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Nieuw: De module Inschrijven voor Nieuwsbrief

26/04/2013 09:42:00
Vign_newsletter_all
In de editor is nu een module beschikbaar waarmee uw bezoekers zich kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrieven. Erg handig en het is makkelijk om er mee van start te gaan. De module is verbonden aan de website MailJet.com waarop u zelf uw nieuwsbrieven kunt maken, versturen en beheren. Voor deze module moet u een actieve MailJet-account gebruiken. Op de website MailJet kunt u uit verschillende andere abonnementen kiezen waaronder een gratis optie waarmee u tot 6 000 e-mails per maand kunt versturen. De website en de editor voor de nieuwsbrief zijn gebruiksvriendelijk en de technische ondersteuning is gratis!

Als eerste voegt u de module met een inschrijvingsformulier voor een nieuwsbrief aan uw website toe. Uw MailJet-account wordt verbonden met uw website door drie stappen te volgen. Daarna kunt u een bestaande verzendlijst kiezen of een nieuwe lijst maken. Iedere keer dat een gebruiker zich op de nieuwsbrief van uw website abonneert worden zijn gegevens toegevoegd aan de verzendlijst van uw MailJet-account. Met deze lijst kunt u campagnes opzetten in uw account en verzendlijsten uitkiezen. 

Mailing is een goede manier om meer mensen te bereiken. Via een nieuwsbrief over uw bedrijfsactiviteiten of website blijven uw bezoekers op de hoogte van wat u doet en tegelijkertijd heeft dit een voordeel voor uw eigen doeleinden. U kunt ze op de hoogte houden van het laatste nieuws, een kortingscode toesturen die alleen beschikbaar is voor mensen die zijn ingeschreven op de nieuwsbrief, de artikelen van uw blog delen en meer nadruk leggen op uw rol als expert. Als een bezoeker zich voor uw campagne heeft ingeschreven is hij ontvankelijker voor het bericht dat u hem toestuurt. Dat is een duidelijk voordeel dat u niet moet negeren als we kijken naar de gemiddelde ontvankelijkheid van een websitebezoeker. U richt zich direct tot een publiek die ervoor heeft gekozen geïnformeerd te blijven. Als het bovendien nog niet een vaste of huidige klant is, biedt maandelijks nieuws het voordeel dat zijn aandacht opnieuw wordt getrokken. Iedere maand ontvangt hij direct een nieuwsbrief in zijn inbox zonder dat hij er iets voor hoeft te doen. Als hij nog niet de tijd heeft genomen om uw aanbiedingen te bekijken kunnen deze eenvoudige nieuwsbrieven hem ertoe brengen uw website of webwinkel te bezoeken en dit iedere maand.

Voeg het inschrijvingsformulier snel toe aan uw website om e-mailadressen te verzamelen en begin na te denken over een marketingstrategie voor uw mailing!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf