Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Nieuw!!

25/03/2013 09:53:03
Vign_Objet45_72-F_all
Google Agenda

Met deze module kunt u een Google-agenda op uw website toevoegen. Hiermee kunt u een kalender crëeren met evenementen, reserveringen, programmering, etc 

Willekeurige volgorde voor bestanden in de fotoalbum-, muziek- en diavertoning- modules

Voortaan kunnen bestanden in willekeurige volgorde worden afgespeeld voor deze modules. De bestanden kunnen dus in een willekeurige volgorde worden afgespeeld i.p.v. de volgorde waarin ze werden toegevoegd wat handig is als een module veel items bevat.
 
Toevoeging filter Categorie voor thema’s 

Voortaan kunnen onze thema’s op 3 verschillende manieren worden gefilterd : Categorie, Stijl, Kleur. U kunt de filters combineren om nog sneller resultaten te krijgen. Natuurlijk kan een thema uit een categorie ook gebruikt worden voor een website die niet hiiermee te maken heeft. Het thema muziek kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een horoscoop website door de afbeelding van de banner te vervangen.

Volgorde van bestanden in tabellen vergemakkelijkt (modules voor fotoalbum, muziek, diavertoning, downloadbare bestanden, en het winkelbeheer)

De pijltjes ‘helemaal vooraan zetten’ en ‘helemaal achteraan zetten’ zijn toegevoegd in de tabellen van de modules met bestanden. Bestanden kunnen voortaan sneller in de gewenste volgorde worden gezet.
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf