Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Nieuw : Kortingscodes voor uw winkel

12/02/2013 08:49:26
Vign_objet81_72-f_all
U verwachtte ze? Hier zijn ze dan eindelijk! De kortingscodes zijn nu beschikbaar voor uw online winkels! Ze zijn beschikbaar sectie Marketing in de categorie winkelbeheer door op de link kortingscodes te klikken.

U kunt uw eigen kortingscodes beheren en deze volgens uw eigen behoeften met algemene of gedetailleerd instellingen opzetten. U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige code creëren voor 20% korting. U kunt echter ook een korting van 25% op een bedrag van 75 € toepassen voor de periode van 13 tot en met 16 februari 2013! Bovendien zijn alle instellingen optioneel. Natuurlijk hoeft u niet de kortingscodefunctie te gebruiken als u deze niet nodig heeft.

U kunt de online help over deze functie hier vinden en nu kunt er gebruik van maken om een actie voor Valentijnsdag op te zetten! Vergeet overigens niet dat wij speciale sjablonen/templates voor deze feestdag hebben!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf