Nederlands
 
Vign_fotolia_2629206_s
 
Een cosmetica/modewebsite maken

U wenst van huis uit cosmetica te verkopen of u hebt een schoonheidssalon? Het is vandaag essentieel om aanwezig te zijn op internet, om uw activiteiten te promoten en u te positioneren ten opzichte van uw concurrenten.
 
Hoe kan ik een website voor cosmeticaproducten maken?

Vul de titel van uw website en uw e-mailadres in en u kunt beginnen met het maken van uw website! Deel uw activiteit met iedereen. Test onze oplossing vrijblijvend gedurende 2 weken en ontdek alle mogelijkheden van WebSelf.
 
Vign_personne42_300-f
Met uw WebSelf-website kunt u:
  • Uw producten voorstellen
  • Uw klantenkring uitbouwen
  • Communiceren met uw klanten
  • Commentaren over uw producten op uw website verzamelen
  • Het maken van afspraken met uw klanten vereenvoudigen
  • Uw zichtbaarheid vergroten
 
Waarom een website maken met de producten en diensten die u aanbiedt?

Het is vandaag de dag noodzakelijk om een website te hebben naast een traditionele uithuis verkoopactiviteit om uw bedrijf bekend te maken bij mensen uit uw regio. Dankzij uw aanwezigheid op internet kunt u uw zichtbaarheid en uw omzet verhogen.
 
Indrukken doorgeven

Als schoonheidssalon of vertegenwoordiger van de cosmeticaproducten, werkt u binnen een domein waar het uiterlijk en de look van uw producten of uw handelsruimte belangrijk zijn. Hetzelfde geldt voor uw website. Vanaf het moment dat de bezoeker op uw website komt, dient u goed gekozen indrukken met hem te delen: moderniteit, goede smaak, vrouwelijkheid, verfijndheid, betrouwbaarheid, geraffineerdheid. Stel uw producten en diensten voor. Met uw WebSelf-website kunt u gemakkelijk uw hele productassortiment voorstellen en reclame maken bij uw klanten. Uw klanten kunnen naast de traditionele catalogus het product bekijken dat het best aan hun situatie is aangepast en de tijd nemen om erover na te denken. Gebruik de Afbeeldingsmodule om een inventaris te maken van de producten en diensten die u aan uw klanten aanbiedt. Maak afspraken met uw klanten. Via uw website kunt u het adres van uw instituut aangeven of afspraken maken met uw klanten via de Formuliermodule om uw tijd zo goed mogelijk te benutten. Gebruik de kracht van de e-commerce om uw verkopen te boosten. Het was vandaag nog nooit zo eenvoudig om online te verkopen. Met WebSelf kunt u een webwinkel maken vanaf € 19,95 per maand. Zo kunt u bepaalde producten in de kijker zetten dankzij de module Webwinkel en uw kopers kortingen geven op uw producten.
 
Nu een website maken!
Titel van uw site
Uw emailadres
We hebben uw e-mailadres nodig om u een wachtwoord toe te sturen.
Mijn website maken
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf