Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Is uw artikel klaar? Geweldig! Maar het werk gaat verder!

21/01/2013 10:00:05
U heeft zojuist een nieuw artikel op uw blog online gezet waar u erg tevreden mee bent en alles loopt op zoals u wilt. In eeste instantie zou u denken dat uw werk erop zit? Zo zit het echter niet in elkaar!

Een groot gedeelte van het werk van een blogger begint pas na het schrijven en online zetten van de tekst omdat een blog interactief is. U schrijft artikelen hoofdzakelijk zodat ze worden gelezen en om u te helpen bij uw SEO! Hier zijn een aantal details die u moet onthouden nadat uw website klaar is en als uw teksten online staan!
  • De tweede etape van een blog onderhouden begin niet precies na het schrijven van de tekst. We zullen bij voorbaat het volgende advies geven: Denk eraan zoekwoorden in uw artikel te zetten! Te veel van het goede is natuurlijk ook niet goed maar probeer een aantal in uw tekst op te nemen. Voor meer informatie over zoekwoorden en SEO kunt u regelmatig ons WebSelf blog raadplegen als ondersteuning bij het maken van uw site en eventueel onze vorige artikelen over SEO lezen!
  • Deel uw artikelen! Ga niet ervan uit dat lezers automatisch uw tekst zullen ontdekken. Profiteer van de sociale netwerken om uw artikelen tot een breder publiek te brengen en uw artikel te citeren: Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn: Er zijn meerdere netwerken waarmee u uw reputatie kunt vergroten. Kies zorgvulding degene waar uw doelgroep zich bevindt en deel hierop uw artikelen!
  • Laat zien dat u een "expert" bent op andere blogs die hetzelfde onderwerp aanboorden of als complement op uw onderwerp. U bent niet noodzakelijkerwijs de enige die het onderwerp bespreekt. Als u de gelegenheid heeft probeer dan deel te nemen aan discussies waar u uw naam, website en natuurlijk uw blog kunt achterlaten!
  • Voeg een interessant artikel toe onder de handtekening van uw e-mail. Als u een artikel heeft waar u trots op te bent met een pakkende titel en populaire onderwerpen dan kunt u deze aan uw handtekening toevoegen. U kunt dit zelfs als een manier gebruiken om uw laatste artikel te verbreiden. Er zijn een heleboel manieren om uw reputatie zich te vergroten.
  • Stuur het artikel aan uw klanten! Heeft u het artikel geschreven met een aantal van hen in het achterhoofd en u kent ze goed? Licht hun dan over het artikel in! Neem contact met ze op per e-mail en stuur hun een link naar uw artikel met een kort berichtje: "Ik dacht dat dit u zou interesseren."
  • Wees een gastschrijver op een ander blog of vraag een andere blogger uw naam te citeren. Er zijn verschillende blogs wereldwijd en het is niet nodig om ze te negeren. U moet ze niet beschouwen als concurrenten maar eerder als collega's in hetzelfde vakgebied. Als u het niet vraagt dan zal het antwoord altijd nee zijn. Het is niet slecht gezien om deel te nemen aan een blog die niet van u is. In het ergste geval kunt u altijd het aanbod weigeren. En zoniet dan zult u een breder publiek bereiken, uw naam verspreiden, en links hebben die naar uw site verwijzen, et misschien zelf een co-blogger hebben die u als vriend kunt beschouwen. Het draagt dus vruchten!
  • Hergebruik uw oude artikelen. Ja u heeft het juist gelezen. Een artikel heeft over het algemeen niet een lang leven op een blog. Hij wordt gearchiveerd, is niet meer van toepassing en wordt vergeten. U kunt het opnieuw leven inblazen door hem in uw Facebook-status te gebruiken. Of hem in een video of een diapresentatie gebruiken!

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf