Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Info Widget

12/10/2012 10:29:16
Vign_fdssdf_all
Widget is een samentrekking van de woorden "window" (venster) en "gadget", twee termen die in verbinding staan met grafische interfaces. Het kan een basiselement van een grafische interface of een interactieve widget zijn, dat wilt zeggen een tool waarmee informatie kan worden verkregen (weerbericht, nieuwsbericht, enz.).

Wist u dat u met de widgetmodule oneindig veel interactieve inhoud aan uw website kunt toevoegen? Video''s, animaties, diavertoningen, klokken, enz.! Het is immers een bijzonder handige tool waarmee internetters meteen aan de slag kunnen. Het volstaat om de tips van dit artikel toe te passen voor een optimale ervaring!

De widgetmodule werkt een beetje zoals een lege doos. Het volstaat om HTML- of JavaScript-code toe te voegen om het om te vormen tot een video-, klok of kalendermodule of elk ander type inhoud dat met een eenvoudig script kan worden beheerd. Voordat u aan de slag gaat met de mogelijkheden die deze module biedt, dient u enkele gouden regels te lezen.

De HTML- en JavaScript-scripts hebben de volgende syntax: <Open haakje> Script </Sluit haakje>. Zodat uw script werkt, moet elk geopend haakje (<>) ook te worden gesloten (), net zoals een goed geformuleerde zin begint met een hoofdletter en eindigt op een punt. Indien uw script haakjes bevat, is het ook belangrijk dat de haakjes worden geopend en gesloten. Een script van een link wordt bijgevolg als volgt genoteerd:
<a href=''link''> Tekst </a>.
De vormen <a href=''link''> Tekst </a> of <a href=''link > Tekst </a> werken niet en houden het risico in dat er conflicten binnen uw WebSelf-website ontstaan.

De enige beperking op de functies die u kunt toevoegen aan uw WebSelf-website met de scriptmodule is de grens van uw verbeelding en uw handigheid. De zoekmachines helpen u bij het vinden van websites voor het genereren van scripts voor om het even welk doeleinde. U wilt een module met het weerbericht aan uw website toevoegen? Zoek even en u zult al snel zien dat u een gratis script op internet kunt vinden! Laat u gaan! Door gebruik te maken van de scriptmodule maakt u uw inhoud dynamisch!

Gebruik de widgetmodule voor elk eenvoudig script, zoals de voorbeelden in de lijst onderaan deze pagina. Indien u daarentegen een script wenst te gebruiken dat een vereist;, zoals een PayPal-script bijvoorbeeld, dient u de scriptmodule te gebruiken. Deze biedt u de mogelijkheid om iets meer complexe scripts te beheren wanneer u het vakje "Een iFrame gebruiken" aanvinkt.

Hieronder volgt een kort overzicht van de mogelijkheden die de scriptmodule biedt. U vindt hieronder links naar websites die u samen met de scriptmodule kunt gebruiken.


Afbeeldingen


De volgende website is jammer genoeg alleen in Engels beschikbaar maar is erg handig voor het toevoegen van afbeeldingen of animaties aan uw website. U dient een account aan te maken. U kunt dan door de bijzonder grote bibliotheek met reeds geïmporteerde foto''s bladeren of uw eigen afbeeldingen importeren. U kunt met een website voor het hosten van afbeeldingen zoals PhotoBucket geanimeerde afbeeldingen aan uw website toevoegen, zoals geanimeerde (.GIF)-afbeeldingen. U kunt door het maken van een afbeelding die alleen tekst bevat, spelen met de karakterpolissen van uw titels of titelpagina. Hiertoe dient u een afbeelding te maken die alleen tekst met kleine afmetingen bevat, over het algemeen is een breedte van 200 px perfect. Probeer de achtergrond van deze afbeelding in dezelfde kleur te zetten als de achtergrond van uw website. Vul uw tekst in en personaliseer het dan naar believen: karakterpolis, kleur, effect, enz. Bewaar het en upload het dan naar een website voor het hosten van afbeeldingen. Deze website genereert vervolgens een HTML-code voor u. Kopieer/kleef deze HTML-code in een scriptmodule en voeg dan uw module toe. U hebt nu een gepersonaliseerde tekst aan uw website toegevoegd!


Voorbeeld : of ookFlash-bestanden

Een andere website in het Engels. Met deze site kunt u geanimeerde banners en geanimeerde teksten maken om aan uw website toe te voegen. U beschikt over talrijke mogelijkheden met meerdere animatiemodellen met een hoge mate van personaliseerbaarheid! Hieronder vindt u een voorbeeld van de mogelijkheden (zonder animatie):

Google Kalender en Google Tools


Google biedt ook een groot aantal gratis diensten aan voor webmasters! Zo kunt u met Google Kalender een online kalender beheren door het toevoegen van afspraken of evenementen zonder dat u telkens uw WebSelf-website dient bij te werken. U vindt in de lijst met Google-diensten diensten zoals Google Vertaling, Google Picasa, Google Map, Google Video en vele andere!Internetradio


U kunt, dankzij VestaRadio, een script voor internetradio aan uw website toevoegen. U kunt zo uw eigen radio-uitzendingen maken en ze in realtime delen met behulp van uw website. VestaRadio is een uniek radiobeheersysteem dat wordt aangevuld met de statistieken van Audimat, een uurprogrammatie, een audio-overzicht van MP3's van de afspeellijst in uw panel en dat alles op uw WebSelf-website dankzij onze scriptmodule!Live webcam en videoblogs


Wilt u live informatie met uw bezoekers delen? Videoblogs en elke andere uitzending via live webcam zijn een uitstekend middel. Het is een dynamische en interactieve manier om uw bezoekers te informeren, een ervaring te delen, ze op uw website welkom te heten of nog om een online opleiding te organiseren! Indien u zich in een hotel, vakantiehuisje of op een andere locatie bevindt, kunt u gebruik maken van een gsm met ingebouwde webcam om ons te laten meegenieten!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf