Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Info afbeeldingen

10/10/2012 16:43:59
Vign_fg_all
De look van uw website is veelzeggend voor de bezoekers. De discussie over de kwaliteit versus de functionaliteit van het ontwerp is immers een verhitte discussie, maar iedereen is het erover eens dat een aantrekkelijke look aangenamer is voor de gebruiker en soms direct in verband kan staan met het aantal bezoeken.

Wanneer een website aantrekkelijk en de look verzorgd is, blijven de internetters mogelijk langer en tonen ze meer interesse in uw teksten omdat ze eerst de look van een website analyseren en dan pas de inhoud. De assistent bevat al enkele aantrekkelijke en stijlvolle sjablonen, maar u kunt uw inhoud altijd aantrekkelijker maken!

Indien u problemen hebt met het vinden van afbeeldingen van goede kwaliteit voor uw website, kunt u foto's aankopen op websites van leveranciers zoals Fotolia. Deze websites bevatten een groot aantal gebruiksklare en bijzonder professionele foto's.


Klik hier voor toegang tot de website van Fotolia.


Bent u een geavanceerde gebruiker en op zoek naar de beste manier om een WebSelf-sjabloon beter aan uw imago aan te passen? Hebt u eraan gedacht om een afbeelding te gebruiken in plaats van tekst? Er is immers niets dat u verplicht om de standaardlocatie te gebruiken voor uw titel!

Als u een beeldbewerkingssoftware (Adobe Photoshop of andere gratis programma's zoals The Gimp of zelfs Paint!) hebt, dient u enkel een afbeelding te maken met de tekst van uw titel, de polis en een kleur naar keuze en dit alles op te slaan als .PNG zonder achtergrond, .JPG of .GIF! Daarna dient u deze afbeelding enkel nog te uploaden naar de logolocatie voor een gepersonaliseerde websitetitel! U kunt ook een fotomontage maken met een programma naar keuze en uw titel aan uw bannerafbeelding toevoegen.

Bovendien kunt u de bannerlocatie op meerdere manieren gebruiken! U kunt natuurlijk gewoon een foto toevoegen, maar hebt u eraan gedacht dat u ook een montage, uw visitekaartje, uw logo,... kunt toevoegen? U kunt immers elk bestandsformaat (.GIF, .PNG of .JPG) toevoegen aan de bannerlocatie. Zo kunt u in een handomdraai een website maken die persoonlijker en professioneler is! Voor een maximale controle over de look van uw website, uploadt u uw titel als afbeelding naar uw logolocatie en uw logo naar de bannerlocatie!

Nuttige links:

Fotolia
Fotolia is de wereldwijde verzamelplaats van licentievrije afbeeldingen waar particulieren en professionele spelers legaal licentievrije foto''s en illustraties kunnen kopen en delen.
Fotolia biedt gratis of tegen bijzonder concurrerende prijzen een databank met licentievrije afbeeldingen van goede kwaliteit voor alle professionele projecten op alle media.

Adobe Photoshop
Geavanceerd niveau -Gratis demo
Photoshop is bijzonder bekend en bijzonder handig! Het lijkt een beetje ingewikkeld voor beginners, maar na een leerproces van enkele uren is dit programma onmisbaar voor het creëren van een geslaagde look. Het is bijzonder volledig, met beheer van een transparante achtergrond, galerij met effecten, functie voor het maken van geanimeerde .GIF''s, enz.
U kunt u gratis testversie downloaden voor een beperkte periode.

FotoFlexer
Gemiddeld niveau - Gratis - Engels
FotoFlexer is een gratis online beeldbewerkingsassistent. U kunt, zonder iets te hoeven uploaden, uw afbeeldingen wijzigen, tekst toevoegen aan uw afbeeldingen, transparante achtergronden beheren, enz! Merk op dat wanneer u geanimeerde tekst aan uw foto''s toevoegt, deze niet in aanmerking wordt genomen door de WebSelf-editor.

PhotoFiltre
Gemiddeld niveau - Gratis - Engels
PhotoFiltre is een programma dat u kunt downloaden voor het bewerken van afbeeldingen voor een proef-periode van 30 dagen. U kunt er eenvoudige of geavanceerde wijzigingen mee toepassen op een afbeelding en u kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod filters. Transparante achtergronden worden niet beheerd.

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf