Nederlands
 
Vign_mariage19_300-f
 
Een trouwwebsite maken

Het maken van een trouwwebsite is een originele en handige manier om gasten en familie op de hoogte te brengen van de voorbereidingen voor uw huwelijk, zoals de voorstelling van de huwelijkslijst, toegangsplannen tot de locatie van de receptie en het menu, maar ook erna: het delen van foto's van de locatie van de ceremonie, getuigen, afbeeldingen van uw avond, foto's en video's van uw huwelijksreis, enz. Met de verschillende plannen van WebSelf vindt u ongetwijfeld een oplossing die aan uw behoeften is aangepast en waarvoor u geen specifieke technische kennis nodig hebt.
 
Hoe kan ik een trouwwebsite maken?

U hoeft alleen maar de titel van uw website en een e-mailadres in te vullen en u kunt uw WebSelf-website beginnen gebruiken en onze oplossing gedurende 2 weken vrijblijvend testen. Na uw inschrijving kunt u gebruik maken van alle functies waarover u beschikt voor uw website om een website in overeenstemming met uw huwelijksthema te maken.
 
Vign_mariage20_300-f
Met WebSelf kunt u bijzonder gemakkelijk:
  • De toekomstige bruidegom en de toekomstige bruid voorstellen aan de hele familie en aan alle genodigden met tekst, foto's of video's.
  • U kunt een gastenboek opnemen om de wensen van de bezoekers te ontvangen.
  • U kunt praktische informatie over de ceremonie delen (toegangsplan tot de kerk, het gemeentehuis, de besloten receptie, de logies, het menu, de receptie, enz.).
 
Via een huwelijkswebsite kunt u de ceremonie doeltreffender voorbereiden. Gebruik de talrijke tools die WebSelf tot uw beschikking stelt, zoals de Blogmodule om informatie te geven over de verschillende stappen van de organisatie, wijzigingen of om informatie te delen tijdens de huwelijksreis. Dankzij de Afbeeldingsmodule kunt u ook foto's van de locatie van de ceremonie, uw trouwfoto's of foto's van uw huwelijksreis online zetten. Zo kunt u uw herinneringen aan deze mooie dag voor u, uw familie en uw vrienden koesteren. U kunt het menu van de maaltijden voorstellen of een poll opstellen om te weten te komen of mensen vis of vlees verkiezen. Geen zorgen aan uw hoofd met de Formuliermodule! Uw gasten kunnen direct op uw website bevestigen of ze al dan niet op uw huwelijk aanwezig kunnen zijn.
 
Vign_mariage2
 
Vign_mariage1
 
Nu een website maken!
Titel van uw site
Uw emailadres
We hebben uw e-mailadres nodig om u een wachtwoord toe te sturen.
Mijn website maken
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf