Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Heeft u bedrijf zijn eigen blog?

17/04/2013 09:29:26
Vign_Fotolia_46537900_S_all
In zijn column herinnert Benoit Descary - op de website Generation Inc. - ons nog eens eraan dat een blog belangrijk kan zijn.

Er is weinig twijfel aan het feit dat een bedrijf baat heeft bij het gebruiken van sociale media. Alhoewel Facebook, Twitter en Linkedin populaire platforms zijn, kunt u het beste een blog een centrale rol hierin laten spelen. Hierop kunt u namelijk uw expertise laten zien en praten over uw producten en diensten. Kortom, op een blog kunt u uw verhaal kwijt en uzelf laten zien.

Volgens een studie van Hubspot beschouwen 81% van de bedrijven die een blog hebben dat deze cruciaal en nuttig voor hun bedrijf is. Op deze blog hebben we al de belangrijkste redenen genoemd voor het maken van een blog voor een bedrijf. Maar als we even wat andere dingen bekijken. […]

Wat goed werkt is uw blog aan sociale media te verbinden. Als nieuws verspreidt moet uw blog hier de hoofdrol in spelen. Het belang van sociale media komt pas hierna omdat ze het nieuws overnemen. Uw blog is uw speelterrein, uw eigendom. Wat u op uw blog zet wordt via de sociale netwerken verspreidt die u gebruikt. Niet andersom

Door content op uw blog te zetten zal uw website meer uitstraling krijgen en waarschijnlijk ook uw aanwezigheid op internet verbeteren. Wees niet bang om ideeën van andere mensen over te nemen. Wat u op uw blog zet kunt u ook via uw sociale media delen. Maar u kunt ze het beste gebruiken om potentiële klanten om te leiden naar uw website. Hier ben u vrijer uw bezoekers te lokken zodat ze klanten worden.

Tips voor het ontwikkelen van uw blog:

  • Geef een persoonlijke touch aan uw blog.
  • Als u berichten publiceert onderteken dan niet met uw bedijfsnaam.
  • Wie de berichten schrijft moet ze ondertekenen.
  • Verhalen vertellen is goed voor uw bedrijf en een blog is hier perfect voor.
  • Gebruik de vragen van klanten als uitgangspunt voor de berichten op uw blog.
  • Maak inhoud die laat ziendat uw producten/diensten nuttig zijn. Let er wel op dat uw tekst niet als een reclamebrochure overkomt.
  • Gebruik uw blog om korte case-studies te vertellen, kort en makkelijk te begrijpen en haal de naam van uw partners aan.
  • Laat de mensen binnen uw bedrijf zien en verbind ze met uw producten en diensten.

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf