Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Google My Business, de nieuwe online bedrijfstool

04/07/2014 09:13:47
Google My Business
Als u een website opzet, wilt u natuurlijk dat die online gevonden wordt. Maar hoe kunt u dat voor elkaar krijgen? Ons blog is gespecialiseerd in het uitleggen van de verschillende manieren die hiervoor bestaan. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is via natuurlijke vermeldingen in zoekresultaten. Maar om dit voor elkaar te krijgen moet u op de lange termijn vermeldingen opzetten en bijhouden.
 
Google is verreweg de meest populaire zoekmachine. Hoewel deze zin vaak wordt gevolgd door de vraag: ‘Bestaan er dan andere?’ Ja, natuurlijk. Je hebt bijvoorbeeld Bing maar ook gespecialiseerde zoekmachines, zoals de Gouden Gids. Het in het zonnige Californië gevestigde bedrijf dat achter deze zoekmachine zit, is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het web en onlangs heeft ze een nieuwe dienst geïntroduceerd! Google My Business, niet te verwarren met Google App voor bedrijven. Met deze nieuwe dienst kunnen ondernemers verschillende diensten via één centraal platform gebruiken. U kunt dus Google+, Google Maps en Google-contacten aan elkaar koppelen. U kunt een korte internetpagina maken en deze bij een zoekopdracht tevoorschijn laten komen. Wilt u bijvoorbeeld dat de naam van uw winkel verschijnt als iemand uw stad als zoekopdracht intypt? Google My Business is precies hiervoor ontworpen.
 
De laatste jaren lag de nadruk van de internetontwikkelingen op de verschillende manieren waarop een klant een tweezijdige relatie met een merk kan onderhouden. Wat echter ook belangrijk was is hoe gemakkelijk informatie gedeeld kan worden. Het voordeel van een Facebook-pagina voor de marketing is niet meer moeilijk aan de man te brengen. Hetzelfde geldt voor een Google-account en de voordelen die dit met zich meebrengt bij zoekopdrachten. Deze tweezijdige relatie verhoogt uw kansen toekomstige bezoekers te overtuigen; in de zoekresultaten kunnen gebruikers zien wat de waardering van uw bezoekers was samen met de locatie van uw bedrijf.
 
Met een internetpagina kunt u dus een hechte tweezijdige klantenrelatie in uw voordeel kunt laten werken voor meer natuurlijke vermeldingen in zoekmachines.
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  1 commentaren


Inderdaad, moet vandaag de dag om in contact te komen met Google op vele manieren en Google probeert te diep worden geïntegreerd met de klanten.
Negeso www.negeso.nl Gepost op 17/08/2016 04:47:13Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf