Nederlands
 
Vign_inscri
 
Verhoog uw zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, u bent er gek op?!
U vond het geweldig om uw website te maken of u bent nog altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Vertel het ons!

We verzamelen momenteel getuigenissen van onze klanten. Deel uw ervaring met ons via het formulier en maak kans op een publicatie in onze verslagen of op de WebSelf-website! 
Getuigenissen
Vereniging Québec-Frankrijk
pt_untitled-1
Québec, Canada

"De vereniging Québec-Frankrijk is bijzonder tevreden over zijn nieuwe website die met de kostbare hulp van WebSelf werd gemaakt. Ons netwerk met 21 gewestelijke afdelingen in Québec en 62 gewestelijke afdelingen in Frankrijk, onze leden, onze beheerders en de bevolking hebben een krachtige tool in handen; het beste visitekaartje voor Québec-Frankrijk. Het team van WebSelf heeft aan al onze verwachtingen voldaan en we hopen deze vruchtbare samenwerking voort te kunnen zetten voor de ontwikkeling van websites voor ons volledige netwerk. Dank aan WebSelf"
Services Conseils Sylvie Desmeules
Vign_desmeules
Québec, Canada

"Ik wist vanaf het begin dat jullie een product een succes zou zijn, met een eenvoudig gebruikersplatform, zelfs voor een beginner! Reken daarbij een uitstekende klantendienst en je begrijpt dat ik geen seconde aarzel om WebSelf aan te bevelen als oplossing voor het maken van websites. Ik gebruik WebSelf al drie jaar. Het product evolueert constant op basis van de behoeften van de markt en de vereisten van jullie klantenkring. Ik ben blij dat ik een beroep kan doen op medewerkers zoals jullie voor het maken en onderhouden van mijn website."
Opleiding evenementen
pt_huot
Québec, Canada

"Ik raad WebSelf.net aan voor alle middel- en kleinbedrijven zowel als onafhankelijke ondernemers die een online visitekaartje willen. Het product is gebruiksvriendelijk en eenvoudig. U hebt geen kennis van HTML of andere programmeertalen nodig. U hoeft geen beroep te doen op ingewikkelde software voor het maken van een website. Hoe meer u ermee bezig bent, hoe meer interessante toepassingen u tegenkomt. Het is allesbehalve stresserend. Het is zelfs geschikt voor internetleken zoals ik. Ik kan nu zelf updates doen en dus geld besparen (voorheen was ik afhankelijk van de leverancier van het ontwerp - die niet altijd beschikbaar was wanneer ik hem nodig had). Ik wil ook nog de uitstekende online hulp benadrukken als ook het advies dat op aanvraag wordt gegeven."
Altered MTG Card Art
pt_amca
Québec Canada

"De WebSelf-editor is een perfecte tool voor alle type gebruikers. Van beginners tot deskundigen... Het maken van een website is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Het maakt elke website tot een professioneel product. Er worden een heleboel mogelijkheden geboden met verschillende typen modules, bijzonder gevarieerde sjablonen, verschillende looks voor al uw modules, enz. De Scriptmodules bieden talrijke mogelijkheden. We hebben de "Diashow"-albums en "Flash"-banners voor promotiedoeleinden bijzonder gemakkelijk kunnen integreren! Bovendien vereenvoudigen de Formuliermodules het contact met de klanten en het aanvaarden van bestellingen aanzienlijk. Het is bijzonder eenvoudig om een website te maken zonder hulp van buitenaf, maar wanneer nodig kunt u een beroep doen op het bijzonder vriendelijke team voor technische ondersteuning."
                                                                              
                                                                                                                                       Bezoek de website
Seigneuries-La Capitale
pt_untitled-1
Québec, Canada

"We willen met name de onvoorwaardelijke steun benadrukken die we hebben gekregen van de medewerkers van de WebSelf.net-dienst tijdens het volledige scheppingsproces van onze website. Het was een plezier om met hen te werken; we bedanken hen en juichen hun vakkundigheid toe."
Beauty minceur
pt_beauty
Orléans, Frankrijk

"Omdat we hebben absoluut geen IT-kennis hebben, waren we al lang op zoek naar een oplossing om een website te maken in combinatie met een praktische, eenvoudige en gemakkelijke ondersteuning. We zijn bijzonder blij dat we WebSelf hebben gevonden. Het systeem is gebruiksvriendelijk en de ondersteuning bijzonder duidelijk, vriendelijk en professioneel. Dank aan het hele team voor hun beschikbaarheid, geduld en nuttige tips. We raden WebSelf warm aan iedereen aan die met een tool wenst te werken en op zoek is naar een professioneel team. Bedankt allemaal."
4l trophy aventure
pt_4l
Talence, Frankrijk

"De WebSelf-editor is de ideale tool om de bedrijven te benaderen die ons willen sponsoren. Met deze tool kunnen we snel en regelmatig de informatie over ons bijwerken. Met WebSelf kan je gemakkelijk een aantrekkelijke website maken. Ik zou het hele WebSelf-team willen bedanken voor hun toewijding. "
Bertiere etancheite
pt_screencap
Mees, Frankrijk

"Dag WebSelf. Dankzij jullie heb ik een website voor mijn activiteit kunnen maken met een beperkt budget en zonder enige IT-kennis. Het systeem met sleutelwoorden is eenvoudig en werkt goed. Ik zou in de toekomst graag van abonnement veranderen zodat mijn klanten hun werf op afstand kunnen volgen dankzij de module met beveiligde pagina's. Lang leve WebSelf."
Bourgogne Création
pt_bourgogne-creation
Crux la ville, Frankrijk

"Ik heb het hele internet afgezocht naar een gemakkelijke en volledige oplossing voor het maken van websites. Ik stuur jullie dit bericht om jullie te vertellen hoe blij ik ben dat ik jullie oplossing heb gevonden. Het is eenvoudig en snel toe te passen en na enkele klikken ben je aanwezig op internet. Er worden regelmatig nieuwigheden en verbeteringen voorgesteld. Jullie aanbod is met andere woorden een dynamisch geheel. Bovendien zijn jullie altijd beschikbaar, vriendelijk aan de telefoon en beantwoorden jullie vragen met veel plezier! Ik ben blij dat ik met jullie kan samenwerken en ik wens het hele team een dikke proficiat! '
Chargeur solaire Ben&R
pt_ben_r
Acheres La Forêt, Frankrijk

"Ik ben bijzonder blij dat ik zelf mijn website heb kunnen maken via WebSelf. Ik vond het bijzonder gemakkelijk en ik heb een bijzonder goede technische ondersteuning gekregen. Tijdens het maken van mijn website, heeft een medewerker van WebSelf advies gegeven en bij voorbaat verschillende oplossingen voor diverse problemen aangehaald. Hartelijk dank WebSelf. Met vriendelijke groeten, "
Solar-ka
pt_solar-ka
Montréal, Canada

"Ik zou graag het hele team van WebSelf willen bedanken voor de goede dienstverlening die ze aan hun klanten bieden. Sinds ik abonnee ben, hebben ze altijd mijn vragen beantwoord en in mijn behoeften voorzien. Ik zou jullie ook hartelijk willen bedanken voor jullie vakkundigheid, vriendelijkheid en geduld."
Troncysas
Vign_troncy
Genelard, Frankrijk

"Na enkele pogingen om een webpagina te maken voor onze website, kwam ik tot het besef dat we beroep moesten doen op een professionele speler. We zijn echter maar een kleine organisatie. WebSelf kon ruimschoots voorzien in onze behoeften voor het maken van onze website. De editor is bijzonder gebruiksvriendelijk en zelfs mensen met weing ervaring kunnen ermee aan de slag. Bovendien is het mogelijk om uw domeinnaam aan de e-mailadressen toe te voegen. Ten slotte staat het WebSelf-team altijd klaar en beantwoordt het eventuele vragen altijd snel. Nogmaals bedankt en nog veel succes."
Sculptures Bois Picquart
Vign_printscreen
Limousin, Frankrijk

"Dankzij de tool WebSelf heb ik een professionele website kunnen ontwikkelen. Een website is voor mij als zelfstandige onmisbaar en een betaalbare keuze zonder verplichte reclame! Ik heb een geschikt ontwerp gevonden en eenvoudige uitleg gekregen om mijn website tot een goed einde te brengen. Ik bedank het volledige WebSelf-team dat me niet alleen kwalitatieve ondersteuning heeft geboden, maar dat bovendien bijzonder sympathiek is!"
Draagbare grammofoon
Vign_gramophome
Meyrin, Zwitserland

"WebSelf is een uitstekend product waarmee zelfs personen zonder enige kennis van programmeren in slechts enkele dagen een professionele website kunnen maken. Ik zou het team willen bedanken voor WebSelf, de toekomstige verbeteringen en de aangename en gemakkelijke technische ondersteuning."
Miss Pad'dagache
Vign_tablier
Laboissière-en-thelle, Frankrijk

"Het is niet altijd gemakkelijk om een website te maken, vooral niet wanneer men geen IT-kennis heeft. Dankzij de proefperiode van WebSelf kon ik kennis maken met de editor die ik bijzonder gebruiksvriendelijk vond. Ik waardeer de bijzonder grote keuze uit presentatiemogelijkheden en vooral de mogelijkheid om de inhoud van mijn website op elk moment te kunnen wijzigen en verbeteren." Ik ben blij dat ik vandaag deel uitmaak van de nieuwe klanten van WebSelf en ik zou ook graag het team van WebSelf feliciteren en bedanken voor diens vriendelijkheid en reactiviteit!"
Tip top express
Vign_tiptop
Torce, Frankrijk

"Wat een verrassing om vast te stellen dat mijn website gemaakt met jullie hulp op de eerste pagina's van Google staat. Ik wil jullie hartelijk bedanken. Ik raad WebSelf aan iedereen aan, van zelfstandigen tot BV's. Het is een bijzonder gebruiksvriendelijk product en het is fantastisch om samen te werken met een team zoals dat van WebSelf dat altijd klaarstaat en een permanente opvolging garandeert. Nogmaals proficiat."
Douce Eure
Vign_douceeur
Pont de l'arche, Frankrijk

"Bedankt dat jullie mijn gastenboek online hebben gezet voor Kerstmis, het was een bijzonder mooi cadeau. Ik ben nog maar sinds kort lid bij jullie, maar ik raad jullie website warm aan. Het is bijzonder handig en functioneel. Er staat altijd een team klaar om goede raad te geven en om ons te helpen bij het blijven verbeteren van onze websites. Nogmaals proficiat."
Médium Geneviève
Vign_genevieve
Parijs, Frankrijk

"Hallo allemaal. Ik heb zojuist mijn ervaring over mijn WebSelf-website gedeeld. Mijn zoon heeft me aangeraden om mijn website met jullie hulp te ontwikkelen na zijn goede ervaring met jullie. Ik ben enorm tevreden dat ik mijn website pagina per pagina kan maken en bijzonder aantrekkelijke modules kan gebruiken. Dit allemaal dankzij uw medewerkers waarmee ik telefonisch contact kon opnemen. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar, enorm vriendelijk en professioneel en hun hulp is van onschatbare waarde. Ik heb veel geleerd dankzij hun vaardigheden en ze hadden enorm veel geduld met mij, wat nodig was omdat ik geen expert ter zake ben. Ik vind het ontspannend en motiverend om dag na dag aan mijn website te werken en het uit te bouwen tot een aangename ervaring voor mijn bezoekers. Ik raad de WebSelf-hosting aan iedereen aan die een website wilt maken, want zelfs een leek zoals ik heb de klus geklaard. Ik vind het bijzonder leuk om mijn website elke dag verder te verbeteren. Het is een fascinerende intellectuele oefening en ik zou jullie graag bedanken voor jullie luistervaardigheid en beschikbaarheid. Jullie staan altijd telefonisch klaar om te helpen en antwoorden bijzonder snel."
Lesrobes damours
Vign_robe
Boisbriand, Canada

"Ik raad WebSelf zonder enige aarzeling aan! Ik heb mijn WebSelf-website sinds 1 jaar en ik heb alleen maar positieve commentaren. Wanneer er een probleem optreedt, wat zeer zelden gebeurt, zijn de klantendienst en het personeel altijd bijzonder vriendelijk. Er is altijd een geweldige technische ondersteuning beschikbaar! Bedankt WebSelf en het hele team! "
LEOCATS BENGALS
Vign_bengals
Chatillon sur Indre, Frankrijk

"Hallo, ik maak nu ongeveer twee maanden gebruik van WebSelf. Ik wil u graag vertellen waarom ik zo in de wolken ben over uw dienstverlening. Ik was niet zo handig in het begin, maar jullie hebben al mijn vragen geduldig beantwoord en mij echt geholpen. Nu beheer ik mijn website bijzonder gemakkelijk en ontdek ik rustig aan nieuwe functies. Ik heb het zelfs aangedurfd om mijn sjabloon te veranderen om de bezoekers te verrassen. Ik heb WebSelf aanbevolen aan een vriendin, een kattenfokster zoals mij, en ze was meteen verkocht. Mijn website is perfect gereferenceerd dankzij de tips die jullie me hebben gegeven voor de sleutelwoorden en mijn verkeer stijgt elke week. Hartelijk dank!"
Pages de France
Vign_site_2_
"Ik zou jullie willen bedanken voor alle ondersteuning die ik al een heel jaar lang heb gekregen wanneer nodig. Omdat jullie website zo goed is opgebouwd en gebruiksvriendelijke informatiedocumenten bevat, volstond een klein duwtje om mij in gang te zetten! Zo kon ik stapsgewijs leren. Beeld je eens in...! Ik heb mijn kennis over informatica zodanig uitgebreid dat ik er op een dag mijn tweede carrière van wil maken wanneer ik met pensioen ga! Lesgevers dienen ontzettend flexibel te zijn en enorm veel documenten op te stellen voor hun lessen om in ieders behoeften te voorzien en wanneer ze van niveau, cyclus of school veranderen. We stellen elke week pedagogische fiches op in de kleuren van de laatste denkrichtingen en opleidingen en ik waardeer het enorm dat ik ze kan delen via mijn website www.pagesdefrance.net. Ik ben jullie zo dankbaar."
Chalet Serre La Croix
Vign_untitled-1
Thise, Frankrijk

"WebSelf is een uitstekende tool om zelf een website te maken en te hosten. Het heeft als voordeel dat het ergonomisch en gebruiksvriendelijk is. Er worden talrijke mogelijkheden aangeboden voor het kiezen van een structuur die goed aan de verwachtingen van de klant beantwoorden. De website kan op elk moment worden gewijzigd. Zo kan de gebruiker de website animeren en continu tot leven brengen. Dit is een noodzakelijke voorwaarde om de interesse van onze bezoekers te wekken (blog, videolinks...). Ten slotte wil ik nog vertellen dat ik een uitstekende ondersteuning heb gekregen, zowel telefonisch als via e-mail, van het volledige technische en commerciële team dat snel en doeltreffend antwoordt. Bedankt aan het volledige WebSelf-team, jullie zijn onze Canadese vrienden geworden! "
Doe zoals hen: maak nu uw website!
 
Raadpleeg ons beleid inzake vertrouwelijkheid voor meer informatie over het verzamelen van persoonlijke gegevens.
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf