Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Facebook advertenties : een succesverhaal zonder gelijkenis

21/01/2013 09:46:53
Facebook heeft meer dan 900 miljoen gebruikers. Daarnaast beschikt Facebook over gedetailleerde over de leeftijd, geslacht en land van herkomst van de gebruikers, en bovendien hun favoriete films, hun vakgebieden, de bedrijven die ze bewonderen, hun persoonlijke held en nog meer! Des te meer een gebruiker "Vind ik leuk"-pagina's aangeeft, des te beter Facebook zijn sociaal-culturele profiel kent. Dit is een perfecte plaats voor een marketingstrategie!

Net zoals met Google Adwords kunnen advertenties op Facebook worden geconfigureerd om te voldoen aan uw budget. U kunt kiezen hoeveel u iedere dag wilt besteden aan publiciteit zonder dat u zich hoeft te ruïneren. Een voordeel ten opzichte van Adwords: U kunt uw advertentie naar uw Facebook-pagina laten verwijzen of zelfs naar uw website bij WebSelf.

Het grootste voordeel van Facebookadvertenties is het niveau van doelgerichtheid op een specifieke klantengroep. Als u wilt kunt zich heel precies op één doelgroep richten voor een campagne. Bijvoorbeeld: U verkoopt mode-sieraden en u heeft een promotie voor mannen voor Tissot-horloges en uw winkel is gesitueerd in Wageningen. Met Facebook-campagnes kunt u ervoor kiezen uw advertenties weer te geven aan mensen in de leeftijdsgroep van 20 tot 35 jaar, Wageningenaren, en Tissot-fans op Facebook. U kunt zelfs een campagne opzetten die gericht is op vrouwen relaties volgens dezelfde geografische criterium en noemt uw campagne "Zoekt u een cadeau voor uw vriend?" Moeilijk preciezere criteria te vinden, of niet soms? Mensen die niet aan deze criteria voldoen zullen uw advertentie niet zien. U bent dus van maximale prijs voor elke klik verzekerd omdat het alleen de betreffende personen zullen zijn.

Facebook advertenties werken zelfs zo goed dat ze al de internationale krantenkoppen hebben gehaald vanwege het ontroerende verhaal van Zion de kat. James Woodley, een inwoner van een voorstad van Londen had zijn lievelingskat Zion, een Ragdoll, verloren. Na pamfletten te hebben uitgedeeld en van deur-tot-deur te zijn geweest zonder succes, heeft hij zich in een laaste poging tot het sociale netwerk gericht. Hij creëerde eerst een Facebook-pagina voor de verdwijning van zijn kat Zion en vroeg zijn vrienden om de pagina te promoten, maar het bleef moeilijk om verder te komen dan zijn persoonlijke netwerk. Sommigen stelden vragen maar daar bleef het bij. Twee dagen later toen Woodley nog steeds geen nieuws over zijn geliefde kat had ontvangen besloot hij een reclamecampagne te lanceren die naar zijn Facebook-pagina verwees. De reclame was gericht op de mensen in zijn omgeving. Dertig minuten na het begin van de campagne ontving en Woodley een bericht van een dame die dacht dat zij de kat in het bos had zien vluchten na te zijn geschrokken van een auto. James Woodley heeft zich vervolgens in het bos begeven werd beschreven en na meerdere malen de naam Zion te hebben geroepen hoorde hij een gemiauw van een kleine klif. Nadat Woodley de oorsprong van het gemiauw had gevonden zijn Zion en meester nu opnieuw samen. "Ik ben zeer gelukkig en Zion is ook gelukkig, "zei de heer Woodley, na de hervereniging. Zonder een systeem waarmee je zo nauwkeurig mensen kunt targeten zoals met Facebook advertenties, zou dit verhaal nooit zo gelukkig een einde hebben gehad.

Als een man zijn kat terug kan vinden door zijn wijk te ciblereren stelt zich dan eens voor wat u met een onlinewinkel en een goedgerichte campagne kunt bereiken?!
Vign_jlkjlkjlkj_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf