Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, neem de tijd om uw woorden te kiezen!

16/05/2013 09:17:50
Vign_film_all
Het komt wel vaker voor dat we horen: een plaatje zegt meer dan duizend woorden. U kunt een forse boete van meer 1 000 € krijgen als u beeldmateriaal overneemt! U moett u dus goed letten op afbeeldingen die van internet komen. Als u een foto gebruikt waarvan u niet de eigenaar bent dan kunt u een flinke boete krijgen!

"Ik heb de afbeelding op Google gevonden, er is vast geen auteursrecht aan verbonden!" is geen geldige excuses. Maar het is een fout die vaak wordt gemaakt. Als een afbeelding via Google Image is gevonden dan betekent dat niet per se dat er geen auteursrechten op zitten. In tegendeel! De afbeelding is door iemand anders online gezet en deze persoon heeft hiervoor waarschijnlijk gebruiksrechten. Foto's en afbeeldingen zijn onderworpen aan de wetgeving van intellectuele eigendom.

U kunt niet een foto, afbeelding of illustratie gebruiken zonder de auteur ervan te zijn of waarvan u niet de rechten bezit. Voor uw eigen gebruik kunt u op internet afbeeldingen gratis vinden maar u moet er aan denken de voorwaarden hierover te hebben gelezen! stockwebsite hebben vaak algmene voorwaarden die u moet respecteren. Soms wordt bijvoorbeeld gevraagd de bron bij de foto te zetten met de naam van de fotograaf. Als u een interessante afbeelding heeft gevonden via een zoekmachine kunt u het beste de tijd nemen om na te gaan of er geen auteursrechten aan vastzitten. Dit is belangrijk. Als u een afbeelding gebruikt die niet van u is dan kan de boete hoog liggen en dan hebben we het over meerdere honderden euros. Als u een kleinbedrijf of een zelfstandige ondernemer bent dan moet u op uw centen letten en u zult het waarschijnlijk niet leuk vinden om dit soort boetes te betalen! Even kijken of een foto zonder kan worden gebruikt is dus de moeite waard. U bent verantwoordelijk voor de inhoud die u op uw website zet. Wees dus waakzaam! 

Wij raden aan uw afbeeldingen via een stockwebsite te kopen of uw foto's te maken met uw eigen fototoestel. Dit zijn twee manieren waarmeer u problemen kunt ontkomen. Stockwebsites bieden goedkope afbeeldingen aan en zelfs professionnele foto's aan voor uw website. Hiermee kunt u het ontwerp van uw website verbeteren en een eigen unieke stijl eraan geven! Als u uw eigen foto's gebruikt zorg er dan voor dat ze goed belicht, scherp en trillingsvrij zijn. Als een foto amateuristisch overkomt kunt u potentiële klanten afschrikken!     

Een fotowebsite die wij hartelijk aanbevelen is Fotolia waar u meer dan 22 millioen afbeeldingen van hoge definitie kunt vinden voor al uw professionele doeleinden! Als u zich trouwens inschrijft voor een WebSelf-abonnement krijgt u automatisch punten voor Fotolia voor uw website. Punten worden gebruikt als betaalmiddel op Fotolia. U kunt afbeeldingen vanaf 1 punt per stuk vinden.  
In de sectie Partners van het extranet van uw website vindt u een lijst van onze partners. In de lijst Afbeeldingen en ontwerp staat de een link met Ontvang X gratis punten waarmee u wordt doorgestuurd naar de website van Fotolia zodat u deze punten kunt gebruiken. Het aantal punten dat wordt aangeboden hangt van uw WebSelf-abonnement af:
  • Essentieel biedt 3 gratis punten + 10% korting bij uw volgende aankoop van afbeeldingen;
  • Onderneming biedt 5 gratis punten + 20% korting bij uw volgende aankoop van afbeeldingen;
  • E-winkel biedt 5 gratis punten + 30% korting bij uw volgende aankoop van afbeeldingen;

Hiermee wordt het makkelijker om goede gewoontes te gebruiken voor afbeeldingen op uw website en problemen te ontkomen. Vergeet niet dat een beeld meer zegt dan duizend woorden en let er op de juiste te kiezen!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf