Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Een blik op onze klanten: Création Noisetier

11/04/2013 09:11:04
Deze week kijken we naar de website van Création Noisetier. Deze webwinkel verkoopt verschillende homeopatische middelen die gemaakt zijn van hazelnoten. Het visuele aspect van de website is erg mooi dankzij de prachtige fotos en ontwerpkleuren die niet alleen goed samengaan met de bedrijfslogo maar ook bij hun producten passen. De plaatsing van de logo en de banner zijn omgedraaid. De logo, die normaal gesproken links bovenaan de pagina staat, is vervangen door een kleurige foto. Op de plek van de banner staat het bedrijfslogo. De webmaster gebruikt de functies van de WebSelf-editor op een creatieve manier om het visuele aspect wat meer leven in te blazen. Door de bedrijfslogo en de banner om te draaien heeft u meer vrijheid om de grootte van uw logo te kiezen. Als u uw bedijrfslogo duidelijker op uw site wilt weergeven is dit een uitstekende manier. 

De layout en inhoud van de website zijn erg goed gelukt! Afbeeldingen voor knoppen zijn door de webmaster toegevoegd voor de Winkel (Acheter) aan de rechterkant van de website, en Ontvangst op andere plekken van de website. Door de knoppen komt de webwinkel beter naar voren zonder storend te zijn voor de bezoeker en ze passen bij het ontwerp van de website. U kunt hetzelfde op uw website doen door een afbeelding toe te voegen via de Afbeeldingsmodule. U kunt bijvoorbeeld de bezoeker doorsturen naar uw webwinkel wanneer hij op de afbeelding klikt. Eventueel kan dit ook naar een andere pagina van uw website, via de afbeeldingsmodule.

De homepage heeft tekstmodules die de bezoeker doorsturen naar andere secties van de website wat een goed ergonomisch aspect geeft aan de website en de navigatie makkelijker maakt. 

De webmaster heeft ook eraan gedacht om tekstmodules onderaan de pagina in te voegen om zijn eigen footlink te maken. Deze eenvoudige tip maakt de navigatie makkelijker en ergonomischer. De verkoopsvoorwaarden zijn te vinden op de homepage en ook de contactgegevens van het bedrijf. Webmasters vinden het soms moeilijk om de juiste plek voor deze informatie te vinden. Création Noisetier heeft een profesionnele aanpak gebruikt en we raden het van harte aan. Op dezelfde manier staat de footlink ook op de overige pagina's van de site, maar met andere links. Op de Produkten (Produits) pagina staan bijvoorbeeld links naar de F.A.Q. en getuigenissen. Deze links passen bij de inhoud van de pagina.

Création Noisetier is een uitstekende website die goed opgezet en georganiseerd is. Er is goed nagedacht over de opzet van de website en de structuur ervan wat duidelijk te zien is. Een goede navigatie verhoogt ook de kans op slagen. Denk altijd aan de gebruikerservanring bij het ontwerpen van uw website en vergeet niet goede tips van andere webmasters te gebruiken. 

Van harte proficiat Création Noisetier voor een erg geslaagde website!
Vign_creationNoisetier_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf