Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Een aanwezigheid op internet, een absolute must voor het MKB

12/10/2012 10:52:33
Een artikel in het Canadese tijdschrift Les Affaires benadrukt nog eens hoe belangrijk het is voor kleine bedrijven om aanwezig te zijn op het internet, want steeds vaker is één van de eerste reflexen van uw klanten uw naam online op te zoeken:

44% van de MKB's beschikken nog altijd niet over een website, volgens een onderzoek dat vorige herfst door het Franstalige centrum voor de automatisering van organisaties (CEFRIO) is gepubliceerd. Alhoewel kleine bedrijven niet over dezelfde middelen beschikken als grote bedrijven moeten ze toch een ​​web-marketingsstrategie gebruiken om hun groei te stimuleren.

"Voordat u begint te adverteren op sociale netwerken, moet u ervoor zorgen dat uw website helder en duidelijk is", adviseert Stephanie Kennan, bedrijfsleidster van Bang Marketing, een marketing-communicatiebureau die gespecialiseerd is in grafisch ontwerp, reclame en webdesign. "De meeste mensen die voor de eerste keer van u horen hebben de reflex om uw website raad te plegen", voegt ze er aan toe.

Daarnaast benadrukt ze ook het belang dat een website zijn eigen identiteit heeft en dat u goed gebruik moet maken van dit imago op het internet. Het imago moet goed worden gebruikt op het internet.

"Veel sites lijken een directe kopie van reclamefolders te zijn wat niet leuk is om te zien", zegt mevrouw Kennan. U heeft slecht vijf seconden de tijd om de aandacht van een bezoeker aan te trekken, zoniet dan vertrekt hij. "De beste manier om bij surfers in de smaak te vallen is hun te raadplegen. Laat uw ontwerp aan uw klanten zien en vraag hun wat ze ervan denken."

Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf