Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Een aantal tips om uw site te personaliseren

12/10/2012 11:57:10
Vign_rt_all
U kunt al kiezen uit een groot aanbod van verschillende WebSelf-sjablonen. Er zijn meer dan 300 sjablonen beschikbaar en elke week voegen we andere sjablonen toe aan onze database. Ieder wil graag zijn site eruit laten springen en een eigen stijl geven aan zijn site. Hier zijn enkele tips die u erbij helpen om de grenzen van de sjablonen te overschrijden.

Alle ruimtes zijn optioneel!
Het gebruik van logos, titels en ondertitels is optioneel. U hoeft niet een item in te voegen als u vindt dat dit niet bij uw layout past. U kunt gewoon het selectievakje ontvinken om geen logo te gebruiken. U kunt ook de titel- en ondertitelvelden leeglaten zodat ze niet worden weergegeven. De titels van de modules zijn eveneens optioneel.

Gebruik afbeeldingen!
U kunt uw eigen afbeelding maken met titeltekst en deze in de afbeeldingsmodule zetten als titel! De afbeeldingsmodule kunt u vervolgens boven de tekstmodule plaatsen. U moet er alleen aan denken het titelveld leeg te laten. U kunt op deze manier makkelijk de lettergroote en kleur die u wilt gebruiken kiezen. Misschien dat u er zelfs over denkt om visuele elementen toe te voegen.

De banner is ziel van een website!
Verwaarloos uw banner niet. Er is een gezegde die zegt dat de ogen de spiegel van de ziel zijn voor een mens; Nou dit is het geval van een banner voor een site! Neem de tijd een goede sjabloon te kiezen met een banner die aan uw eisen voldoet. Als u een schilder bent dan kunt u een groot spandoek gebruiken, waarin u een grote afbeelding invoegt. Hiermee geeft u een betere kijk op uw schilderijen! Heeft uw banner niet de juiste verhoudingen? Dan kunt u misschien inzoomen op een interessante textuur van uw canvas, een mooie frame om uw foto heen doen of een fotomontage maken van een aantal schilderijen of foto's in de juiste verhoudingen? Vergeet niet dat als u een fotomontage maakt dat u de titel van uw site in een afbeelding kunt opnemen en dat u het titelveld leeg kunt laten! Dit biedt dus veel flexibiliteit.

Het is niet nodig een pro te zijn om een aantal foto's samen te voegen. En Photoshop is ook niet per sé nodig! Hier zijn een aantal voorbeelden van programma's die op internet gratis worden aangeboden: The Gimp, Photoscape, Paint.net en zelfs een online Pixlr

Een goede fotokwaliteit maakt een groot verschil uit
We hebben allemaal foto's die een beetje wazig of overbelicht zijn op onze camera's. Dit is normaal want we zijn niet allemaal fotograaf! Maar misschien zijn uw eigen foto's niet de beste manier om uzelf te promoten. In plaats ervan tijd te verspillen aan uw foto's die geen blikken aantrekken omdat dat ze niet genoeg aantrekkingskracht uitoefenen moet u eventueel bereid zijn om een paar euro te investeren in prachtige foto's! Meerdere sites bieden foto's en banners aan voor uw website en dat is misschien nog het beste! Een goede bron is Fotolia.com


Het is niet nodig een webdesigner te zijn om prachtige site op te zetten. Elke dag verrassen onze klanten ons met hun creativiteit en goede smaak! U kunt de tips uit dit artikel gebruiken en uw eigen methodes ontdekken en met een beetje geluk wordt uw misschien wel de volgende ster van ons artikelen: Een look op onze klanten
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf