Nederlands
 
Vign_faune22_72-f
 
Een dierenwebsite maken

Hebt u een passie voor dieren? Of hebt u een fokkerij en wilt u het met de wereld delen? Dan is WebSelf de oplossing voor u. Met uw website kunt u immers alle informatie delen die mensen nodig hebben, zoals informatie over de verkoopprijs van de dieren in uw dierenverblijf of uw liefde voor dieren met de mensen rondom u delen. Het maken van een website is dé oplossing.
 
Hoe kan ik een website over dieren maken?

U hoeft uzelf alleen maar in te schrijven om een website te maken met WebSelf. De interface van onze webeditor voor het maken van websites is erg toegankelijk voor iedereenen en biedt veel opties, zelfs zonder specifieke IT-kennis. Dankzij WebSelf kunt u uw passie delen, een website voor uw dierenverblijf maken of uw honden-, katten-, fretten- of paardenfokkerij voorstellen. Van zodra uw inschrijving is afgerond, kunt u alle tools voor het maken van een website gratis gebruiken gedurende 2 weken om uw website vorm te geven. Daarna dient u enkel nog het plan te bestellen dat het best voor u geschikt is, van € 9,95 € tot € 19,95 per maand (of $ 14,95 tot $ 29,95).
 
Vign_fotolia_12988618_s
Met uw website kunt u:
  • Dankzij de Fotomodule uw dieren op hun best voorstellen.
  • Documenten delen met de eigenschappen van uw dieren, zoals het gewicht, de grootte, hun afkomst, de specifieke kenmerken van het ras, enz.
  • Direct afspraken maken via het contactformulier.
  • Uw adres aangeven in de Kaartmodule zodat uw bezoekers u gemakkelijker kunnen vinden.
 
Uw website is een interactief en levendig communicatiemiddel.

Gebruik de module Fotoalbum om uw installaties te tonen of om uw passie voor dieren met de mensen rondom u te delen. U wilt mensen informeren over de laatste actualiteit of belangrijke evenementen in uw fokkerij? Met de Blogmodule van uw website kunt u artikels en nieuwsberichten online zetten!
 
Vign_animaux1
 
Vign_animaux2
 
Nu een website maken!
Titel van uw site
Uw emailadres
We hebben uw e-mailadres nodig om u een wachtwoord toe te sturen.
Mijn website maken
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf