Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

De feestdagen naderen!

06/12/2012 09:15:08
Nu de feestdagen voor de deur staan nodig ik u uit om beginnen na te denken over deze belangrijke maand voor winkeliers! Heeft u een online winkel? Geweldig! Het is tijd om na te denken over deze periode die nogal, om eerlijk te zijn, commerciëel is! Wat uw persoonlijke overtuigingen ook mogen zijn, deze periode kan u helpen bij het verhogen van uw omzet. Het is bovendien ook bijzonder belangrijk op het gebied van marketing!

Iedereen is op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, een echtgenoot of een familielid. Mensen beginnen overigens vroeg met zoeken. Als uw winkel producten aanbiedt die populaire kado's kunnen zijn voor mensen dan kunt u zich maar beter voorbereiden! U kunt beginnen te adverteren Google Adwords, of via Facebook advertenties! Overweeg het toevoegen van promotionele afbeeldingen op uw homepage, zoals bijvoorbeeld Kerstmis uitverkoop, of Profiteer van 20% korting op X, waarbij X staat voor uw belangrijkste product. Vergeet niet om de korting toe te voegen bij uw productopties in het tabblad "Geavanceerd" van het desbetreffende product. Bekende marketingmethoden om verkopen te stimuleren zijn bijvoorbeeld ook gratis verzending bij aankoop van een product voor een bepaalde periode of een kortingspercentage.

Geef het thema van uw site een tintje voor de feestdagen! Wij bieden verschillende visuele thematieken zodat de winkelervaring een volledige kerstervaring wordt! U kunt de thematieken vinden in het album van dit artikel. U kunt op kleur zoeken in de sjablonenbibliotheek en degene kiezen die u leuk vindt! Andere kerstsjablonen zullen binnenkort worden toegevoegd!

Trek mensen aan op uw site via betaalde advertenties om uw verkopen te stimuleren. Afhankelijk van uw product of doelgroep kunt u kiezen voor Google AdWords of Facebook advertenties ... of een combinatie van beide. Met Facebook is het makkelijker uw campagnes te richten maar in het algemeen zult u zich tot een jonger en publiek richten die eraan gewend is technologie te gebruiken. Deze advertenties kunnen worden opgezet met een beperkt budget en kunnen worden ingesteld op basis van uw behoeften. Volg simpelweg een paar stappen om uw advertentie te maken en schrijf uiteraard een korte pakkende tekst voor uw advertentie! Gebruik bijvoorbeeld een promotie of een titel zoals "Op zoek naar het perfecte cadeau voor ... ". Schrijf verschillende teksten of lanceer 2 of 3 reclame-campagnes tegelijkertijd. Experimenteer zodat u kunt zien welke advertenties u de beste resultaten opleveren! Door vroeg te beginnen kunt u uw campagnes testen en verfijnen zodat u ook succes bij late kopers kunt hebben!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf