Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 
rss feed
Archief/archieven :
select
Entrepreneur.com heeft een zeer interessant artikel ( Engels ) gepubliceerd met nuttige dingen voor kleine zakelijke websites . De lijst is zeer interessant en pertinent. In een wereld waar ondernemers zelden ervaren webmasters zijn is gemakkelijk om de belangrijkste punten te vergeten. Deze lijst is daarom gepresenteerd zoals die wordt gepresenteerd op Entrepreneur.com. Voor het leesgemak en de doeleinden van dit blog is de lijst vertaald in Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN). Onze opmerkingen zijn cursief aangegeven in de tekst.
1. Een duidelijke beschrijving van wie u bent.

Wanneer een bezoeker op uw site terechtkomt moet hij niet een onderzoek afleggen om precies te weten wat u doet. Dit betekent dat u op uw homepage moet zeggen wie u bent en wat doet.

"Vertel de mensen dat uw site aanbiedt wat ze zoeken", zegt John Zuang, webdesigner en optimizer voor de firma Winning Interactive. "Een duidelijke omschrijving trekt de aandacht van de bezoeker onmiddellijk aan en moedigt hen aan om langer op uw site te blijven."

2. Een makkelijk en duidelijk internetadres

Maak de dingen niet moeilijker dan ze zijn.

"Uw domeinnaam is een beetje zoals uw merk. Het moet gemakkelijk zijn om het adres in een webbrowser of een e-mailadres te gebruiken", zegt Ron Wright, de oprichter van de firma Accentic, die gespecialiseerd is in webdesign en online marketing."
Hij voegt er tevens aan toe: "Ik raad altijd extensies met .com aan omdat bezoekers gewend zijn aan deze extensie zon...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Een artikel in het Canadese tijdschrift Les Affaires benadrukt nog eens hoe belangrijk het is voor kleine bedrijven om aanwezig te zijn op het internet, want steeds vaker is één van de eerste reflexen van uw klanten uw naam online op te zoeken:

44% van de MKB's beschikken nog altijd niet over een website, volgens een onderzoek dat vorige herfst door het Franstalige centrum voor de automatisering van organisaties (CEFRIO) is gepubliceerd. Alhoewel kleine bedrijven niet over dezelfde middelen beschikken als grote bedrijven moeten ze toch een ​​web-marketingsstrategie gebruiken om hun groei te stimuleren.

"Voordat u begint te adverteren op sociale netwerken, moet u ervoor zorgen dat uw website helder en duidelijk is", adviseert Stephanie Kennan, bedrijfsleidster van Bang Marketing, een marketing-communicatiebureau die gespecialiseerd is in grafisch ontwerp, reclame en webdesign. "De meeste mensen die voor de eerste keer van u horen hebben de reflex om uw website raad te plegen", voegt ze er aan toe.

Daarnaast benadrukt ze ook het belang dat een website zijn eigen identiteit heeft en dat u goed gebruik moet maken van dit imago op het internet. Het imago moet goed worden gebruikt op het internet.

"Veel sites lijken een directe kopie van reclamefolders te zijn wat niet leuk is om te zien", zegt mevrouw Kennan. U heeft slecht vijf seconden de tijd om de aandacht van een bezoeker aan te trekken, zoniet dan vertrekt hij. "De beste manier om bij surfers in de smaak te vallen is hun te raadplegen. Laat uw ontwerp aan uw klanten zien en vraag hun wat ze ervan denken."

...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Deze week werpen we een blik op de site van Imperial Bulldog Puppies. Op deze site trekt het contrast van het geselecteerde sjabloon de aandacht van de bezoeker en komt perfect overeen met de inhoud van de site! De foto's van de puppies en het afwisselende gebruik van verschillende lettertypes accentueren de site. Bovendien maaakt de structuur het functionneel en aangenaam te gebruiken. De webmaster heeft goed gebruik gemaakt van de lettertypen om los te komen van de standaardinstellingen van het gekozen sjabloon en om het ontwerp naar zijn hand te zetten. Bovendien heeft hij goed gebruik gemaakt van de script- en widget- modules om bezoekers uit te nodigen de site op sociale netwerken te delen en zelfs puppies online te kopen!

Gefeliciteerd Imperial Bulldog Puppies
Vign_jh_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Zijn website plannen

12/10/2012 10:42:59
Vign_gf_all
Een website is zonder meer nuttig voor het promoten van een passie, een activiteitensector, om uw club bekendheid te geven of om uw producten te verkopen. Op goed geluk een website maken zonder bepaalde richtlijnen te volgen, kan riskant zijn. De internetwereld is natuurlijk één en al gissen en missen, maar het nemen van voldoende tijd voor het plannen van uw website kan het verschil maken tussen een mislukking of succes!

Neem allereerst de tijd om uzelf een aantal vragen te stellen. U zou de zee niet opgaan zonder eerst informatie in te winnen over scheepvaart, nietwaar? Bij het maken van een website is het niet anders! U dient eerst na te denken over uw media, uw behoeften, uw doelstellingen en hoe u ze gaat waarmaken.

De eerste stap is bijzonder belangrijk, het is de richtlijn van het hele proces voor het maken van uw website. Tijdens deze stap zou u normaal het onderwerp van uw website al dienen te hebben gekozen: uw bedrijf, uw stoffen, uw kapsalon, uw passie voor teckels... het maakt niet uit! Vervolgens dient zich een bijzonder belangrijke strategische vraag aan: In welke behoeften voorziet uw website? Wilt u iets verkopen, reclame maken, een contactformulier ter beschikking stellen of gewoonweg uw project voorstellen? Deze vraag lijkt misschien eenvoudig, maar de volledige structuur van uw website is afhankelijk van het antwoord hierop. Indien u producten wenst te verkopen, dient u als een verkoper te denken bij het opstellen van uw teksten, uw inhoud te structureren, enz. Indien u echter informatie wenst te geven, heeft uw website een heel andere structuur. Neem ook de tijd om te analyseren welke plaats uw website inneemt binnen uw organisatie of bedrijf. Gaat u het als visitekaartje of als bron van aanvullende informatie gebruiken?

Nu u uw behoeften hebt bepaald, is het belangrijk om na te gaan of u directe concurrenten in u...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Info Widget

12/10/2012 10:29:16
Vign_fdssdf_all
Widget is een samentrekking van de woorden "window" (venster) en "gadget", twee termen die in verbinding staan met grafische interfaces. Het kan een basiselement van een grafische interface of een interactieve widget zijn, dat wilt zeggen een tool waarmee informatie kan worden verkregen (weerbericht, nieuwsbericht, enz.).

Wist u dat u met de widgetmodule oneindig veel interactieve inhoud aan uw website kunt toevoegen? Video''s, animaties, diavertoningen, klokken, enz.! Het is immers een bijzonder handige tool waarmee internetters meteen aan de slag kunnen. Het volstaat om de tips van dit artikel toe te passen voor een optimale ervaring!

De widgetmodule werkt een beetje zoals een lege doos. Het volstaat om HTML- of JavaScript-code toe te voegen om het om te vormen tot een video-, klok of kalendermodule of elk ander type inhoud dat met een eenvoudig script kan worden beheerd. Voordat u aan de slag gaat met de mogelijkheden die deze module biedt, dient u enkele gouden regels te lezen.

De HTML- en JavaScript-scripts hebben de volgende syntax: <Open haakje> Script </Sluit haakje>. Zodat uw script werkt, moet elk geopend haakje (<>) ook te worden gesloten (), net zoals een goed geformuleerde zin begint met een hoofdletter en eindigt op een punt. Indien uw script haakjes bevat, is het ook belangrijk dat de haakjes worden geopend en gesloten. Een script van een link wordt bijgevolg als volgt genoteerd:
<a href=''link''> Tekst </a> .
De vormen <a href=''link''> Tekst </a> of <a href=''link > Tekst </a> werken niet en houden het risico in dat er conflicten binnen uw WebSelf-website ontstaan.

De enige beperking op de functies die u kunt toevoegen aan uw WebSelf-website met de scriptmodule is d...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Info Referencing

10/10/2012 16:52:44
Vign_sdf_all
Wij zorgen voor de referencing van uw WebSelf-website wanneer u uzelf inschrijft voor één van de drie betalende plannen van WebSelf.

Om een website toegankelijk te maken via zoekmachines, dient het eerst te worden gereferenceerd. Wij houden ons bezig met deze stap. Door uw website te referenceren, geven we aan de verschillende zoekmachines door dat uw website bestaat. Zodra u bent ingeschreven voor de WebSelf-dienst, beschikt u over een domeinnaam naar keuze (www.MijnWebsite.com) en een referencingdienst in 4 populaire zoekmachines, namelijk Google, Yahoo! Orange en Live Search (Bing). Via deze referencing kan uw website, na een korte periode, worden teruggevonden met zoekmachines.

Het kan even duren voordat de zoekmachines uw website indexeren. Deze termijn is in feite afhankelijk van de zoekmachines zelf. Over het algemeen bedraagt deze termijn tenminste 2 weken.

Tijdens de referencing wordt uw website toegevoegd aan een lijst met websites die dienen te worden gereferenceerd bij zoekmachines. Deze lijst is wereldwijd: elke dag voegen honderden internetters duizenden te referenceren websites toe. Zo wordt uw website in chronologische volgorde toegevoegd aan de lijst op een positie die wij niet kennen. Wanneer het uw beurt is, bezoekt een indexatiemachine uw website en scant het de inhoud ervan. Een succesvolle referencing is een taak die inspanning, moeite en geduld vraagt. Hieronder volgt informatie die u mogelijk interesseert en u kan helpen bij het uitvoeren van deze taak.

Sleutelwoorden toevoegen.

Zodra u bent ingeschreven, kunt u uw referencing ondersteunen door sleutelwoorden aan uw pagina''s toe te voegen.

Hiertoe gaat u naar het icoontje Pagina bovenaan uw browser.
Kie...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Info afbeeldingen

10/10/2012 16:43:59
Vign_fg_all
De look van uw website is veelzeggend voor de bezoekers. De discussie over de kwaliteit versus de functionaliteit van het ontwerp is immers een verhitte discussie, maar iedereen is het erover eens dat een aantrekkelijke look aangenamer is voor de gebruiker en soms direct in verband kan staan met het aantal bezoeken.

Wanneer een website aantrekkelijk en de look verzorgd is, blijven de internetters mogelijk langer en tonen ze meer interesse in uw teksten omdat ze eerst de look van een website analyseren en dan pas de inhoud. De assistent bevat al enkele aantrekkelijke en stijlvolle sjablonen, maar u kunt uw inhoud altijd aantrekkelijker maken!

Indien u problemen hebt met het vinden van afbeeldingen van goede kwaliteit voor uw website, kunt u foto's aankopen op websites van leveranciers zoals Fotolia. Deze websites bevatten een groot aantal gebruiksklare en bijzonder professionele foto's.


Klik hier voor toegang tot de website van Fotolia.


Bent u een geavanceerde gebruiker en op zoek naar de beste manier om een WebSelf-sjabloon beter aan uw imago aan te passen? Hebt u eraan gedacht om een afbeelding te gebruiken in plaats van tekst? Er is immers niets dat u verplicht om de standaardlocatie te gebruiken voor uw titel!

Als u een beeldbewerkingssoftware (Adobe Photoshop of andere gratis programma's zoals The Gimp of zelfs Paint!) hebt, dient u enkel een afbeelding te maken met de tekst van uw titel, de polis en een kleur naar keuze en dit alles op te slaan als .PNG zonder achtergrond, .JPG of .GIF! Daarna dient u deze afbeelding enkel nog te uploaden naar de logolocatie voor een gepersonaliseerde websitetitel! U kunt ook een fotomontage maken met een programma naar keuze en uw titel aan uw bannerafbeelding toevoegen.

Bovendien k...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_ordinateurs02_180_all
Schrijven kan behoorlijk moeilijk zijn. Om te beginnen dient u inspiratie te hebben, onderzoek te doen en nog heel wat andere etapes af te leggen. Hebt u nagedacht over het doelpubliek waarvoor u wilt schrijven? Een website wordt niet op dezelfde manier geschreven als een opstel!

De webwereld heeft zijn eigen kenmerken. De internetter heeft veel keuzemogelijkheden en beschikt over een enorm informatieaanbod. U dient hem dus te lokken én zijn leven eenvoudiger maken. Enkele starttips om te vermijden dat een webtekst te zwaar wordt:

Rek een tekst niet eindeloos uit . Webteksten dienen doeltreffend te zijn. Vermijd uitstel en kom ter zake.

Vermijd te lange teksten . De hoeveelheid tekst die op het scherm wordt gelezen, bedraagt 25% van de hoeveelheid tekst die op papier wordt gelezen. Om te vermijden dat de lezer afhaakt (want het is bekend dat internetters niet kunnen stilzetten) en het lezen aangenamer te maken, dient u korte paragrafen met titels te gebruiken. Wanneer een deel van de tekst minder relevant is voor hem, dient hij niet alles te lezen. Met een te grote hoeveelheid tekst loopt u het risico dat uw bezoeker uw website wegklikt omdat hij uw tekst te zwaar vindt en de tekst dus niet leest.

Kies uw woorden . Door eenvoudige woorden, de actieve werkwoordsvorm en korte zinnen te gebruiken, versnelt u het leesproces. Uitdrukkingen zoals "in het kader van", die vooral dienen om een tekst mooier te maken, kunnen beter worden vervangen door "in", wat veel efficiënter is. Zo kan een zin als "In het kader van een goede werkomgeving mag er niet te veel lawaai worden gemaakt" beter worden vervangen door "In een goede werkomgeving mag er niet te veel lawaai worden gemaakt". U dient het schrijven van een webtekst te beschouwen als het voeren van een gesprek met een gehaaste vriend. Hij heeft niet de tijd om u...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Opening blog

10/10/2012 16:22:03
Het is met trots dat we de Blog-module Blog presenteren! Dankzij deze module kunt u artikelen schrijven en distribueren die relevant zijn voor uw branche. Met behulp van de Blog-module, moedigt u uw bezoekers aan vaker uw site te bezoeken en dus een vaste bezoekersgroep te ontwikkelen! Elk artikel dat wordt gelezen geeft u bovendien een betere referencing ... Wat dus betekent dat het een betere positive krijgt op Google!

Het is onze bedoeling u erbij te helpen uw site te laten evolueren en we heten u daarom welkom het blog van WebSelf.net! We zullen proberen om voorbeelden te presenteren van succesvolle sites, tips en relevante informatie over webmastering om uw ervaring WebSelf compleet te maken! We hopen dat dit blog nuttig en plezierig zal zijn!

Veel leesplezier!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
first prev 1 2 3 4 5 next last
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf