Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 
rss feed
Archief/archieven :
select
Vign_dfg_all
Iedere media is onderworpen aan zijn eigen regels en beperkingen. Wanneer u uw eigen bedrijf heeft bent u eraan gewend altijd één duidelijk bericht te verspreiden via verschillende media op dezelfde manier omdat dit nou eenmaal tijdbesparend is. Het is inderdaad belangrijk dezelfde algemene boodschap te handhaven maar het gebruiken van dezelfde methode is niet optimaal. Een radioreclame kan niet hetzelfde zijn als een televisiereclame vanwege het beperkte visuele karakter van de radio. Hetzelfde geldt ook voor een website wanneer we deze vergelijken met een folder of poster. Een website is een geîntegreerde omgeving met meerdere facetten terwijl een brochure statisch is. U kunt dus niet dezelfde tekst uit uw brochure knippen en in uw site plakken!

Het komt erop neer dat een website een interactief medium is en dat de manier waarop een consument reageert op een boodschap anders is. De mate van aandacht is vaak verdeeld en elk woord moet dus tellen en een webstrategie weerspiegelen. U moet in staat zijn om uw tekst aan te passen aan het web. Hier zijn enkele tips:
• Gebruik korte alinea's;
• Gebruik opsommingstekens voor lijsten;
• Gebruik werkwoorden die een actie uitdrukken;
• Houd uw zinnen kort en krachtig;
• Vermijd woorden die te lang of te complex zijn;
• Voor meer tips, zie het artikel Schrijven op internet .
Met deze tips kunt u een website opzetten die kort en bondig is. Als de tekst te lang is dan zal deze vaak helemaal niet gelezen worden door bezoekers. Het is beter de lange teksten te bewaren voor uw promotionele br...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Nieuwe functie: Takenbalk!

15/11/2012 09:14:00
Een nieuwe functie is online beschikbaar voor uw website. U kunt nu de takenbalk van WebSelf op uw site activeren. Het is een serie van praktische knoppen voor uw site in de vorm van een takenbalk gekoppeld aan uw sjabloon. Elke knop heeft zijn eigen functie. U kunt kiezen welke knoppen u wilt weergeven om een ??checkbox weer te geven. U kunt ook de pijltoetsen gebruiken om de weergave te wijzigen.

Als alle knoppen worden weergegeven zijn er 6 knoppen op de takenbalk:
  1. Terug naar ontvangst : Met deze knop kunnen bezoekers terugkeren naar uw startpagina in één klik.
  2. Plan van de site : Dankzij deze knop kan heeft een bezoeker toegang tot een pagina met links naar alle pagina's van uw site. Dit is gemakkelijk om snel inhoud te kunnen vinden
  3. Toevoegen aan favorieten : In één klik kunnen fans uw site aan hun favorieten toevoegen om direct toegang ertoe te hebben!
  4. Site afdrukken: De inhoud van de site afdrukken zodat de tekst op zijn gemak kan worden gelezen
  5. Site naar een vriend toesturen: Met deze knop kunnen bezoekers uw site aan vrienden aanbevelen per e-mail.
  6. Contact opnemen: Het is belangrijk dat potentiële klanten u kunnen bereiken. Daarom is een contactknop aan de takenbalk toegevoegd. U kunt de contactpagina op uw site uitkiezen als contactpagina page de destination.
U kunt de knoppen volgens uw eigen behoeften instellen, de volgorde ervan veranderen of degene die u niet wilt gebruiken uitschakelen. U kunt de optie Takenbalk onder het icoontje van de WebSelf-editor vinden.
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_sdf_all
Na enkele maanden is het dan eindelijk zover! Uw blog staat in de startblokken! Of het zich nu om een blog voor kleine bedrijven handelt of uw persoonlijke fotoblog, wat vaststaat is dat het gebruik ervan meer verkeer verkeer zal genereren op uw site. Nadat u eenmaal een blog online heeft gezet met de blogmodule zal een gemeenschap zich vormen die een zekere bekendheid heeft met uw product, diensten of passie. Hier zijn enkele tips waar u rekening mee moet houden voor en tijdens de lancering van uw blog!

Schrijf een aantal artikelen voordat u uw blog lanceert . Een goed opgebouwde inhoud getuigt van een zekere continuïteit en professionalisme. U kunt een verborgen pagina gebruiken voordat u uw blog lanceert en op zijn minst 2 keer per week een artikel toevoegen. Wanneer u eenmaal 5 tot 10 artikelen heeft, kunt u uw blog publiceren. Op deze manier weten de mensen die tot uw gemeenschap behoren dat uw blog niet na slechts één artikel al zal worden verwaarloosd.

Kies zorgvuldig het onderwerp van uw eerste artikelen. Allhoewel u al een aantal artikelen heeft is het belangrijk dat u niet zomaar iets op papier zet! De eerste artikelen zullen als eerste worden gelezen. Als ze niet interessant zijn dan zal niemand meer naar uw inhoud omkijken.

Bepaal uw communicatiestrategie . Wijk niet van uw onderwerp af op uw blog! Zal uw blog gebruikt worden om uw verkopen of nieuwe produkten aan te kondigen,...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Snelheid! Als uw site niet snel laad dan kunt u het eigenlijk wel vergeten! Een vertraging van 1 seconde in laadtijd betekent ​​gemiddeld 11% minder pagina's die worden bekeken, een daling van 16% van de klantentevredenheid en een 7% lager succespercentage, wat dus 7% omzet minder omzet betekent [ bron ]. Dat is dus wat minder leuk! U moet voorkomen uw site te overbelasten door te veel fotoalbums, video's neer te zetten, enz.. Het is het beter om aparte pagina's voor uw media-inhoud te gebruiken.

Maak reclame . Een website beginnen zonder reclame te maken is hetzelfde als het openen van een winkel midden in de woestijn. Als er niemand voorbij komt zal niemand bij u aan de deur kloppen ... U moet de mensen die op advertenties klikken beschouwen als voorbijgangers op de stoep. U moet een uithangbord creëren voor uw site door middel van verschillende campagnes door bijvoorbeeld Google Adwords te gebruiken. Volgens Global Insight leverde het kopen van trefwoorden in zoekmachines in 2009 over het algemeen $ 21,85 op voor iedere geïnvesteerde dollar. Volgens een onderzoek van American Express OPEN in maart 2011, gebruikten 66% van de mensen zoekmachines om producten of diensten te vinden. [ Bron ]

Denk aan uw productbeschrijvingen. Gebruik niet de technische documentatie van uw leveranciers. U kunt beter uw eigen beschrijvingen toevoegen en ze makkelijk leesbaar maken! Vergeet niet foto’s van uw producten toe te voegen. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden! Des te meer informatie een kl...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Woordenlijst voor Webmasters

06/11/2012 12:06:58
Vign_fsd_all
De webwereld is niet altijd gemakkelijk te begrijpen voor beginners. Omdat WebSelf zich op een breed publiek richt en aangezien velen slechts een beperkte Internetkennis hebben; Hebben we besloten een woordenlijst op te stellen op basis van de meest voorkomende vragen en de woorden die makkellijk verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd. We hopen dat deze lijst nuttig zal zijn. Alhoewel u waarschijnlijk al enkele termen uit deze woordenlijst zult kennen is het mogelijk een dieper inzicht te verkrijgen bij een tweede herlezing!


Webbrowser
Een webbrowser is een softwareprogramma dat gebruikt wordt om toegang te verkrijgen tot het World Wide Web (WereldWijde Web). Dit is het programma dat u gebruikt wanneer u een website bezoekt. Technisch gezien handelt is het op zijn minst een http-client. Er zijn verschillende browsers beschikbaar voor desktops en mobiele apparaten: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari en Opera zijn allemaal voorbeelden.

Domeinnaam
Een domeinnaam is het adres van uw website. Hij wordt geschreven als www.NaamVanDomein.com of eventueel met andere extensies (. nl,. Net. Org, etc ...). Dit is het leesbare adres waarop uw site beschikbaar is.

De technische betekenis van een domeinnaam komt erop neer dat het een IP-adres in woorden weergeeft en dus als ‘masker’ dienst doet. Het doel van een domeinnaam is het gemakkelijker te maken een adres te communiceren en onthouden via welke een set servers (website, e-mail,...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_sfsdfsdfsd_all
Generation Inc legde ons onlangs over een zeer relevant onderwerp uit: de werkelijkheid van het web voor kleine en middelgrote ondernemingen . Een blog kan een duidelijk verschil maken voor uw internetreputatie en uw websiteoptimalisatie. Deze vorm van communicatie wordt vaak onderschat omdat verondersteld wordt dat het web alleen is weggelegd voor professionnals. In werkelijkheid bestaan er geen professionals die voltijd bloggen, alleen mensen die hieraan gewend zijn of beïnvloeders.U kunt dus ook zelf bloggen. Iedereen heeft namelijk zijn eigen specialiteit!

Ik nodig u uit om het volgende artikel, gepubliceerd door de website Generation Inc , te lezen.


Wat zal de richtlijn voor uw website zijn? Deze stap is belangrijk omdat het zal bepalen aan wie uw blog zich adresseert. De vraag is dus wat de voordelen zijn dat een blog kan hebben of eventueel kan bijdragen aan mijn bedrijf? Een blog is waarschijnlijk de beste manier om producten en diensten die door uw bedrijf worden aangeboden te promoten. In tegenstelling tot de sociale media waar u in zekere zin slechts ruimte huurt is een blog uw eigendom. Als u het wilt proberen, maar u bent nog niet zeker ervan, dan zijn hier enkele voordelen die een blog voor uw bedrijf kan hebben.

Het gaat hier echter niet om dingen die zich zonder inspanning verwezenlijken. Voordat u een blog opzet voor uw bedrijf moet u nadenken over de implementati...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
We kijken te vaak naar de statistieken van onze site zonder te begrijpen wat ze precies betekenen. U moet rekening ermee houden dat het aantal bezoekers één ding is maar dat het succespercentage niet hetzelfde betekent... en het is uiterst belangrijk dit percentage te optimaliseren!

Het succespercentage is volgens Stephane Guérin , performance- en web-strategie consultant: "Het percentage van bezoekers die een specifieke actie zullen verrichten, zoals het kopen van een product, het invullen van een formulier of het downloaden van een bestand." Wanneer we een website hebben is het ons doel dat bezoekers acties uitvoeren zoals bijvoorbeeld aankopen doen, contact met ons opnemen of bestanden downloaden. Het succespercentage geeft ons min of meer het aantal bezoekers die deze acties hebben uitgevoerd ten opzichte van het totaal aantal bezoekers. Guérin zegt:

Guérin zegt:
"Over het algemeen wordt de graad verbonden aan de actie van kopen. De transformatiegraad is veelzijdig en kan nuttig zijn voor het meten van het rendement van verschillende aspecten van een website. Het is belangrijk om in gedachten te houden wat het doel is van de website: Verkoop? Informatief? Een potentiële klant ertoe te brengen u te bellen? Technische ondersteuning?

We willen dat een bezoeker gebruik maakt van de website afhankelijk van de doeleinden. Wij berekenen het succespercentage volgens de formule: het aantal keer dat een actie wordt uitgevoerd per totaal aantal bezoekers.

Ho...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Soms kunt u eenvoudige ideeën gebruiken om een professionele en luchtige look aan uw site te geven. Hier is een lijst met een paar ideeën waar u misschien niet direct aan had gedacht:

1- Gebruik de Dia-module om meerdere logo's of afbeeldingen weer te geven

Heeft u een sectie over uw partners met meerdere logo's? Of heeft u bepaalde bedrijven die uw onderdelen leveren? Of misschien heeft u een Nieuwssectie waar u nominaties of klantengetuigenissen presenteert? Dan kunt u de Diamodule gebruiken waarmee u 10 dia's kunt laten zien die ieder hun eigen afbeelding en eventueel ook tekst bevatten. Net zoals in PowerPoint kunt u kiezen uit verschillende overgangseffecten. Het is een efficiënte en elegante manier om meerdere dingen te presenteren... en het bespaart een hoop ruimte omdat u anders veel modules met informatie had moeten gebruiken voor hetzelfde doeleinde!

2- Gebruik de Favicons om uw logo regelmatig te laten zien en uw branding te versterken

Het doel is dat uw klant u in één blik herkent. Wat normaal behoort te zijn! De beste manier om dit te doen is door herhaling, herhaling en herhaling. Door dezelfde boodschap regelmatig te herhalen onthouden klanten hem. Dag in, dag uit zien we overal marketingcampagnes in de kranten, in het openbaar vervoer, op de TV, etc.. Op Internet kunt u zich ook herhalen. U kunt uw logo op meerdere plaatsen laten zien. Daarom beveel ik u van harte aan de functie Favicon van WebSelf te gebruiken. Uw logo zal zichtbaar zijn in de browser en in het tabblad. Op deze...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
In 2011 heeft Business Coach web een artikel gepubliceerd met de redenen waarom een site niet verschijnt als resultaat voor de gewenste zoekterm. Wij vonden dat dit artikel pertinent genoeg was om hem met de WebSelf-community te delen. Wij bieden u daarom een vertaling aan van de lijst uit het artikel zodat u weet hoe uw site op Google verschijnt en begrijpt hoe u deze kansen kunt beïnvloeden.

Voordat u de lijst bekijkt moet u eerst uw sleutelwoorden voor zoekmachines kennen. De trefwoorden voor een zoekopdracht moeten een aantal woorden lang zijn of een korte zin die goed uw domein beschrijft. U moet u in de huid kruipen van een bezoeker van uw site. Wat zal een bezoeker in het zoekveld van Google invoeren om u te vinden? U bent zelf misschien erg bekend met de termen van uw vakgebied. Maar zal dit ook het geval zijn voor een klant? Als u bijvoorbeeld een zeer precieze activiteit heeft, zoals het inzetten van haarverlengingen, dan zal een klant eerder naar "kapper" zoeken dan naar "haarverlengingen". U moet uw activiteiten breed genoeg beschrijven om in de zoekopdracht te worden inbegrepen maar ook precies genoeg om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten. In het gegeven voorbeeld is "kapper" een te brede term. Maar de combinatie "kapper, haarverlenging" en uw locatie kunnen genoeg zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat u dit concept goed begrijpt en dat u relevante woorden kiest en coherent bent. Verander niet uw uitdrukking in de loop der tijd en gebruik hem altijd op dezelfde manier. Zodra u klaar bent met uw trefwoorden kunt u naar de lijst kijken.

Hier is de checklist met de punten die u in de gaten moet houden voor zoekopdrachten met uw zoektermen (een korte lijst met adviezen voor WebSelf gebruikers zal volgen):

...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_rt_all
U kunt al kiezen uit een groot aanbod van verschillende WebSelf-sjablonen. Er zijn meer dan 300 sjablonen beschikbaar en elke week voegen we andere sjablonen toe aan onze database. Ieder wil graag zijn site eruit laten springen en een eigen stijl geven aan zijn site. Hier zijn enkele tips die u erbij helpen om de grenzen van de sjablonen te overschrijden.

Alle ruimtes zijn optioneel!
Het gebruik van logos, titels en ondertitels is optioneel. U hoeft niet een item in te voegen als u vindt dat dit niet bij uw layout past. U kunt gewoon het selectievakje ontvinken om geen logo te gebruiken. U kunt ook de titel- en ondertitelvelden leeglaten zodat ze niet worden weergegeven. De titels van de modules zijn eveneens optioneel.

Gebruik afbeeldingen!
U kunt uw eigen afbeelding maken met titeltekst en deze in de afbeeldingsmodule zetten als titel! De afbeeldingsmodule kunt u vervolgens boven de tekstmodule plaatsen. U moet er alleen aan denken het titelveld leeg te laten. U kunt op deze manier makkelijk de lettergroote en kleur die u wilt gebruiken kiezen. Misschien dat u er zelfs over denkt om visuele elementen toe te voegen.

De banner is ziel van een website!
Verwaarloos uw banner niet. Er is een gezegde die zegt dat de ogen de spiegel van de ziel zijn voor een mens; Nou dit is het geval van een banner voor een site! Neem de tijd een goede sjabloon te kiezen met een banner die aan uw eisen voldoet. Als u een schilder bent dan kunt u een groot spandoek gebruiken, waarin u een grote afbeelding invoegt. Hiermee geeft u een betere kijk op uw schilderijen! Heeft uw banner niet de ju...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
first prev 1 2 3 4 5 next last
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf