Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 
rss feed
Archief/archieven :
select
Vign_fotolia_45021091_s_all
Wist u dat er 27 miljoen MKB's in de Verenigde Staten zijn en dat minder dan de helft (44%) hiervan een website heeft? In Frankrijk is dit aantal grofweg vergelijkbaar: minder dan de helft (48%) van bedrijven met minder dan 50 werknemers zijn aanwezig op het web. Van deze 48% heeft slechts 14% een online winkel. Wat kunnen we hiervan leren? De handel op internet is maakt een sterke groei door! Door in korte tijd een webwinkel op te zetten bent u een stap voor op uw concurrenten en verhoogt u uw kansen op potentiële klanten.

We kunnen constateren dat Internet steeds meer plaats inneemt in de maatschappij of het nu om sociale netwerken gaat, zoals Facebook of via web referencering, of de Gouden Gids (Een directory die nog altijd veel wordt gebruikt!). In toenemende mate wordt het internet ook deel van het leven van consumenten. Een aantal markerende cijfers laten zien dat 78% van de internetgebruikers naar een product op internet zoeken alvorens te kopen en dat 82% van de zoekopdrachten op het web gevolgd worden door een lokaal winkelbezoek of een gesprek. De gewoontes van mensen veranderen. We zoeken tegenwoordig de producten die we willen tegen de laagste prijs en de beste service. Op het web is deze informatie 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Bovendien hebben bedrijven die op deze trend hebben ingespeeld door een transactioneel platform te ontwikkelen voor consumenten hun inkomen gemiddeled met 12,7% zien stijgen en 57% van de bedrijven met een online winkel hebben producten in het buitenland verkocht. Niet alleen de consument heeft dus baat gehad bij het internet! Natuurlijk is het gemakkelijk om in zijn pyjama te winkelen omdat we dit vanuit huis kunnnen doen en niet met iemand hoeven te praten. Aan de andere kant is het voor be...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
U heeft zojuist een nieuw artikel op uw blog online gezet waar u erg tevreden mee bent en alles loopt op zoals u wilt. In eeste instantie zou u denken dat uw werk erop zit? Zo zit het echter niet in elkaar!

Een groot gedeelte van het werk van een blogger begint pas na het schrijven en online zetten van de tekst omdat een blog interactief is. U schrijft artikelen hoofdzakelijk zodat ze worden gelezen en om u te helpen bij uw SEO! Hier zijn een aantal details die u moet onthouden nadat uw website klaar is en als uw teksten online staan! De tweede etape van een blog onderhouden begin niet precies na het schrijven van de tekst. We zullen bij voorbaat het volgende advies geven: Denk eraan zoekwoorden in uw artikel te zetten! Te veel van het goede is natuurlijk ook niet goed maar probeer een aantal in uw tekst op te nemen. Voor meer informatie over zoekwoorden en SEO kunt u regelmatig ons WebSelf blog raadplegen als ondersteuning bij het maken van uw site en eventueel onze vorige artikelen over SEO lezen! Deel uw artikelen! Ga niet ervan uit dat lezers automatisch uw tekst zullen ontdekken. Profiteer van de sociale netwerken om uw artikelen tot een breder publiek te brengen en uw artikel te citeren: Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn: Er zijn meerdere netwerken waarmee u uw reputatie kunt vergroten. Kies zorgvulding degene waar uw...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Facebook heeft meer dan 900 miljoen gebruikers. Daarnaast beschikt Facebook over gedetailleerde over de leeftijd, geslacht en land van herkomst van de gebruikers, en bovendien hun favoriete films, hun vakgebieden, de bedrijven die ze bewonderen, hun persoonlijke held en nog meer! Des te meer een gebruiker "Vind ik leuk"-pagina's aangeeft, des te beter Facebook zijn sociaal-culturele profiel kent. Dit is een perfecte plaats voor een marketingstrategie!

Net zoals met Google Adwords kunnen advertenties op Facebook worden geconfigureerd om te voldoen aan uw budget. U kunt kiezen hoeveel u iedere dag wilt besteden aan publiciteit zonder dat u zich hoeft te ruïneren. Een voordeel ten opzichte van Adwords: U kunt uw advertentie naar uw Facebook-pagina laten verwijzen of zelfs naar uw website bij WebSelf.

Het grootste voordeel van Facebookadvertenties is het niveau van doelgerichtheid op een specifieke klantengroep. Als u wilt kunt zich heel precies op één doelgroep richten voor een campagne. Bijvoorbeeld: U verkoopt mode-sieraden en u heeft een promotie voor mannen voor Tissot-horloges en uw winkel is gesitueerd in Wageningen. Met Facebook-campagnes kunt u ervoor kiezen uw advertenties weer te geven aan mensen in de leeftijdsgroep van 20 tot 35 jaar, Wageningenaren, en Tissot-fans op Facebook. U kunt zelfs een campagne opzetten die gericht is op vrouwen relaties volgens dezelfde geografische criterium en noemt uw campagne " Zoekt u een cadeau voor uw vriend? " Moeilijk preciezere criteria te vinden, of niet soms? Mensen die niet aan deze criteria voldoen zullen uw advertentie niet zien. U bent dus van maximale prijs voor elke klik verzekerd omdat het alleen de betreffende personen zullen zijn.

Facebook adv...Verder lezen
Vign_jlkjlkjlkj_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Een goede website biedt verschillende voordelen: medewerkers werven, potentiële klanten over uw producten en diensten informeren en de toegevoegde waarde van uw producten aan uw doelgroep laten zien... Maar voordat een MKB deze "details" in beschouwing neemt wordt verwacht dat de euros die zijn geïnvesteerd in het websiteontwerp bijdragen tot de ontwikkeling van zijn klantenkring!

Leitmotiv? Een bedrijf moet klanten aantrekken!

Bij bedrijven met een website staat de telefoon niet noodzakelijk roodgloeiend. Uit mijn eigen ervaring zijn er vijf redenen waarom de meerderheid van websites niet erin slagen prospectie aan te moedigen via hun website.
1. U bent niet vindbaar
Het is moeilijk om klanten aan te trekken als u niet vindbaar bent op het Net. Idealiter is uw website te vinden op de eerste 2 pagina's van zoekresultaten wanneer een belangrijk zoekwoord wordt gebruikt dat uw activiteiten of produkten beschrijft, zo eenvoudig werkt het. Het is misschien niet makkelijk, maar met de juiste strategie is het haalbaar. Bezoek het blog van Webself regelmatig voor tips om uw website te verbeteren Als de concurrentie in uw activiteitensector erg hoog is zal dit waarschijnlijk om meer inspanning en grotere investeringen uwerzijds vragen. Dit is heel normaal gezien het feit dat referencing, vooral in B2B (Business to Business), één van de beste reclamemiddelen is!

2. Het is moeilijk te begrijpen wat u doet
Een onduidelijke positionering (de drie w's), oftewel de afwezigheid van elementen die duidelijk uw gewenste positie in de gedachten van klanten markeren kan uitl...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Flyte.biz heeft een checklist met revisiepunten en tips voor webmasters opgesteld. Deze lijst is erg toepasselijk, relevant en helder geschreven. Om een aantal punten te herhalen die we al aangehaald hebben op ons blog hebben we besloten om de lijst op ons blog te publiceren. Het staat u geheel vrij deze lijst te raad te plegen!

Designtips
U kunt het succespercentage van uw contactformulieren verbeteren door het aantal velden tot 5 of mninder velden te beperken; Een goed siteontwerp betekent niet alleen mooie foto's maar vooral een surfervaring waarin de bezoeker centraal staat; Bij het plannen van uw site moet u de behoeften van uw bezoekers prioriseren; Voordat u uw website bouwt behoort u duidelijk de doelen van uw website en uw potentiële klanten op te stellen; Voordat u zelfs een thema kiest moet u de structuur van uw site bepalen; Als u de mogelijkheid heeft kunt u het beste een professionele webschrijver voor uw teksten inhuren. Bekijk anders, het artikel Schrijven voor het web om meer te leren over het schrijven van uw inhoud; Verbind een lokale zoekmachine aan de inhoud van uw site; Beperk het aantal hoofdcategorieën voor navigatie tot 8 secties; Gebruik niet meer dan 3 lettertypes; Wanneer u nadenkt over de titel(s) in uw menu moet u in gedachten hoduen dat ze duidelijk en nauwkeurig moeten zijn; Elke pagina van uw site moet de bezoeker tot een actie...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

De feestdagen naderen!

06/12/2012 09:15:08
Nu de feestdagen voor de deur staan nodig ik u uit om beginnen na te denken over deze belangrijke maand voor winkeliers! Heeft u een online winkel? Geweldig! Het is tijd om na te denken over deze periode die nogal, om eerlijk te zijn, commerciëel is! Wat uw persoonlijke overtuigingen ook mogen zijn, deze periode kan u helpen bij het verhogen van uw omzet. Het is bovendien ook bijzonder belangrijk op het gebied van marketing!

Iedereen is op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, een echtgenoot of een familielid. Mensen beginnen overigens vroeg met zoeken. Als uw winkel producten aanbiedt die populaire kado's kunnen zijn voor mensen dan kunt u zich maar beter voorbereiden! U kunt beginnen te adverteren Google Adwords, of via Facebook advertenties! Overweeg het toevoegen van promotionele afbeeldingen op uw homepage, zoals bijvoorbeeld Kerstmis uitverkoop , of Profiteer van 20% korting op X , waarbij X staat voor uw belangrijkste product. Vergeet niet om de korting toe te voegen bij uw productopties in het tabblad "Geavanceerd" van het desbetreffende product. Bekende marketingmethoden om verkopen te stimuleren zijn bijvoorbeeld ook gratis verzending bij aankoop van een product voor een bepaalde periode of een kortingspercentage.

Geef het thema van uw site een tintje voor de feestdagen! Wij bieden verschillende visuele thematieken zodat de winkelervaring een volledige kerstervaring wordt! U kunt de thematieken vinden in het album van dit artikel. U kunt op kleur zoeken in de sjablonenbibliotheek en degene kiezen die u leuk vindt! Andere kerstsjablonen zullen binnenkort worden toegevoegd!

Trek mensen aan op uw site via betaalde advertenties om uw verkopen te stimuleren. Afhankelijk van uw product of d...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_fotolia_41105835_xs_all
Dat we uw succes ter harte te nemen willen wij laten zien omdat we deze week twee nieuwe functies introduceren die hulpzaam zijn voor het verbeteren van uw e-reputatie!

De eerste nieuwe functionaliteit is een reeks knoppen voor het delen van de publicaties van uw site (voor de eerste keer of met nieuwe inhoud) via sociale media. U kunt nu via sociale media aankondigen dat uw website online is en zelfs via meerdere netwerken! Door uw site te publiceren op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn of StumbleUpon, verspreidt u uw persoonlijke en professionele nieuws en vernieuwingen op uw site of zelfs de officiële lancering! Op deze manier krijgt u meer zichtbaarheid en meer koppelingen die verwijzen naar uw site. U wint op alle fronten!

Tenslotte, als u geabonneerd bent op één van onze formules, vind u voortaan documentatie op het extranet van uw site om u te helpen bij uw positionering op zoekmachines. In de sectie Beheer van de Extranetpagina zult u nu een een sectie vinden met Verbeter uw website - 10 tips om uw zichtbaarheid te verbeteren. Klik op deze sectie om het document te openen. Volg de 10 stappen om uw zichtbaarheid te verhogen en beter te voldoen aan de indexeringscriteria van Google. Elke stap is gedetailleerd met stap voor stap begeleiding. Stap één laat u nadenken over uw trefwoorden en de daaropvolgende stappen geven uitgebreide informatie over verschillende optimalisatiemethodes en de integratie in uw website. U kunt deze tips volgen en natuurlijk ook regelmatig ons blog checken voor meer informatie!


Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_zxczcxzxcxcz_all
Iberestudios heeft de resultaten gepubliceerd van een Europese studie over zoekresultaten en online-winkels. De resultaten zijn verrassend! De grote verrassing is dat wanneer we niet genoeg aandacht geven aan detail dat dit ons duur kan komen te staan! Hieronder is het artikel (vertaald uit het Spaans) in kwestie:
Volgens een studie van FACT-Finder, een Europees bedrijf die zich bezig houdt met online onderzoek en navigatie, loopt de verloren omzet van een bedrijf als gevolg van een spel-of vertalingsfout nu op tot 20%! De studie geeft eveneens aan dat 40% van de zoekopdrachten in een online winkel geen resultaat opleveren omdat de woorden die worden ingetypt door bezoekers afwijken van de tekst in de produktbeschrijvingen.

Degenen die hier de hoogste (lees slechtste) scores in behalen zijn de meertalige retail sites. De slechte vertalingen leveren geen zoekresultaten op en geven een slecht imago aan de online winkel. Dit betekent dat alle inspanningen voor de optimalisatie van de site voor zoekmachines en regelmatige updates van de inhoud verpest worden door kleine spelfouten. Het is echter eenvoudig om dit te voorkomen!

Deze verliesratios zijn zo hoog voor een probleem die een eenvoudige oplossing heeft. Het is voldoende om uw spelling te controleren en uw vertalingen te proeflezen vóór de publicatie of u uw vertalers nou vertrouwt of niet! Deze eenvoudige gewoonte kan het verliespercentage aanzienlijk verminderen.
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_sffsfsa_all
De vraag is erg populair! Misschien dat u zichzelf al de vraag heeft gesteld? Dit kan om verschillende redenen zijn!
Om te beginnen als uw site nog in de proefperiode is dan zal hij niet op Google verschijnen. Het duurt ongeveer 5 tot 10 dagen werkdagen voordat een site wordt geïndexeerd en de proefsites blijven slechts 14 dagen online. Bovendien worden websites geïndexeerd met hun uiteindelijke URL en hebben proefsites een tijdelijk naam. Om op Google te verschijnen moet u een professionele website maken met een van onze 3 aanbiedingen .

Na uw registratie zal uw domeinnaam eerst worden geactiveerd (een domeinnaam die nog niet volledig overgedragen kan mogelijk niet direct worden gevonden). Op dit moment kunnen er nog enige redenen zijn waarom u misschien niet uw website kunt vinden op Google. Was uw registratiedatum slechts 5 tot 10 werkdagen geleden? Dan kunt het beste nog een paar dagen wachten. Wanneer dit langer geleden was dan is er een goede kans dat uw website met Google te vinden is. Het kan echter gebeuren dat uw site niet geïndexeerd is met de woorden die u gebruikt in de zoekterm. Om snel te weten of uw site op Google is typt u direct de domeinnaam (bijvoorbeeld www.MijnSite.com) in. Als u een resultaat krijgt dan betekent dit dat uw site geïndexeerd is. U moet alleen nog de juiste zoekwoorden vinden.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan? Het is echter nodig de tijd te nemen om na te denken over de trefwoorden! Ten eerste willen wij het begrip trefwoord duidelijk uitleggen. Een trefwoord is een reeks woorden of zinnen die worden gebruikt om uw site te vinden via andere sites op het internet. Neem de tijd om te bepalen welke trefwoorden u als zoekwoorden zult gebruiken. Welke zoekwoorden zou een normale persoon intypen om uw site...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_fds_all
Er zijn veel misvattingen rondom social media. Wanneer u een klein bedrijf heeft kunnen deze ideeën uw e-reputatie schadigen of juist daarentegen worden gebruikt om uw internetcontacten te informeren van een meeting waar ze met elkaar kunnen babbelen! De site Mashable publiceerde een lijst van vijf punten met misvattingen die MKB'S hebben van sociale media. Omdat deze informatie van interesse is voor een groot deel van onze klantenkring hebben wij de lijst vertaald vanuit het Engels van de site Mashable om u erbij te helpen uw sociale marketing te bevorderen!

Facebook telt meer dan 900 miljoen gebruikers. Er zijn meer dan 200 miljoen gebruikers op Twitter. Dan is er ook nog Pinterest de Benjamin van de familie. En dan hebben we nog niet eens Tumblr, Google+, LinkedIn en andere sites meegeteld.

Geconfronteerd met deze realiteit, is het moeilijk voor MKB's zich niet verward te voelen tegenover het panorama van sociale media. Het probleem is echter dat sommige kleine bedrijven zich inschrijven en fundamentele fouten begaan. Hier zijn vijf voorbeelden van fouten die veel worden begaan en hoe u ze kunt vermijden.

1. Sociale netwerken zijn niet bedoeld voor rechtstreekse verkoop
Dit feit is waarschijnlijk het moeilijkst te verteren voor een MKB omdat ze niet over een groot marketingbudget beschikken. Elke cent telt en we zijn allemaal opgeleid om elke potentiële klant tot een aankoop te brengen. In de wereld van de sociale netwerken is het echter nodig een subtielere aanpak...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
first prev 1 2 3 4 5 next last
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf