Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 
rss feed
Archief/archieven :
select
Vign_newsletter_all
In de editor is nu een module beschikbaar waarmee uw bezoekers zich kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrieven. Erg handig en het is makkelijk om er mee van start te gaan. De module is verbonden aan de website MailJet.com waarop u zelf uw nieuwsbrieven kunt maken, versturen en beheren. Voor deze module moet u een actieve MailJet -account gebruiken. Op de website MailJet kunt u uit verschillende andere abonnementen kiezen waaronder een gratis optie waarmee u tot 6 000 e-mails per maand kunt versturen. De website en de editor voor de nieuwsbrief zijn gebruiksvriendelijk en de technische ondersteuning is gratis!

Als eerste voegt u de module met een inschrijvingsformulier voor een nieuwsbrief aan uw website toe. Uw MailJet -account wordt verbonden met uw website door drie stappen te volgen. Daarna kunt u een bestaande verzendlijst kiezen of een nieuwe lijst maken. Iedere keer dat een gebruiker zich op de nieuwsbrief van uw website abonneert worden zijn gegevens toegevoegd aan de verzendlijst van uw MailJet -account. Met deze lijst kunt u campagnes opzetten in uw account en verzendlijsten uitkiezen.

Mailing is een goede manier om meer mensen te bereiken. Via een nieuwsbrief over uw bedrijfsactiviteiten of website blijven uw bezoekers op de hoogte van wat u doet en tegelijkertijd heeft dit een voordeel voor uw eigen doeleinden. U kunt ze op de hoogte houden van het laatste nieuws, een kortingscode toesturen die alleen beschikbaar is voor mensen die z...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_Fotolia_46537900_S_all
In zijn column herinnert Benoit Descary - op de website Generation Inc . - ons nog eens eraan dat een blog belangrijk kan zijn.

Er is weinig twijfel aan het feit dat een bedrijf baat heeft bij het gebruiken van sociale media. Alhoewel Facebook, Twitter en Linkedin populaire platforms zijn, kunt u het beste een blog een centrale rol hierin laten spelen. Hierop kunt u namelijk uw expertise laten zien en praten over uw producten en diensten. Kortom, op een blog kunt u uw verhaal kwijt en uzelf laten zien.

Volgens een studie van Hubspot beschouwen 81% van de bedrijven die een blog hebben dat deze cruciaal en nuttig voor hun bedrijf is. Op deze blog hebben we al de belangrijkste redenen genoemd voor het maken van een blog voor een bedrijf. Maar als we even wat andere dingen bekijken. […]

Wat goed werkt is uw blog aan sociale media te verbinden. Als nieuws verspreidt moet uw blog hier de hoofdrol in spelen. Het belang van sociale media komt pas hierna omdat ze het nieuws overnemen. Uw blog is uw speelterrein, uw eigendom. Wat u op uw blog zet wordt via de sociale netwerken verspreidt die u gebruikt. Niet andersom

Door content op uw blog te zetten zal uw website meer uitstraling krijgen en waarschijnlijk ook uw aanwezigheid op internet verbeteren. Wees niet bang om ideeën van andere mensen over te nemen. Wat u op uw blog zet kunt u ook via uw sociale media delen. Maar u kunt ze het beste gebruiken om potentiële klanten om te leiden naar uw website. Hier ben u vrijer uw bezoekers te lokken zodat ze klanten worden.

Tips voor het ontwikkelen van uw blog:

Geef een persoonlijke...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Deze week kijken we naar de website van Création Noisetier . Deze webwinkel verkoopt verschillende homeopatische middelen die gemaakt zijn van hazelnoten. Het visuele aspect van de website is erg mooi dankzij de prachtige fotos en ontwerpkleuren die niet alleen goed samengaan met de bedrijfslogo maar ook bij hun producten passen. De plaatsing van de logo en de banner zijn omgedraaid. De logo, die normaal gesproken links bovenaan de pagina staat, is vervangen door een kleurige foto. Op de plek van de banner staat het bedrijfslogo. De webmaster gebruikt de functies van de WebSelf-editor op een creatieve manier om het visuele aspect wat meer leven in te blazen. Door de bedrijfslogo en de banner om te draaien heeft u meer vrijheid om de grootte van uw logo te kiezen. Als u uw bedijrfslogo duidelijker op uw site wilt weergeven is dit een uitstekende manier.

De layout en inhoud van de website zijn erg goed gelukt! Afbeeldingen voor knoppen zijn door de webmaster toegevoegd voor de Winkel (Acheter) aan de rechterkant van de website, en Ontvangst op andere plekken van de website. Door de knoppen komt de webwinkel beter naar voren zonder storend te zijn voor de bezoeker en ze passen bij het ontwerp van de website. U kunt hetzelfde op uw website doen door een afbeelding toe te voegen via de Afbeeldingsmodule. U kunt bijvoorbeeld de bezoeker doorsturen naar uw webwinkel wanneer hij op de afbeelding klikt. Eventueel kan dit ook naar een andere pagina van uw website, via de afbeeldingsmodule.

De homepage heeft tekstmodules die de bezoeker doorsturen naar andere secties van de website wat een goed ergonomisch aspect geeft aan de website en de navigatie makkelijker maakt.

De webmaster heeft ook eraan gedacht om tekstmodules onderaan de pagina in te voegen om zijn eigen footl...Verder lezen
Vign_creationNoisetier_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
In het algemeen willen we op Google te vinden zijn. Bij voorkeur natuurlijk bovenaan bij de meest populaire resultaten. Sommige pagina's moeten echter niet door zoekmachines geïndexeerd worden. Bijvoorbeeld verborgen of beveiligde pagina's. U moet deze pagina's aan Google doorgeven anders worden ze gewoon geîndexeerd!

Als u niet wilt dat een pagina wordt geïndexeerd kunt u dit op 2 manieren doen. Ten eerste kunt u een account maken bij Google Webmaster Tools en de indexeringsinstellingen van uw pagina's aangeven. De tweede manier is wat gemakkelijker. Door een regel code aan uw pagina toe te voegen kunt u aan Google aangeven dat de pagina niet mag worden weergegeven bij de zoekresultaten.


Op de pagina u wilt blokkeren volgt u de volgende stappen:
Klik op Module toevoegen Kies uit de lijst de Script-module In de module bevinden zich 3 velden. Kies het veld met de tags <Head> en </Head>. De regel verhindert de indexering alleen als u deze in dit veld wordt geplakt. Tussen de tags <Head> en </Head> plakt u de volgende zin:
<META NAME="robots" CONTENT="noindex"> Klik op Module toevoegen om de module aan uw pagina toe te voegen!
Klaar is Kees! Google zal na zijn volgende bezoek aan uw site de pagina verbergen. Dit kan een paar dagen of weken duren, afhankelijk van de frequentie waarmee u uw site wijzigt. Als een site vaak wordt verandert dan zal deze ook vaker door Google geïndexeerd worden. U kunt ook de URL van uw site aan Google voor indexatie...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Nieuw!!

25/03/2013 09:53:03
Vign_Objet45_72-F_all
Google Agenda

Met deze module kunt u een Google-agenda op uw website toevoegen. Hiermee kunt u een kalender crëeren met evenementen, reserveringen, programmering, etc
Willekeurige volgorde voor bestanden in de fotoalbum-, muziek- en diavertoning- modules

Voortaan kunnen bestanden in willekeurige volgorde worden afgespeeld voor deze modules. De bestanden kunnen dus in een willekeurige volgorde worden afgespeeld i.p.v. de volgorde waarin ze werden toegevoegd wat handig is als een module veel items bevat.
Toevoeging filter Categorie voor thema’s

Voortaan kunnen onze thema’s op 3 verschillende manieren worden gefilterd : Categorie, Stijl, Kleur. U kunt de filters combineren om nog sneller resultaten te krijgen. Natuurlijk kan een thema uit een categorie ook gebruikt worden voor een website die niet hiiermee te maken heeft. Het thema muziek kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een horoscoop website door de afbeelding van de banner te vervangen.
Volgorde van bestanden in tabellen vergemakkelijkt (modules voor fotoalbum, muziek, diavertoning, downloadbare bestanden, en het winkelbeheer)

...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Het leven is alles altijd wanneer u een kaart heeft om de weg wijs te worden, of niet soms? Het is altijd makkelijker de route te vinden met behulp van borden en wegwijzers. Wat vaak vergeten wordt is dat dit principe ook geldt voor dingen in het dagelijkse leven zoals bijvoorbeeld op uw website! U heeft hoe dan ook zeker weten een doel voor ogen en dit is waarschijnlijk de reden waarom u een site heeft... Maar heeft u nagedacht over een kaart voor uw bezoekers?

Op dit blog het ik al vaker de term Calls-to-Action aangehaald. Ik denk dat het een goed idee is zich wat meer in te diepen over dit onderwep. Laten we beginnen uit te leggen wat nou precies een call-to-action is. De term kan vrij worden vertaald een oproep tot actie, een uitnodiging om iets te doen, omdat een sitebezoeker onbewust eraan gewend is zo weinig mogelijk na te denken tijdens het surfen. Deze actie kan zich realiseren door een actie die zo simpel is als het plegen van een telefoontje of online iets te kopen. Als webmaster kunnen deze twee punten precies de dingen zijn waar u zich op richt. Het kan ook erom gaan uw bezoekers uit te nodigen uw promotionele video's te bekijken! Bovendien is het zeer gemakkelijk om een ​​call-to-action te verzinnen. U kunt zich de vraag stellen "Wat wil ik dat mijn bezoekers willen?" Als het antwoord bijvoorbeeld is "Ik wil dat mijn bezoekers mij via de telefoon kunnen opbellen" dan kunt u ze dit zeggen! Het is voldoende om een module "Bel ons!" toe te voegen met vermelding van uw telefoonnummer. Om dit aan uw bezoeker te vragen is vaak overduidelijk en dit leidt er juist toe dat we vergeten dit op onze site te zetten en toch is dit een uitstekende praktijk. Beschouw een Call-to-Action als een wegwijzer op uw site. Zonder een wegwijzer zou de reis toch via veel meer bochten verlopen of niet soms?!

In het algemeen beschouwen we dat iedere site naar...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_objet81_72-f_all
U verwachtte ze? Hier zijn ze dan eindelijk! De kortingscodes zijn nu beschikbaar voor uw online winkels! Ze zijn beschikbaar sectie Marketing in de categorie winkelbeheer door op de link kortingscodes te klikken.

U kunt uw eigen kortingscodes beheren en deze volgens uw eigen behoeften met algemene of gedetailleerd instellingen opzetten. U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige code creëren voor 20% korting. U kunt echter ook een korting van 25% op een bedrag van 75 € toepassen voor de periode van 13 tot en met 16 februari 2013! Bovendien zijn alle instellingen optioneel. Natuurlijk hoeft u niet de kortingscodefunctie te gebruiken als u deze niet nodig heeft.

U kunt de online help over deze functie hier vinden en nu kunt er gebruik van maken om een actie voor Valentijnsdag op te zetten! Vergeet overigens niet dat wij speciale sjablonen/templates voor deze feestdag hebben!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_fotolia_38380192_xs_all
Kleine bedrijven schrikken vaak weg voor de kosten voor het ontwikkelen van een website en een online marketingsstrategie of erger nog ze zijn van mening dat een website overbodige luxe is, onnodige rotzooi. Als we echter kijken naar onze levensgewoonten dan is het duidelijk dat het web een steeds centralere rol hierin speelt. 78% van de internetgebruikers zoeken eerst online naar produkten eer ze deze in de winkel de kopen. 97% van de consumenten zoeken lokaal bedrijven op internet op voordat ze er naartoe gaan. 82% van de zoekopdrachten op internet zijn gevolgd door een bezoek aan een plaatselijke winkel of een gesprek. Maar ... in werkelijkheid hebben slechts 44% van de klein- en middelgrote bedrijven in Noord-Amerika een website.

De overige 56% zijn nog steeds bang of hebben een excuus: "Ik weet niets daarvan.", "Ik heb geen tijd.", "Het is te duur.", "Ik heb al een heb Facebook-account, ik ben in orde." Wat is uw excuus? In 2013 is geen van deze excuses een geldige reden. Er bestaan verschillende oplossingen om op een eenvoudige, intuïtieve en betaalbare wijze een website op te zetten en vervolgens een e-reputatie te ontwikkelen of een e-marketing campagne te lanceren voor het bekendmaken van de site. En dit alles zonder zich te ruïneren. Een Facebook-pagina zal nooit een website vervangen. Het kan deel uitmaken van een strategie voor het ontwikkelen van e-reputatie, maar de pagina moet niet centraal staan.

Ten eerste, het opzetten van uw site. Waar moet u mee beginnen? Men zegt vaak: "Als je iets goed wil doen, moet je het zelf doen" en heel vaak heeft deze uitdrukking zichzelf bewezen. Zelfs als u niet een computertechnicus bent is het tegenwoordig mogelijk om zelf uw site te creëren en te onderhouden. Één van de meest eenvoudige oplossingen is een online website-editor te gebruiken, zoals bijvoorbeeld WebSelf.net. U kunt ook gebruik make...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Met een naam zoals die van deze Franstalige site kan men zich niet vergissen: het is inderdaad een site die het over behandelingen tegen deze walgelijke kleine wezens heeft: Luizen. Gefeliciteerd Adieu les poux ( Vaarwel luizen )! Zodra de browser de site laadt valt de visuele harmonie direct op, welke goed is uitgezocht en erg verfijnd is, en die op geen enkele wijze de bezoeker laat denken aan de parasieten en het hoofdgekrab die luizen normaal opwekken. Het is moeilijk om dit onderwerp te bespreken zonder in stereotypes te vervallen: reusach-tige luizen op de homepage of foto's van een gefrusteerd kind die zijn hoofd tot bloedens krabt zijn vaak de beelden die als eerste worden opgeroepen. Deze site is erin geslaagd een originele benadering te vinden en het bezoek voor iedereen aangenaam te maken! Inderdaad, als de hoofdhuid van uw kind krioelt van deze beestjes dan is het laatste wat uw wilt een foto van de parasiet in een megaclose-up!

We vinden ook dat de modules van WebSelf uitstekend worden gebruikt: de pagina met commentaren is zeer goed opgezet. Bezoekers worden uitgenodigd commentaren achter te laten en te stemmen over meerdere onderwerpen die de surfervaring niet alleen interactief, maar ook handig voor potentiële kopers maken!

De site is op een intelligente manier in elkaar gezet. En kan worden beschouwd als een mooi voorbeeld van ergonomie voor webbrowsers. Er zijn links beschikbaar naar de online winkel op alle plekken waar het relevant is, bijvoorbeeld na getuigenissen van klanten. De kleuren gaan goed samen, zelfs voor de promotionele artikelen. Elke pagina is goed doordacht en netjes opgezet zonder onnodige of irrelevante informatie. Een ander voo...Verder lezen
Vign_adieu-les-poux_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
De website van het Canadese tijdschrift Les affaires publiceerde onlangs een artikel die aangaf dat meer dan een derde van de wereldbevolking is aangesloten op internet. Het artikel onthulde dat:
"Meer dan een derde van de wereldbevolking heeft toegang tot een internetverbinding, volgens een rapport opgesteld door de Internationale Unie voor Telecommunicatie(IUT) van de VN die afgelopen donderdag is vrijgegeven.

De ontwikkeling van breedbanddiensten wereldwijd heeft in het afgelopen jaar geleid tot een 11% toename van het aantal internetgebruikers over de hele wereld," aldus de Internationale Unie voor Telecommunicatie.

Begin 2012 waren er 2,3 miljard internetgebruikers wereldwijd, meer dan een derde van de wereldbevolking."
Als we deze cijfers zien worden we bewust dat het tijdperk waar men geen website nodig had tot het verleden behoort! Het aantal huishoudens met toegang tot internet groeit van jaar tot jaar in ieder land. Ieder huishouden is een potentiële klant of een belangrijke bron voor de MKB's of de particulier die een website heeft opgezet.

In dit perspectief is het belangrijk over de juiste kennis te beschikken voor het crëeren van een goede inhoud en dat u uw site kunt presenteren aan het juiste publiek. Het ontwerpproces van uw inhoud wordt een belangrijke stap op zich, niet alleen voor uw SEO, maar ook om u te onderscheiden van uw concurrenten. Meer Internetaansluitingen betekent ook meer websites. U moet dus uw site up-to-date en professioneel kunnen houden. Als uw inhoud is niet interessant genoeg is, zal uw publiek elders gaan kijken.

...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
first prev 1 2 3 4 5 next last
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf