Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 
rss feed
Archief/archieven :
select
Google My Business
Als u een website opzet, wilt u natuurlijk dat die online gevonden wordt. Maar hoe kunt u dat voor elkaar krijgen? Ons blog is gespecialiseerd in het uitleggen van de verschillende manieren die hiervoor bestaan. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is via natuurlijke vermeldingen in zoekresultaten. Maar om dit voor elkaar te krijgen moet u op de lange termijn vermeldingen opzetten en bijhouden.

Google is verreweg de meest populaire zoekmachine. Hoewel deze zin vaak wordt gevolgd door de vraag: ‘Bestaan er dan andere?’ Ja, natuurlijk. Je hebt bijvoorbeeld Bing maar ook gespecialiseerde zoekmachines, zoals de Gouden Gids. Het in het zonnige Californië gevestigde bedrijf dat achter deze zoekmachine zit, is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het web en onlangs heeft ze een nieuwe dienst geïntroduceerd! Google My Business , niet te verwarren met Google App voor bedrijven . Met deze nieuwe dienst kunnen ondernemers verschillende diensten via één centraal platform gebruiken. U kunt dus Google+, Google Maps en Google-contacten aan elkaar koppelen. U kunt een korte internetpagina maken en deze bij een zoekopdracht tevoorschijn laten komen. Wilt u bijvoorbeeld dat de naam van uw winkel verschijnt als iemand uw stad als zoekopdracht intypt? Google My Business is precies hiervoor ontworpen.

De laatste jaren lag de nadruk van de internetontwikkelingen op de verschillende manieren waarop een klant een tweezijdige relatie met een merk kan onderhouden. Wat echter ook belangrijk was is hoe gemakkelijk informatie gedeeld kan worden. Het voordeel van een Facebook-pagina voor de marketing is niet mee...Verder lezen
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  1 commentaren
De positie van een website in zoekmachines hangt af van verschillende punten, waarbij de paginaopbouw één van de beslissende factoren is. Een site met goed opgebouwde pagina’s bereikt vanzelf een hogere positie in zoekresultaten omdat de relevante informatie goed te vinden is. U moet er rekening mee houden dat een zoekmachine iedere pagina los van de rest van de website wordt beoordeeld en dat deze informatie niet wordt gebruikt om een positie voor de hele website te bepalen. Iedere pagina gebruikt dus in principe trefwoorden en uitdrukkingen gebruiken die bij het onderwerp van die pagina passen. Door pagina’s onafhankelijk van elkaar te optimaliseren heeft u meer trefwoorden voor uw website in het algemeen en kunt u een zoekpositie voor een grote groep trefwoorden hebben. Dit betekent dat de overige pagina's van uw website eventueel ook als startpagina voor bezoekers gelden en dat de homepage niet de enige ingang is. Internetgebruikers gebruiken verschillende sleutelwoorden om te vinden wat ze zoeken. Hoe meer trefwoorden u gebruikt, des te groter de kans dat u in zoekmachines verschijnt. Websiteoptimalisatie wordt over het algemeen als de goedkoopste manier beschouwd om een goede plek in zoekmachines te verdienen. WebSelf biedt een alles-in-één oplossing voor het optimaliseren van uw pagina’s: SEO-instellingen. Om de beste resultaten te behalen moet u beslissen welke informatie u in ieder veld zet. Voor beste resultaten is het belangrijk om de juiste informatie in ieder veld te zetten: Hier zijn de vier punten waar u op moet letten:...Verder lezen
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
SEO
Een website maken is niet de sleutel tot succes op het internet. Dat wil zeggen een website op zijn minst moet worden bijgehouden maar het is vooral nodig dat uw klanten uw site kunnen vinden via zoekmachines. Als u dit opzicht verwaarloosd loopt uw project natuurlijk het risico niet te. Daarom leg ik de nadruk op de volgende twee punten: 1 – Goede sleutelwoorden gebruiken 2. – Een webpagina met zoekwoorden verbeteren...Verder lezen
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_Lettre_all
Een e-mailadres voor uw bedrijf moet professionneel klinken als u een betrouwbaar imago wilt hebben.

Een andere goede reden voor professionele e-mailadressen is dat dit een zeker gemak met zich meebrengt binnenin uw bedrijf. Met een eigen domeinnaam kunt u bijvoorbeeld adressen kiezen voor de verschillende bedrijfsafdelingen; Zoals support@UwBedrijf.com of sales@UwBedrijf.com . Dit geeft meer duidelijkheid aan uw klanten en binnenkomende e-mails zullen makkelijker bij de geadresseerde persoon aankomen. Het is dus makkelijker om vragen van klanten te behandelen en sneller erop antwoorden.

U kunt ook het aantal e-mailadressen aanpassen aan het aantal medewerkers of nieuwe adressen toevoegen of wissen afhankelijk van uw bedrijfsgroei.

Klanten onthouden meestal een gepersonnaliseerd e-mailadres met uw bedrijfsnaam ook beter. Vooral omdat klanten een hekel hebben aan de e-mailstroom die ze dagelijks ontvangen. Uw adres zal beter de test doorstaan dan adressen die eindigen op @hotmail.com of
@gmail.com . FDeJong@UwBedrijf.com klinkt bijvoorbeeld beter dan FJo59@gmail.com .

Bovendien wordt via gratis e-mailaccounts vaak spam verstuurd en zowel klanten en providers hebben hier een broertje dood aan. Sommige bedrijven blokkeren zelfs alle e-mails die van dit soort gratis account afkomstig zijn.

Als u dus problemen wilt voorkomen en een goed imago aan uw klanten wilt geven dan weet u waar u mee moet beginnen.
WebSelf-klanten kunnen via het Extranet e-mailaccounts toevoegen.

Heeft u meer e-mailaccounts nodig?
Dan kunt u het beste een completer abonnement nemen. Bij ieder abonnement kunt u gebruik maken van een verschillend aantal
e-mailadressen: Bij&nbs...Verder lezen
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_klantenblogpng_all
Het is altijd goedkoper bestaande klanten te houden dan nieuwe te verwerven. Hier zijn een aantal tips om klanten op uw website terug te laten komen en vaste klanten/bezoekers van ze te maken.

1. Regelmatig het aanbod varieren

Laat regelmatig nieuwe producten op uw website zien om de interesse van uw klanten vast te houden. U kunt bijvoorbeeld een sectie Nieuw op uw website zetten en hiervoor een diapresentatie gebruiken. Bovendien helpt dit bij uw referencing omdat u regelmatig nieuwe inhoud op uw website zet. Zoekmachines zijn dol op dit soort "nieuwe" inhoud. U kunt ook gebruik maken van een nieuwsbrief of één van de verschillende sociale netwerken om uw klanten te informeren over uw nieuwe producten of diensten.

2. Terugkomende kopers aanmoedigen

Moedig uw klanten aan trouw te worden door ze voordelen aan te bieden bij herhaalde aankopen. U kunt bijvoorbeeld de leveringskosten voor uw rekening nemen of een korting op (bepaalde) producten geven. Of u kunt kortingscodes gebruiken voor vaste klanten. Er bestaan verschillende combinaties aanbiedingen om uw klanten aan te moedigen.


3. Gerelateerde verkoop gebruiken

Als een klant een produkt koopt kunt u hem extra producten voorstellen door de optie "Gerelateerde verkoop" in uw webwinkel te gebuiken. Als u bijvoorbeeld ketingkjes verkoopt kunt u de bijpassende oorbellen voorstellen .


4. Bouw een langdurige relatie op met uw klanten

Een goede relatie met uw klanten is erg belangrijk. Als u een goede verstandhouding opbouwt heeft u meer kans dat klanten terugkomen om andere producten te kopen. Denk erover na een blog te beginnen , een forum toe te voegen of misschien een Facebook pagina voor uw bedrijf op te zetten. Dit k...Verder lezen
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_caddie_all
U heeft waarschijnlijk gemerkt dat we onlangs meerdere opties aan het webwinkelbeheer hebben toegevoegd. Het doel van deze nieuwe opties is het winkelen voor bezoekers makkelijker te maken en uw omzet te stimuleren.

Rekening in .PDF formaat

Uw rekening is voortaan in .PDF formaat beschikbaar in de sectie Winkelbeheer in de tab Bestllingen. U kunt rekeningen personaliseren door tekst boven- of onderaan toe te voegen. Handig als u uw bedrijfsgegevens zoals uw KvK-nummer wilt toevoegen. We hebben ook de
samenvattende e-mail van bestellingen voor klanten verbetert. Maar ook de e-mail die u ontvangt na een verkoop op uw website.

Personnaliseerbare betalingsoptie

Met WebSelf kunt u nu 5 verschillende betalingsopties in uw webwinkel aanbieden. Naast de 3 bestaande betalingsopties (PayPal, overstorting, cheque) is het nu mogelijk twee personaliseerbare betalingsopties toe te voegen. U kunt dus nieuwe betalingsopties toevoegen,zoals betaling bij ontvangst, of betaling in de winkel.
Hiervoor gaat u naar de sectie "Betalingsopties" in uw Winkelbeheer en activeert u de personaliseerbare betalingsoptie en voegt u een titel en beschrijving toe.

Gerelateere verkoop

Wilt u de gemiddelde waarde van een winkelmandje op uw webwinkel verhogen? U kunt nu ook gebruik maken van de optie "Gerelateerde verkoop". U kunt aan een productbeschrijving tot 5 verschillende producten verbinden die de koper kunnen interesseren. Als u fototoestellen verkoopt kunt u memory sticks voorstellen. Of als u halskettingen verkoopt kunt het armbandje dat erbij past voorstellen. Op deze manier kunt u nieuwe producten laten zien of bijbehorende aankopen aan uw klanten voorstellen.
Om gerelateerde producten toe te voegen gaat u naar de tab "Geavanceerd" van uw product, activeert u de gerelateerde verkoo...Verder lezen
Gepost door Matthieu •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Nieuwe opties voor uw modules!

07/06/2013 08:40:49
In de WebSelf-editor zijn in het modulebeheer een paar dingen makkelijker gemaakt en waar u zeker weten tevreden mee zult zijn omdat het beheer van websites er sneller door wordt! Als eerste hebben we de keuze van de verschillende modules ergonomischer gemaakt door ze in categorieën in te delen in het menu "Module toevoegen". Als u voortaan dit menu opent worden verschillende categoriën links in een keuzemenu weergegeven waardoor de navigatie tussen de modules makkelijker wordt. Het is een manier om de modules duidelijker te bekijken en hierdoor vindt u misschien zelfs modules waar u die u eerder misschien niet had gedacht!

Het tweede nieuwtje verschijnt op het scherm wanneer de muis over de modules beweegt. Er werd ons vaak gevraagd modules toe te kunnen voegen vanaf iedere plek op een pagina! U kunt dus voortaan een module boven en onder een al bestaande module plaatsen. U hoeft dus niet meer de pijltjes te gebruiken om een module naar boven of naar beneden te verplaatsen! Als u de muis boven een module plaatst om toegang tot de toolbar te krijgen zult u dezelfde toolbar als voorheen zien met een klein verschil. Links in de toolbar heeft u nu een "+" op een groene achtergrond. Als u op dit pictogrammetje klikt, opent u het menu "Module toevoegen". U kunt kiezen uit de opties "Module bovenaan plaatsen", "Module onderaan plaatsen" en "Module kopiëren". Nee, u heeft het niet verkeerd gelezen. Sterker nog, u kunt modules naar verschillende pagina's kopiëren! Wanneer u een module heeft gekopiëerd wordt hij toegevoegd in het venster, "Een module toevoegen". U hoeft daarna alleen maar de plek te kiezen waar u hem wilt hebben. De oorspronkelijke module blijft natuurlijk rustig op zijn plek staan.

Deze opties zijn toegevoegd om in de editor het werk als webmaster zijnde makkelijker te maken en om u te helpen een website te maken. Natuurlijk kunt...Verder lezen
Vign_Untitled-1Nl_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Facebook maakt deel uit van het dagelijkse leven van mensen. Het is dus logisch de sociale media-gigant te willen gebruiken om bekender te worden. Omdat Facebook populair is en niet iedereen deskundig is op dit vlak, leek het mij handig u een aantal tips mee te geven om met een succesvolle online strategie van start te kunnen gaan.

Om te beginnen bestaat er op de website van de sociale media-gigant een groot verschil tussen een bedrijfsprofiel en een bedrijfspagina ! Een profiel is hetzelfde als een persoonlijke pagina voor uw activiteiten te gebruiken. Uw volgers moeten u eerst als vriend toevoegen voordat ze uw pagina kunnen bekijken, wat dus onhandig is om een goed contact op te bouwen. Bovendien kunt u niet de statistieken van uw status updates bekijken of promotietools gebruiken. Daarnaast moet u zich van uw persoonlijke profiel uitloggen om uw bedrijfsprofiel te beheren en andersom, wat onhandig is. De Bedrijfspagina is bedoeld voor professionnele activiteiten. Ze kunnen met een of meerdere accounts beheerd worden en u heeft reclameopties voor uw pagina en iedere status update, volledige statistieken en beheerstools die erg belangrijk zijn voor uw succes. Als u momenteel een individuele account gebruikt, dan kunt u deze het beste sluiten en op de juiste manier een pagina opzetten.

Nadat uw pagina is opgezet moet u niet vergeten dat het als een onafhankelijk element deel uitmaakt van een groter geheel. Het is een onderdeel van uw internetstrategie en het doel hiervan is het aantal bezoekers op uw website te verhogen, waar u beslist wat er gebeurd. Waarom is het belangrijk het aantal "Vind ik leuk"-jes in de gaten te houden? Nou, omdat ze uw reputatie verhogen, omdat ze bij uw professionnele identiteit horen en omdat u hiermee een breder publiek kunt bereiken. Als mensen uw pagin...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
Vign_film_all
Het komt wel vaker voor dat we horen: een plaatje zegt meer dan duizend woorden. U kunt een forse boete van meer 1 000 € krijgen als u beeldmateriaal overneemt! U moett u dus goed letten op afbeeldingen die van internet komen. Als u een foto gebruikt waarvan u niet de eigenaar bent dan kunt u een flinke boete krijgen!

"Ik heb de afbeelding op Google gevonden, er is vast geen auteursrecht aan verbonden!" is geen geldige excuses. Maar het is een fout die vaak wordt gemaakt. Als een afbeelding via Google Image is gevonden dan betekent dat niet per se dat er geen auteursrechten op zitten. In tegendeel! De afbeelding is door iemand anders online gezet en deze persoon heeft hiervoor waarschijnlijk gebruiksrechten. Foto's en afbeeldingen zijn onderworpen aan de wetgeving van intellectuele eigendom.

U kunt niet een foto, afbeelding of illustratie gebruiken zonder de auteur ervan te zijn of waarvan u niet de rechten bezit. Voor uw eigen gebruik kunt u op internet afbeeldingen gratis vinden maar u moet er aan denken de voorwaarden hierover te hebben gelezen! stockwebsite hebben vaak algmene voorwaarden die u moet respecteren. Soms wordt bijvoorbeeld gevraagd de bron bij de foto te zetten met de naam van de fotograaf. Als u een interessante afbeelding heeft gevonden via een zoekmachine kunt u het beste de tijd nemen om na te gaan of er geen auteursrechten aan vastzitten. Dit is belangrijk. Als u een afbeelding gebruikt die niet van u is dan kan de boete hoog liggen en dan hebben we het over meerdere honderden euros. Als u een kleinbedrijf of een zelfstandige ondernemer bent dan moet u op uw centen letten en u zult het waarschijnlijk niet leuk vinden om dit soort boetes te betalen! Even kijken of een foto zonder kan worden gebruikt is dus de moeite waard. U bent verantwoordelijk voor de inhoud die u op uw website zet. Wees dus waakzaam!

Wij...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Succesvolle mailing campagnes

07/05/2013 08:46:13
Met de nieuwe Inschrijven voor nieuwsbrief module die onlangs is toegevoegd aan de editor van WebSelf, in samenwerking met MailJet, leek het ons een goed idee om het over e-mail campagnes te hebben. In tegenstelling tot geruchten kunnen e-mails en nieuwsbrieven een positieve uitwerking hebben. Nieuwsbrieven worden nog altijd door mensen bekeken ondanks het feit dat abonnees overspoeld met spam van verschillende campagnes... Het is natuurlijk nodig een mailing goed op te zetten als deze succesvol wil zijn! 41% van de nieuwe abonnees op een nieuwsbrief openen of klikken op de e-mail die ze ontvangen!

Hier zijn een aantal tips die u kunt gebruiken voor het opzetten van uw mailing:

Een goede titel!

Het eerste wat een klant of toekomstige klant ziet is de titel of onderwerp van de e-mail. Aandacht eraan besteden is dus geen overbodige luxe! Het is en blijft een e-mail en mensen worden soms onnodig lastiggevallen met onnodige berichten. Het is daarom beter niet titels te gebruiken die lijken op "40% korting". Dit soort titels worden makkelijk verward met spam en zeggen bovendien niks over uw bedrijf. Het is goed een call-to-action, een uitnodiging of uw bedrijfsnaam in de titel te gebruiken. Op de vraag: "Waarom heeft u een e-mail van de mailing geopend", antwoordde 64% van de mensen dat ze de e-mail geopend hadden omdat het afkomstig was van een bedrijf waarop ze zich hadden geabonneerd. 47% opende de e-mail vanwege de titel van de e-mail, en slechts 26% gaven aan dat ze het aanbod interessant vonden. 47% van de mensen is niet verwaarloosbaar. Gebruik dus een goede titel, die helder en waarheidsgetrouw is en niet gericht is op sneatie. Probeer ook uw titel korten dan 30 tekens te houden! 22% van de mensen bestenden minder dan 10 minten per week aan hum markei...Verder lezen
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren
first prev 1 2 3 4 5 next last
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf