Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

Blik op onze klanten: Adieu les poux

31/01/2013 13:21:00
Met een naam zoals die van deze Franstalige site kan men zich niet vergissen: het is inderdaad een site die het over behandelingen tegen deze walgelijke kleine wezens heeft: Luizen. Gefeliciteerd Adieu les poux (Vaarwel luizen)! Zodra de browser de site laadt valt de visuele harmonie direct op, welke goed is uitgezocht en erg verfijnd is, en die op geen enkele wijze de bezoeker laat denken aan de parasieten en het hoofdgekrab die luizen normaal opwekken. Het is moeilijk om dit onderwerp te bespreken zonder in stereotypes te vervallen: reusach-tige luizen op de homepage of foto's van een gefrusteerd kind die zijn hoofd tot bloedens krabt zijn vaak de beelden die als eerste worden opgeroepen. Deze site is erin geslaagd een originele benadering te vinden en het bezoek voor iedereen aangenaam te maken! Inderdaad, als de hoofdhuid van uw kind krioelt van deze beestjes dan is het laatste wat uw wilt een foto van de parasiet in een megaclose-up!

We vinden ook dat de modules van WebSelf uitstekend worden gebruikt: de pagina met commentaren is zeer goed opgezet. Bezoekers worden uitgenodigd commentaren achter te laten en te stemmen over meerdere onderwerpen die de surfervaring niet alleen interactief, maar ook handig voor potentiële kopers maken!

De site is op een intelligente manier in elkaar gezet. En kan worden beschouwd als een mooi voorbeeld van ergonomie voor webbrowsers. Er zijn links beschikbaar naar de online winkel op alle plekken waar het relevant is, bijvoorbeeld na getuigenissen van klanten. De kleuren gaan goed samen, zelfs voor de promotionele artikelen. Elke pagina is goed doordacht en netjes opgezet zonder onnodige of irrelevante informatie. Een ander voorbeeld van een webmaster die deel uitmaakt van de WebSelf gemeenschap! Proficiat aan het team Adieu les poux (Vaarwel luizen)!
Vign_adieu-les-poux_all
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf