Nederlands
 
Vign_concept48_72-f
 
Een bedrijfswebsite maken

Vandaag is een website onmisbaar geworden, ongeacht of u een zeer kleine, kleine of middelgrote onderneming of zelfstandige ondernemer bent, sinds kort of al geruime tijd. Een website biedt u de mogelijkheid om uw omzet te verhogen en om met meer potentiële klanten in contact te komen. Met de verschillende plannen van WebSelf kunt u een aangepaste oplossing voor uw behoeften vinden, of u nu een online visitekaartje of een webwinkel wenst.
 
Hoe kan ik een bedrijfswebsite maken?

 U hoeft alleen maar de titel van uw website en uw e-mailadres in te vullen en u kunt uw WebSelf-website beginnen te gebruiken en ons product gedurende 2 weken vrijblijvend uitproberen. Na uw inschrijving kunt u gebruik maken van alle functies waarover u beschikt voor uw website om een bedrijfswebsite in overeenstemming met uw imago te maken.
 
Vign_personne37_300-f
Met WebSelf kunt u bijzonder gemakkelijk:
  • Uw bedrijf voorstellen (producten en diensten)
  • Uw vacatures tonen
  • Het toegangsplan tot uw kantoren of fabrieken ter beschikking stellen
  • Uw klanten contact met u laten opnemen via een formulier (offerte, vacatures, klachten)
  • Online producten verkopen, ongeacht waar de koper is gevestigd
 
Doeltreffende en interactieve communicatiemiddelen om uw activiteit uit te breiden en te promoten.

Tijdens het maken van uw website kunt u gebruik maken van verschillende tools om een gegarandeerd succes van uw website te maken. Plaats foto's online om uw website dynamischer te maken of een video waarin uw bedrijf en uw team worden voorgesteld. Gebruik de Blogmodule om nieuws over uw bedrijf met uw bezoekers te delen.

Dit zijn enkele elementen waarmee u uw website kunt onderscheiden van die van uw concurrenten. Communiceer doeltreffend met uw klanten en potentiële klanten met de Peilingsmodule om hun mening te weten te komen of deel uw informatie via sociale netwerken (Facebook, Twitter). Dankzij een professionele website kunt u informatie uitwisselen met klanten en potentiële klanten en een echt merkimago opbouwen.
 
Breid uw mogelijkheden uit met een webwinkel.

U wenst nieuwe afzetgebieden te vinden, uw bedrijf uit te breiden en uw omzet te verhogen? WebSelf biedt u, voor € 19,95 per maand, een E-commerce oplossing aan waarmee u snel en gemakkelijk een webwinkel kunt maken. Er zijn talrijke beheermiddelen beschikbaar om u te helpen bij het beheren van uw webwinkel (voorraadbeheer, BTW, verzendingskosten, facturatie).
 
Vign_pme
 
Nu een website maken!
Titel van uw site
Uw emailadres
We hebben uw e-mailadres nodig om u een wachtwoord toe te sturen.
Mijn website maken
Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf