Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

5 belangrijke punten voor uw online webwinkel

06/11/2012 12:17:56
Snelheid! Als uw site niet snel laad dan kunt u het eigenlijk wel vergeten! Een vertraging van 1 seconde in laadtijd betekent ​​gemiddeld 11% minder pagina's die worden bekeken, een daling van 16% van de klantentevredenheid en een 7% lager succespercentage, wat dus 7% omzet minder omzet betekent [bron]. Dat is dus wat minder leuk! U moet voorkomen uw site te overbelasten door te veel fotoalbums, video's neer te zetten, enz.. Het is het beter om aparte pagina's voor uw media-inhoud te gebruiken.

Maak reclame. Een website beginnen zonder reclame te maken is hetzelfde als het openen van een winkel midden in de woestijn. Als er niemand voorbij komt zal niemand bij u aan de deur kloppen ... U moet de mensen die op advertenties klikken beschouwen als voorbijgangers op de stoep. U moet een uithangbord creëren voor uw site door middel van verschillende campagnes door bijvoorbeeld Google Adwords te gebruiken. Volgens Global Insight leverde het kopen van trefwoorden in zoekmachines in 2009 over het algemeen $ 21,85 op voor iedere geïnvesteerde dollar. Volgens een onderzoek van American Express OPEN in maart 2011, gebruikten 66% van de mensen zoekmachines om producten of diensten te vinden. [Bron]

Denk aan uw productbeschrijvingen. Gebruik niet de technische documentatie van uw leveranciers. U kunt beter uw eigen beschrijvingen toevoegen en ze makkelijk leesbaar maken! Vergeet niet foto’s van uw producten toe te voegen. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden! Des te meer informatie een klant kan krijgen des te meer hij zich op zijn gemak zal voelen en gerustgesteld zal zijn over uw product. U kunt gerust gebruik maken van klantengetuigenissen in de beschrijving van uw product, reacties wekken altijd meer vertrouwdheid op bij mensen.

Verstuur niewsbrieven via campagnes. Er zijn hulpmiddelen (bijvoorbeeld Mailjet en MailChimp) waarmee u gratis nieuwsbrieven kunt versturen. Door campagnes versterkt u de loyaliteit van al bestaande klanten. Vergeet niet dat een bestaande klant winstgevender en goedkoper is dan nieuwe klanten verwerven. Volgens een onderzoek, uitgevoerd door de Direct Marketing Association in 2009, genereert het verzenden van promotionele nieuwsbrieven gemiddeld $43,62 (USD) per geïnvesteerde dollar. Door regelmatig (eenmaal per 2 weken of eens per maand) coupons en promoties aan uw ingeschreven klanten te verzenden bent u verzekerd van een hoger terugkerend verkeer op uw webwinkel en maximaliseert u uw verkoopkansen. Het verzenden van coupons en kortingen met een beperkte geldigheidsduur is ook een uitstekend promotiemiddel om klanten aan te moedigen om opnieuw te kopen op uw site. [Bron]

Toegankelijkheid behoort vooraan te staan! Let goed op waar u uw winkelmodule invoegt. Zet hem niet op een subpagina zodat het tabblad niet direct zichtbaar is. De toegangkelijkheid tot uw site is de doorslaggevende facteur voor het niveau van uw verkopen. Zet de winkelmodule op een duidelijke plek en u kunt zelf uw webwinkel als hoofdpagina instellen, onder de voorwaarde dat deze niet overbeladen is met informatie. Vermijd te veel geneste sub-categorieën voordat men toegang heeft tot uw product. De gemiddelde gebruiker wil niet zoeken naar het product waar hij naar op zoek is en zal eerder de site verlaten en ergens anders heen gaan!
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf