Nederlands
 
 
Vign_titremodulegauche
Nog meer voor uw site

Kies voor een professionele en efficiente website
 
Vign_titremodulegauche
Het beste voor uw site

Verkoop uw producten of diensten online en verhoog uw omzet met een e-winkelsite
 
Vign_sep
 
Vign_titremodulegauche
 
Vign_fensud
Vertel ons over uw site en hij kan binnenkort worden gekozen als site van de week of zelfs in de kijker worden gezet in een artikel Insight over onze klanten! Verhoog uw zichtbaarheid en deel uw websuccessen met de hele WebSelf-gemeenschap!
 
Vign_titremodulegauche
Meer zichtbaarheid!
U houdt van WebSelf? Nee, eerder geweldig?
U heeft een enorm plezier ondervonden in het maken van uw site of bent u altijd verrast door de eenvoud van WebSelf? Laat het ons weten!
We verzamelen getuigenissen van onze klanten. Stuur ons uw ervaringen via het formulier voor uw kans om te worden gepubliceerd in onze nieuwsbrieven!
 

10 dingen die iedere MKB-website moet bevatten

12/10/2012 10:54:44
Entrepreneur.com heeft een zeer interessant artikel (Engels) gepubliceerd met nuttige dingen voor kleine zakelijke websites . De lijst is zeer interessant en pertinent. In een wereld waar ondernemers zelden ervaren webmasters zijn is gemakkelijk om de belangrijkste punten te vergeten. Deze lijst is daarom gepresenteerd zoals die wordt gepresenteerd op Entrepreneur.com. Voor het leesgemak en de doeleinden van dit blog is de lijst vertaald in Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN). Onze opmerkingen zijn cursief aangegeven in de tekst.
1. Een duidelijke beschrijving van wie u bent.

Wanneer een bezoeker op uw site terechtkomt moet hij niet een onderzoek afleggen om precies te weten wat u doet. Dit betekent dat u op uw homepage moet zeggen wie u bent en wat doet.

"Vertel de mensen dat uw site aanbiedt wat ze zoeken", zegt John Zuang, webdesigner en optimizer voor de firma Winning Interactive. "Een duidelijke omschrijving trekt de aandacht van de bezoeker onmiddellijk aan en moedigt hen aan om langer op uw site te blijven."

2. Een makkelijk en duidelijk internetadres

Maak de dingen niet moeilijker dan ze zijn.

"Uw domeinnaam is een beetje zoals uw merk. Het moet gemakkelijk zijn om het adres in een webbrowser of een e-mailadres te gebruiken", zegt Ron Wright, de oprichter van de firma Accentic, die gespecialiseerd is in webdesign en online marketing."
Hij voegt er tevens aan toe: "Ik raad altijd extensies met .com aan omdat bezoekers gewend zijn aan deze extensie zonder erover na te denken.. Voor non-profit organisaties, raad ik de extensie .org vanwege de naamsbekendheid. [...] "

3. Een makkelijk navigeerbare site

Duidelijke links en een lijst met links [ U kunt een pagina toevoegen aan uw site die alle pagina's, in secties onderverdeeld, bevat of voeg een module toe met een klikbare link naar elke pagina van uw site] naar belangrijke pagina's is cruciaal bezoekers om bezoekers tot de gezochte informatie te leiden.

4. De contactinformatie is makkelijk te vinden

U wilt natuurlijk niet dat een klant naar de concurrentie toegaat omdat hij uw contactgegevens niet heeft gevonden.

"Niet iedere bezoeker heeft het geduld om alle pagina's door te lopen om uw contactpersonen te vinden," zegt Zhuang. [...]

"Het is een goed idee om uw contactinformatie onderaan elke pagina of op een zijkant te zetten, dit helpt de bezoeker om snel de gegevens te vinden." [WebSelf biedt al een standaard contactpagina aan. Als u deze pagina wilt verwijderen, vergeet dan niet uw contacten toe te voegen in het kleine gebied van uw sjabloon!]

Vergeet niet om uw bezoekers meerdere mogelijkheden te bieden om contact met u op te nemen: telefoon, e-mail, formulieren. U kunt zelfs uw adres en een link naar uw locatie op Google maps aangeven [U kunt hiervoor onze kaartmodule gebruiken !] "Een van de meest voorkomende fouten die wordt gemaakt door ondernemers is hun bezoekers te dwingen om slecht op één enkele manier contact op te nemen", zegt Wright. "Het doel is om de communicatie met de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, en met de middelen die hij het liefst gebruikt. "

5. Getuigenissen van uw klanten

Een eerlijke feedback van uw klanten maakt uw producten en/of diensten tastbaarbaarder voor uw potentiële klanten. "Uw potentiële klanten zullen meer vertrouwen in uw vakkennis hebben, vooral als uw bedrijf nog jong is," volgens Zhuang. "Ze geven ook aan uw kopers aan dat uw producten of diensten aan hun behoeften zullen voldoen. ' "Mensen vinden het prettig om waargebeurde verhalen te horen," voegt hij eraan toe. "Deze getuigenissen helpen mensen dingen te begrijpen die u misschien niet op uw site had aangegeven." [De gastenboek-module kan gebruikt worden voor commentaren. Geef de juiste titel en nodig uw klanten laten hun getuigenissen achter!]

6. Op de juiste manier mensen tot actie oproepen

"Zeg wat u wilt dat uw bezoekers graag doen op een directe manier," volgens Zhuang. "U wilt bijvoorbeeld graag dat uw klanten contact met u opnemen voor een offerte, zich abonneren op de RSS-feed van uw blog, of een product toevoegen aan hun online winkelmandje, etc..."

U bezoekers ook tot de juiste actie oproepen, door een klikbare knop of tekst met nadruk te laten zien.

7. Verzamel informatie over de basisprincipes van zoekmachineoptimalisatie

Uw website zal niet zijn doel bereiken als niemand hem kan vinden. U moet bekend met de basisprincipes van zoekmachine-optimalisatie om uw website beter toegankelijk te maken voor zoekmachines (Google en anderen).

"U hoeft geen goocheltrucs te gebruiken om een goede zoekpositionering te krijgen. Zorg er wel voor dat uw website in orde is ", zegt Wright. [U vindt meerdere artikelen op het blog over referencering] Dat betekent dat u de juiste zoekwoorden in uw tekst moet gebruiken, veel goede links op uw site zetten, en de juiste titels geven aan uw pagina's zowel als aan afbeeldingen en video's. [U kunt de naam van foto's veranderen zodat ze zoekwoorden bevatten voordat u ze importeert in de editor.]

8. Nieuwe inhoud en kwaliteit

Voor veel bedrijven is hun website de eerste indruk die een klant zal hebben. U moet ze geven wat ze willen en ze misschien zelfs een reden geven om terug te komen.

Voglens Wright : "De bezoeker is op zoek naar iets. Zorg ervoor dat u het aanbiedt... en wees origineel, welbespraakt en waarderend."

Verse inhoud [zoals besproken in het artikel "Val niet in de vergetelheid"] is een uitstekende manier om uw positie in zoekmachines te optimaliseren. U kunt ervoor zorgen dat uw inhoud dynamisch wordt (en een persoonlijkheid geven aan uw bedrijf) door een blog te creëren, of door hem te koppelen aan uw sociale media profielen die naar uw site doorverwijzen.

9. Een veilige hosting

Worden gehackt is een nachtmerrie en als het uw bedrijf overkomt kan het u klanten kosten.
"Het is noodzakelijk om een veilige en vertrouwbare hosting te hebben om uw site online te houden en niet toegangelijk is voor mensen die slechte intenties hebben", zegt Wright. [...] [Wij hosten meer dan 1 217 604 websites op onze servers. We hebben herhaaldelijk bewezen dat we een betrouwbaar bedrijf zijn die uw site beschermt... en zich zorgen erom maakt!]

10. Een aangename stijl en ontwerp voor bezoekers

Er wordt altijd aangenomen dat het concentratievermogen van een gebruiker heel kort is.

Zhuang omschrijft het phenomeen op de volgende manier: "Een bezoeker doorloopt een pagina op zoek naar een korte samenvatting van de inhoud van de website. Als hij het gevoel heeft op de juiste pagina te zijn beland, zal hij zich vertragen en de tekst met meer aandacht lezen. Om de gebruikerservaring van uw MKB-site te verbeteren moet u uw inhoud goed organiseren om de bezoeker tot stilstand te brengen." Hij beveelt de volgende technieken aan:

  • Breek uw inhoud in kleinere lijsten;
  • Gebruik opsommingstekens;
  • Onderstreep belangrijke woorden of zinnen.

Wright voegt hieraan toe: "U moet het hebben van de eenvoud en de juiste basiskleuren. Nogmaals, de inhoud blijft het centrale aandachtspunt. Niet de dansende clownanimatie in de banner van uw pagina."Voldoet uw site aan alle 10 punten na het lezen van dit artikel?
Gepost door Maude •   Een commentaar toevoegen  0 commentaren

Over
Partnerschap
Een website maken  •  Eigen website maken  •  Eigen website bouwen  •  Hoe maak ik een website?  •  Maak een webwinkel
Community
RSS YouTube Twitter
Facebook FlickR Pinterest
WebSelf® is een geregistreerd handelsmerk, specialist in webdesign voor MKB-KMO. © Copyright, 2007-2012
Een website maken met WebSelf